Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Śmiesznie to wygląda przy ostatnich tysiącach procent, ale próg nie został jeszcze podniesiony, więc wklejam. Szybka akcja, wiadomo - moje krążki na odległość kilkunastu układów lecą kilkanaście minut Szkoda, że puste były te detki, ale złomu już całkiem do rzeczy z nich wyszło Pozdrowienia Dnia 29-01-2019 08:50:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 5.555 _________________________________________ Obrońca j…
-
Dzień dobry. Nie lubię latać na gęsi (chyba że większą ilością gęsi), bo zawsze sporo panców przy tym pada. Dałem więc im obstawę z komarów, ale i tak straty spore wyszły. Plus jest taki, że znowu ruszyłem tyłek i cała flota poleciała, więc odrdzewiłem całość. Pozdrowienia dla uczestników S&D - jeden cel mniej macie, bo się zielony zrobił Pokonanemu życzę szybkiej odbudowy - księżyc dostał w prezencie, w ramach rekompensaty za zniszczone gąski. 19 życzeń zostawiam sobie. Pozdrowienia dla Amigosó…
-
Z tym złomem z obrony to ja jestem skłonny odpuścić, bo rzeczywiście wcześniej tego nigdzie nie było poza kilkoma uniwersami. Ale fajniej by wyglądały STejki, gdyby zamiast procentów podawać straty poniesione przez Atakującego i Obrońcę. Wtedy byłoby widać od razu, że to z bunkra takie straty są. Pozostałe dyskutowane kwestie ująłem w poście "założycielskim". Dziękuję wszystkim, którzy do tej pory się wypowiedzieli i przedstawili swoje stanowiska oraz uwagi.
-
W końcu i ja się przeleciałem. Robiłem sąsiada i nagle mi się skan, zupełnie przypadkowo, wysłał gdzie indziej Paczam, a tam Wystartowało ponad 50k panców... tzn. miało wystartować, ale część się w ogóle gdzieś zagubiła, część nie mogła odpalić silników, część spadła po drodze, a i część złomu to po prostu rdza z tych, które doleciały. Okazało się, że w bitwie wzięło udział, tak naprawdę, 120 z nich, reszta to były hologramy. Potem już prawdziwą robotę zrobiły małe trampki, bo te są zawsze na ch…