Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
PostCytat od Sobieski: „Teraz to już chyba wszyscy będą zadowoleni nawet dziki nastolatek, chyba... ” To chyba jest niemożliwe
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
PostCytat od Angelo Di Livio: „a tu widac jak na zalaczonym obrazku, brak jakiejs inwencji tworczej, jakbym nie zaczal tematu wszyscy by stali i sie patrzyli dalej...bez swojego zdania... ” Pragnę nieśmiało zauważyć, że to ja założyłem dawno temu temat: board.pl.ogame.gameforge.com/i…%C4%85cej-zmian-na-Uni-T/ Został on przez team zupełnie olany, a już wtedy można było coś ruszyć
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
PostCytat od ciap: „ Prędkość badań ma być wielokrotnością speed eko i max x12 więc jeżeli na serwerze jest speed eko x7 to badanie max może być x7. ” 12 jest też wielokrotnością 7 - wystarczy zwielokrotnić 7 o 1,714 - to niewiele mniej od pierwiastka z trzech
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
PostAle ja Cię pytam, co Ty proponujesz.
-
LaMka [N C] vs. Grigori13 [I-P] ~ 616.35% + 440,13% + 293,9% + 437,23%
bobro - - Starcia Taurus
PostMnie też się podoba to Twoje fruwanie drobiem
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
PostPrzychylam się do prośby poprzednika o niezamykanie tematu. Może ktoś jakąś mądrą zmianę zaproponuje, bo na razie samo księżniczkowe tupanie nóżką mamy
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
PostNie przestałeś, nadal to robisz Prawidłem tej gry, które nigdy nie straciło na aktualności, czy to przy ekox1 czy ekox6/7 jest to, że jak ktoś najpierw bierze się za budowanie kopalni, a jak się nabuduje, to dopiero wtedy produkuje flotę, zawsze dogoni i przegoni tego, który od początku buduje flotę i żyje flotą. Tym bardziej, że tę flotę można mu rozbić, a kopalni nie zniszczysz. Nie wiem czy nadążasz, bo widzę jednak, że poza argumentami typu osobistego, nie masz nic.
-
gremlinek [SPZ] & BlackLatteCoffee [Amigos] & Kartofel [C E] vs. dziki nastolatek [N C] & LaMka [N C] & OYD [N C] ~ 241.550.6% top1 ACS
bobro - - Starcia Taurus
PostO, w mordę, jaka piękna katastrofa! To po to właśnie buduje się flotę Gratuluję wszystkim uczestnikom, tym z lewej (jasnej) strony mocy bardziej, mimo braku zwycięstwa. Odbudowy szybkiej życzę.
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
PostDostałeś. Przede wszystkim więcej i pełniejsze trampki u ekowców. Jeden atak i zgarniasz więcej niż wcześniej w kilku (statystycznie). Tuczniki rosną duże, pilnują się coraz słabiej (bo lajcik znowu się robi) i tacy jak Ty na tym korzystają. Do tego jeszcze doszedł przycisk "Stomt", po wciśnięciu którego możesz sobie zażyczyć wszystkiego, co Ci się podoba, może akurat trafisz. A jakie masz propozycje ułatwień dla flociarzy? Falanga umożliwiająca podgląd księżyca? Nowy typ statku, którego nic się…
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
Post@Angelo Di Livio No, chwila. Jeśli mam zdanie odmienne od Twojego, to znaczy, że nie mam zdania? Kolejny człowiek z patentem na wszystko Chcesz szybciej polatać, poszukaj serwera x1/x7 i ciesz się. Ja wpisałem się na serwer zrównoważony, też trochę polatałem, cieszyło mnie to, zrobiłem STeka samymi małymi trampkami, odleciałem w badaniach (jedynie Grema dogonić nie mogłem) i nigdy nie płakałem, że gra jest do dupy. Potem odpuściłem, obrosłem w tłuszcz i klepię po cichu i powoli (!) kolejne pozio…
-
Dyskusje na temat
bobro - - DiD Taurus
PostAle właściwie o co Ci chodzi? Że jak ktoś flotę buduje, to niczym innym ma się nie zajmować? Że jak ktoś w eko poleciał od początku, farmił po 500 razy dziennie przez 6 lat, to teraz nie może sobie punktów floty dodawać? Że jak komuś się nie chce latać, to ma zawrzeć usta? Za dużo wypiłeś? Stwórz własną grę, ustal swoje zasady i ciesz się.
-
Lukos - Pożegnanie
bobro - - DiD Taurus
PostHehe, prawie każdemu z nas zdarzyło się już odchodzić Powodzenia!
-
Kapitan Jack Sparrow [RoG] & Ramzes [Amigos] & Kartofel [C E] & gremlinek [SPZ] & KAyto [C E] vs. sigmar [ANGELS] & Pandora [ANGELS] ~ 5252.67% + Zniszczenie moona TOP 10 ACS
bobro - - Starcia Taurus
PostNo, ładnie Gratulacje, że tak ładnie Wam się ostatecznie udało i gratulacje dla Pandory za obronę do samego końca