Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W końcu i mnie się trafiło. Atakujący bardzo grzeczny - miał akurat pecha, że miałem na kompie ogeja włączonego i w porę zobaczyłem atak. Wyszła więc klasyczna podstawka telepkiem. Trochę zlamiłem, bo małe trampki i lamki mogłem zawinąć, miałbym mniejsze straty, ale działałem pod presją czasu, więc nie zdążyłem. Podziękowania dla atakującego i gratulacje za podjętą próbę. Pozdrowienia dla Amigosów, dla członków mojej buddylisty i zwłaszcza dla zwycięzcy S&D w kategorii Walecznego Łowcy. Tak to w…
-
Lot sobie może być z moona, ale jak go widać na fali, to wygląda jak byś na golasa stał i nie wiedział, że Cię widzą Miałeś dużo szczęścia z tymi siedmioma sekundami - jestem ciekaw, czy któryś źle policzył (niemożliwe), czy go zlagowało i źle wysłał (możliwe). Ale widzę, że skuteczna metoda maksymalizacji pz nadal działa Graty kolejnego udanego wlotu Obrońcy, oczywiście, SzO.
-
Wezmę i wkleję, bo dawno mnie tu nie było i pewnie dalej długo nie będzie Stało i stało, jakby na mnie czekało... Pozdrowienia dla Amigos, którym już się nie chce i dla tych, którzy chcą być pozdrowieni. Starcie: Dnia 09-10-2019 21:12:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Niszczyciel 1.111 Lekki myśliwiec 222.222 Pancernik 12.222 Krążownik 3.333 _________________________________________ Obrońca Taurus_at_Monkey [G-G…
-
Poszukiwacze Przygod
bobro - - DiD Taurus
PostTak, ja też czuję, że się mnie uczepiłeś, chociaż powodu Ci nie dałem. Uważam, @Angelo Di Livio, że jesteś hipokrytą, nieopierzeńcem, płaczkiem i do tego zwykłym [ciach] (to nie jest wyzwisko, proszę moderatora, tylko określenie akurat najbardziej adekwatne do sytuacji - przepraszam, jeśli kogoś nim uraziłem - również samego zainteresowanego). - Pod czyimś STejkiem się nabijasz, że zysk pokroju zerowego, po czym sam wklejasz niewiele większe. - Nazywasz mnie farmą, bo wleciałeś mi dwa razy złośl…
-
TOP 1 ACS - Marsic [FenikS] & dell1983 [FenikS] & to ja [FenikS] & Franki [C E] & Kartofel [C E] vs. LaMka [N C] ~ 249 589,73%
bobro - - Starcia Taurus
PostI dlatego właśnie gratulacje i brawa są duże, a nie bylejakie Przeczytałem edit bryka i nie cofam polubienia postu
-
TOP 1 ACS - Marsic [FenikS] & dell1983 [FenikS] & to ja [FenikS] & Franki [C E] & Kartofel [C E] vs. LaMka [N C] ~ 249 589,73%
bobro - - Starcia Taurus
PostJa? Gratuluję obu stronom, zwycięzcom bardziej, rzecz jasna. Ja też się dziwię, że Wam się jeszcze chce, ale nie potępiam