Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od ciap: „Cytat od umpa: „szkoda bo ciekawi mnie rozmiar eko "ale cios" ” Około * 397.824.000 * 109.570.560 * 153.909.888 Bez geologa i innych dodatków. ” na rok?
Czego jak czego, ale znajomości podstaw gry nie możesz Mnichowi odmówić, bo go niepotrzebnie obrażasz. Mnichu, jak to mnichu, ma w zwyczaju chwilami olać puszczone ataki i stojącą własną flotę Gratuluję obrony, a Mnichowi medal niech wręczy (na moją prośbę) @dr MD
Bardzo dobre to rw - te gamonie powyżej nie wiedzą, o co chodzi w grze A ja wiem, że Kapitanowi chodzi między innymi o latanie po majkelu Sam bym latał, ale straciłem swój drób i nie chce mi się go odbudowywać, dlatego prędko mnie tu nie zobaczysz Gratulacje.
Mnie akurat mocno się nie chce. Nie potrzebuję hałasu wokół siebie, dlatego pasuje mi takie uni. Miałem porzucić tę grę dwa lata temu, ale nie zrobiłem tego, bo można się raz dziennie zalogować i mimo to rozwijać. Dziękuję.