Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 113.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & Papa Midnite [SPACE] & Puper [RedBaron] & Maratonczyk [RedBaron] vs. Piwek [Minionki] & Sumi [Minionki] & Krucjo [Minionki] & Gru [Minionki] & Osama [Minionki] ~ 120.069,42%
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostNie ma co, bez zbędnej napinki i całego cyrku. Szczerze gratuluję, akcja godna pozazdroszczenia, o zysku i procencie nie wspomnę
-
Ja nie mam pojęcia czyje to konto i mało mnie to obchodzi, nasze nie było bo wszystkie lewe konta ma Osama. Dla mnie stało, widziałem że latacie i coś kombinujecie więc się zainteresowałem i siadło. Co poradzę że Wam nie wyszło? Powtarzałem 1000 razy, gdybym JA się chciał puszować, biore moje stare konto i wyjadę je do zera, a jest tam tyle floty i sury że stocznia chodziłaby przez 3tyg. Mógłbym to zrobić bez problemu, ale nie robię. Więc skończcie mnie oskarżać bo sami w sojuszu [ciach] na auto…
-
Dnia 03-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor B1TTOR [RedBaron] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 152.982 Ciężki myśliwiec 879 Krążownik 92.001 Okręt wojenny 3.373 Pancernik 21.717 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca jarzyna85 ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 3.638 Lekki myśliwiec 29.105 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 5 Okręt wojenny 10.697 Statek koloni…
-
Dnia 03-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor B1TTOR [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca wiciu007 ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 8.137 Lekki myśliwiec 1.595 Krążownik 838 Okręt wojenny 501 Recykler 3.900 Sonda szpiegowska 557 Bombowiec 20 Satelita słoneczny 810 Gwiazda Śmierci 1 Pancern…
-
B1TTOR [RedBaron] & Puper [RedBaron] & khz [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Dewey [Cazador] 48564.19% TOP 1 ACS
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostSzczegóły zostaną nasza słodką tajemnicą...
-
B1TTOR [RedBaron] & Puper [RedBaron] & khz [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Dewey [Cazador] 48564.19% TOP 1 ACS
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostŚpiąca królewna melduje swoją obecność Dziekuje Panowie za wszelkie emocje i nocne roznowy
-
Ludzie a zgłaszajcie to gdzie chcecie, ile chcecie i twórzcie sobie swoje teorie spiskowe ile Wam się podoba. Nagle wypowiadają się tutaj jakieś bulbozaury, krupnioki i Bóg wie kto jeszcze, jak Was aż tak bardzo kuklok pali że B1T klepnął ładny procent to już Wasza sprawa Więcej tutaj pisał nie będę, dalszych sensacji szukajcie u sojuszników Gejzera, albo u niego samego, choć chłopina na urlopie wisi
-
@Krucjo, dostałem to konto, moje oddałem. Gdybym chciał się puszować floty mojego starego konta już by nie było, co więcej, nikt z Was by o tym nie wiedział ale puszerka to nie moja bajka, a to że z Ciebie taki lotnik jaki "poeta", to nie moja wina. Nigdy nie twierdziłem i nie będę twierdził że coś na nim osiągnąłem, bo mój top to ok Top50, całe konto to zasługa Wiosny, począwszy od eko po badania i flotę. Postaram się utrzymać poziom, może się uda, może nie. Co do samej akcji, to zgłoś to prosz…
-
Dnia 22-11-2017 Stało - nie stoi. Bilans strat byłby lepszy ale liczył się czas więc wyszło jak wyszło :) Szczególne pozdrowienia dla Wiosny, nie zardzewiej mi na tej "emeryturze"! Oraz dla wszystkich Khz-tów i Czerwonych Baleronów Agresor B1TTOR [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 82.535 Pancernik 13.879 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Gejzer [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 12.140 D…
-
xKaMiKaZe [RedBaron] vs. koniec gry ----- 856 % 12 życzeń urodzinowych :)
B1TTOR - - Starcia Uriel
PostJo sie pytom kaj jest gorzoła?? Graty Kamix! Stówka!
-
Wstawiam za sojusznika na jego prośbę. Gdy Puper rano wstaje takie kąski od losu dostaje 56616.jpeg Wszystkie życzenia dzielę równo między Rot Balerony, szczęście smakuje lepiej gdy można dzielić je z bliskimi. Agresor Shade [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 34.798 Krążownik 5.037 Okręt wojenny 3.215 Pancernik 1.780 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca NewBeginning [ABs] ________________________________________________ M…