Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Riphagen [N C] vs. BlackLatteCoffee [Amigos] & EL_Diablo [Amigos] & KAyto [C E] & ichor [NPS] & gremlinek [SPZ] ~ 142163.04% TOP 1 ACS OBRONA
bobro - - Starcia Taurus
PostChoćby da jednej takiej akcji warto było przyjąć Latte do sojuszu Gratulacje, chłopaki, cieszę się, że się Wam udało. W takich momentach od razu widać, komu maść na ból pupy by się przydała
-
Lasica [ADW] vs. AndriejK ~ 1206.38% + Lasica [ADW] vs. Engineer Pegasus ~ 332.72%
bobro - - Starcia Taurus
PostA widzisz - jak poćwiczysz, to w końcu wychodzi Gratulacje starcia. Oczywiście nie pochwalam nocnego latania, bo w nocy się śpi, ale dzięki temu zyskałem i ja na tym STejku Obrońcy szybkiej odbudowy, rzecz jasna.
-
W końcu i ja coś trafiłem. Ja wiem, że sąsiad to skarb, ale jak ktoś ciągle zostawia i nie słucha pouczeń, to w końcu muszę zareagować zanim ktoś inny (albo ktos inny) to zrobi... Pozdrowienia dla sąsiada, dla Amigos i dla członków buddy-listy oraz dla innych, którzy chcą być pozdrowieni... Wesołych Świąt... <nie znalazłem na szybko emotki z bobrem w czapce Mikołaja> Dnia 21-12-2018 14:32:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ______________________________________…
-
Matt GZ [N C] & Riphagen [N C] & ociec Test [N C] & Pinkie Pie [N C] vs. gremlinek [SPZ] ~ 113871.24% - TOP 1 ACS
bobro - - Starcia Taurus
PostCytat od kmlody84: „każda flota kiedyś stanie się złomem ” A pamiętasz jak zezłomowałem u handlarza wszystkie swoje bombowce (a miałem o kilka więcej niż Fundatoros ich ma) w ramach protestu za faktyczne zlikwidowanie złomu z obrony? I pomogło - przywrócili, a ja musiałem bombki odbudować...
-
Matt GZ [N C] & Riphagen [N C] & ociec Test [N C] & Pinkie Pie [N C] vs. gremlinek [SPZ] ~ 113871.24% - TOP 1 ACS
bobro - - Starcia Taurus
PostCytat od zwierzak170: „spoko się zachował ” To oczywiste, bo to gremlin jest, a nie jego znajoma Czuję się jak na pogrzebie Jak mniemam, gremlin się specjalnie nie przejął, bo i tak najważniejsze jest odbudowanie trampków i dalsze zwożenie wszystkiego zewsząd Gratulacje z powodu Top1 ACS, szkoda, że na gremie, a nie na... yyy... eee... no tak... poza Wami za bardzo nie ma kogo tak porządnie złomować Dalszego powodzenia, gremlinie.