Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pan Z Daleka [Scream] vs. B1TTOR [RedBaron] & Wiosna [BoSS] 15750% + 248%
B1TTOR - - Starcia Uriel
Post[ciach] "Pozdrowienia dla TakBywa, cieszę się że mimo miłości do ogame znalazłeś w swoim sercu miejsce dla kobiety, może ona Ci pomoże zerwać z nałogiem :)" Ja z kolei pozdrawiam najlepszy sojusz w jakim przyszło mi kiedykolwiek grać, Red Baron! Dnia 24-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan Z Daleka [Scream] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 49.552 Krążownik 18.872 Okręt wojenny 6.862 Pancernik 8.481 __________________________________…
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
B1TTOR - - Wojny Uriel
PostCytat od Ratownik999: „Po pierwsze do kolegi powyżej RW wstawia się w języku polskim Po drugie niezła desperacja ten wlot wiem że będziecie próbowali udowodnić że ten próg jest niski, ale latać i rozbijać swoją flote o bunkier to ” "Desperacja" wprost proporcjonalna do Waszej odnośnie obniżenia progu.
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
B1TTOR - - Wojny Uriel
PostCytat od koczkin: „B1ttor jako stary gracz i emerytowany Minionek udzielę ci dwóch rad:) Przecyztaj sobie regulamin działu wojen dotyzący progów i ustaleń a konkretnie dotyczący nietypowych progów drugi nie drażnij wakata bo ten konkretny mod na pewno nie pozwoli sobie wejść sobie na głowę a dosonale pamietam jak działał na starym u48 oczywiście pana moderatora pozdrawiam ” Czytałem, cytował nie będę bo już mi ręce opadają od utarczek słownych z naszymi żółtymi koleszkami. Co do Wakata, nie mam …
-
B1TTOR - - Wojny Uriel
PostNie mój drogi, próg wynosi 400%
-
B1TTOR - - Wojny Uriel
PostZrobil to grubo po fakcie. W momencie wypowiadania wojny, Gru zaakceptował moje warunki. I proszę, nie róbcie już więcej cyrku i po prostu się bawmy. Jest Was więcej, kilku z Was to pro, nauczcie resztę i będzie dobrze - to tylko wojna w grze przeglądarkowej, a my nie mamy ochoty na "rw" na kilku śmieciach - bo takie wojny możecie sobie toczyć z legionem. Szanujmy się.
-
B1TTOR - - Wojny Uriel
PostNie będę pisał jakichś wylewnych oświadczeń, bo jeszcze wasze żółte rozumki się przegrzeją - a tego bym nie chciał. 049b710dbf02a.png.htmlzapodaj.net/049b710dbf02a.png.html Tyle w temacie. Zaproponowany próg został zaakceptowany, a jak napisał Wakat, jeśli obie strony wyrażają zgodę - można ustalić dowolny próg. Prog 400% zostaje, życzę wszystkim więcej gry, mniej marudzenia. Pozrawiam B1
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & KomuLazanki [RedBaron] vs. Old loog [Minionki] 1895% Wojna
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostSuper akcja panowie! Gratuluję % do wojny, i tak jak mówił Krucjo, szkoda że antyrecki wywiosłowały profit.
-
B1TTOR - - Wojny Uriel
PostCytat od BROWAR: „Cytat od B1TTOR: „Cytat od Ratownik999: „O i kolejna wojenka Dużo tego na tym uni Życzę powodzenia obu stroną, a głownie Minionkom Co do wypowiadającego to powinien sie zaznajomić z regulaminem bo ten próg jest nie do zaakceptowania 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) w przypadku systemu procentowego próg musi być liczbą całkowitą, nie mniejszą niż 1% i nie większą niż 100%. ” Zasady są dla plebsu mój drogi. Rozruszajmy to uni po naszemu bo po odejściu Srajta …
-
B1TTOR - - Wojny Uriel
PostPrzy takim ustawieniu uniwersum i obecnym stanie flot próg 100% oznaczałby tyle że wlot na satki plus kilka dt czy też mt wystarcza żeby wkleić tutaj raport co jest bezsensowne. Próg ustawiłem taki jaki jest aktualny próg st, co wydaje się najrozsądniejszym rozwiązaniem.
-
B1TTOR - - Wojny Uriel
PostCytat od Ratownik999: „O i kolejna wojenka Dużo tego na tym uni Życzę powodzenia obu stroną, a głownie Minionkom Co do wypowiadającego to powinien sie zaznajomić z regulaminem bo ten próg jest nie do zaakceptowania 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) w przypadku systemu procentowego próg musi być liczbą całkowitą, nie mniejszą niż 1% i nie większą niż 100%. ” Zasady są dla plebsu mój drogi. Rozruszajmy to uni po naszemu bo po odejściu Srajta nie będzie komu kupować anty. Próg 4…
-
B1TTOR - - Wojny Uriel
Post1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [RedBaron] RedBaron vs [Minionki] Minionki 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: Osiągnięcie przez którąś ze stron 20000% 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 100% 6. Stosunek do RW z ACS: Liczą się tylko walki, w któr…