Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 56.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To ciekawe ,że macie taki ból dupy , może dlatego,że @Kurufir ost st ma w 3osobowym acs gdzie leci ponad 5k gs na bunkier i wyciągacie z tego ledwo (albo aż ) 150kk zysku na (eko x7) Dla mnie sprawa wygląda tak , Death systematycznie złomuje konto pusherskie któregoś z was, bo nie potraficie upilnować,albo macie za duzo konto do pilnowania , i o to cały cyrk na board teraz , teraz tylko oglądać jak @Kurufir , @Apeironvi , @Qnick zaczną w kazdym st widzieć ''przypadek'' Dajcie mi lika pod tym pos…
-
maniek0121 [WarriorS] & Fisher [WarriorS] vs. snajper79 [WTZ] ~ 1491.53%
erAse - - Starcia Libra
Postwysnajpił gratki , śrubki wpadły ,przetopu
-
entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] vs. wilk [LEG-XX] ~ 5298.45% kliku kliku pezeciku
erAse - - Starcia Libra
PostTa sonda rypki to mocna jest, gdyby nie to hmm Gratki dla was ekipo złomująca , pracowita niedziela
-
ma 226 pól , dokupi 15 pól + coś dostanie za wyburzenie laboratorium, powiedzmy,ze te pola z labkow pojdą na fuzyjną i teraz patrz eko 42/36/40 + 10 pól w eko to robi powiedzmy 46/39/43 , 4pola w fuzyjną , 1 pole nanity , te lvl to i tak wysoko ja bym tak zrobił i w sumie bede mial podobny problem, moja pl matka 205/221 pól , jeszcze nie na 15 pozycji, wiec za jakis czas bede tak kombinował