Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ragnar Lodbrok: „O Prosze Poper szaleje GZ Mordo lataj zlomuj jak zawsze galaktyki sa twoje Potrzebujemy Cie na spicy dawaj do nas a nie Po Urielach wszystkich kasujesz GZ wlotu dla was lepiej niech odda mowie wam bo po ogladac ciagle recki od srodka Obroncy Szo ” Nigdy nie oddamy NASZEGO Poperiosa Po moim trupku
-
B1TTOR [RedBaron] & PoProstuEmil [RedBaron] & Poper_Oddam [RedBaron] vs. Kecalkoatl [JUoD] - 3543%
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostDobre - wyzremy ją na sojuszowym meetingu
-
xKaMiKaZe [RedBaron] & Poper_Oddam [RedBaron] vs. Kecalkoatl [JUoD] - 1786%
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostWstawiam w imieniu Kamikaze, tutaj niestety obrońca zebrał cały złom. Odbierzemy co nasze Dnia 05-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xKaMiKaZe [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 19.963 Pancernik 10.095 _________________________________________ Agresor Poper_Oddam [RedBaron] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kecalkoatl [JUoD] _______________________…
-
B1TTOR [RedBaron] & PoProstuEmil [RedBaron] & Poper_Oddam [RedBaron] vs. Kecalkoatl [JUoD] - 3543%
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostPozdrowienia dla Czerwonych Baleronów :) Obrońca podebrał ponad 100 recków, reszta nasza. Agresor B1TTOR [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 10.185 Pancernik 3.070 _________________________________________ Agresor PoProstuEmil [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 9.848 Mały transporter 9.560 Lekki myśliwiec 32.597 _________________________________________ Agresor Poper_Oddam [RedBaron] ____________________________________________…
-
Reaver [RedBaron] vs. Kraft [FenikS] 6239% Top 2 Solo + Nieśmiertelne 2 OW
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostGraty Long Paolo, wiesz gdzie słać złom
-
Pan Z Daleka [Scream] vs. B1TTOR [RedBaron] & Wiosna [BoSS] 15750% + 248%
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostByła kontra na recki ale flota się nie przebiła, spadło tylko 10k recków i 3,5k mt. Obrońca fajnie się zachował, pogratulował i napisał że kończy z ogame a złomu nie będzie zbierał co z kolei uśpiło moją czujność, tutaj dałem niestety ciała. Udało się zebrać jeszcze 109kk mety przy 3 fali wlotu na jego moona.
-
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostCytat od BROWAR: „A ja się zastanawiam tylko jak ktoś mógł osiągnąc takie Top floty nie mając podstawowej wiedzy o ogejmie. Jak można mieć flote w top10, przenosić lotki w układ swoim celom, a nie wiedząc, ze zatrzymaj nie robi akty?! ” Zbyt duża pewność siebie jest bardzo zgubna, co potwierdza to ST. Pan z Daleka latał na mnie niemal dziennie po kilka razy, zawsze się logowałem i zawracał, tym razem było inaczej. Nie było nigdzie akt, stałem "czysty", Wiosna leciał na czas, było trochę ryzyka a…
-
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostTom, nie do końca tak było. Jak już pisałem, "wybadaliśmy" Pana z Daleka, przez ostatni czas było trochę "gry" pod to st. Generalnie cała akcja była dość ryzykowna, bo mogłem zostać bez floty ale koniec końców się udało.
-
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostOd dłuższego czasu obserwowaliśmy zachowanie i pod to budowaliśmy jego "zaufanie", nie było żadnego opóźnienia, wleciał na "czysto"