Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Odpowiem bo tu się jakiś cyrk odprawia. Tak artek to eve mnie na mówił bym to wstawiał, ja nie wstawiam od dłuższego już czasu żadnych st, jak byś nie widział, po to właśnie byście nie mieli gdzie wylewać swoich pomyj na mnie. Vendetta czy ja się podniecam tym st? jak by tak było to bym posłał 100 k rekow bo tyle powinno paść pancków, ale jak widać posłałem 25 k bo nawet nie podejrzewałem ze artek nie sprawdzi raportów co się działo z jego GS. Outsider czasami nie ma sensu się kopać z koniem wię…
-
Spalanie deuteru
_Pawelos_ - - DiD Quantum
Post@ekowcow/bunkrownikow Bajki o tym, ze na wasze bunkry oplaca sie tylko latac gs zostawcie dla wnukow. Zaglosujcie za spalaniem 0,5 i dodajcie jeszcze sobie zwiekszenie ekonomi, to tak jak marys mowi skazecie swoje konta na naturalna smierc albo inaczej trza bedzie zwiekszyc o min polowe obrone. Ale oki kazdy w tej grze odpowiada za swoje decyzje.
-
Jak widac konto agresora znow na banie a ZS to mialbyc tak uczciwie grajacy sojusz. I tak wiem nie mozna generalizowac, ale to tak samo przez sie wyszlo. No coz tak to juz w tej grze bywa raz na wozie, raz pod nim.
-
Tak się zastanawiałem czy wrzucać czy nie ale jednak drugi obrońca namówił mnie Jak zwykle pozdrowienia dla wszystkich co chcą być pozdrowieni No i oczywiście KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTA Coś dla ucha [ciach] Do rzeczy. Zaczęło się niewinnie ogotcha.universeview.be/pl/rep…c2-50b2-8fd5-c25121402290 ogotcha.universeview.be/pl/rep…77-530e-983b-8a0908ed3dec ogotcha.universeview.be/pl/rep…38-5ec9-87b5-dad8ac30d337 ogotcha.universeview.be/pl/rep…ff-5542-8224-cfbfac1a12e5 No i przyszedł czyściciel Dnia 12-0…
-
Spalanie deuteru
Postpl1 to mialbyc temat do rozmowy i opini o zmniejszeniu spalania deu, wiec tak jak napisalem na poczatku jestem przeciwny temu. A powodow wszystkich nie musze pisac, bo te ktore tu wymienilem sa odp na wasze i tyle Daliscie argunent ze kazdy flociarz to zrozumie ja ekowcem nie jestem a jednak mam inne zdanie. Mam chyba do tego prawo ? Pomijam fakt czy zmniejszenie spalania ma sens czy nie. Dla mnie robienie ankiety w grze jest delikatnie mowiac chorym pomyslem. -> patrz efekt ankiety na u68 i pra…
-
Spalanie deuteru
Postterry i tu sie zdziwisz ale sa takie bunkry, koordow wam nie podam bo jesli ich do tej pory nie znacie to po co mam wam ulatwiac sprawe. Swego czasu prowadzac temat mojego projektu pokazywalem wam co jest na uni i dla jasnosci tylko niewielka czesc z tych rw byla w bliskiej (paru parunastu ukladow) odleglosci. A wracajac do meritum sprawy, to w dalszym ciagu uwazam ze zmiana jest nie potrzebna, i sadze ze wrecz odniesie przeciwny efekt niz zamierzony.
-
Spalanie deuteru
Postpoziom ktoregokolwiek napedu do spalania ma sie nijak, bo ewentualna roznica wynika z zaokreglenia wyniku. Jasno to pokazuje wzor na koszty spalania, FAQ ci prawde powie jesli tylko umiesz je czytac.
-
Spalanie deuteru
PostJa, jako flociarz z niemałą flota, jestem przeciwny zmniejszaniu spalania deuta, nie raz faktycznie ciężko jest wyjść na plus z powodu reków ale i nie tylko ich, lot niszczarkami czy bombowcami tez wcale do tanich nie należy, wtedy żeby wyjść na plus trzeba trochę bardziej się pogłowić co wysłać a czego nie wysyłać by było oki. A co do ekowców czy było by mniej na nich ataków to sądzę, że właśnie było by na odwrót, 90 % ekowców posiada bunkry, które faktycznie jedynie GS da sie rentownie farmić,…
-
Cytat od 19dawid45: „Wojna trwa póki co tylko rakietowanie próby sciągania moonów czego miało nie być;p ” Cytat od M.A.X.I: „3. Preferowany system liczenia: b) system procentowy bez niszczenia księżyców ” oj widzę, że chyba nie bardzo rozumiecie na czym ten system polega "system procentowy bez niszczenia księżyców" nie oznacza, że trakcie tej wojny nie będą niszczone moony, tylko to, że żadna z drużyn biorąc udział w wojnie nie dostanie za to %. Zarówno za zniszczony moon można dostać % jak i za…
-
S&D Universum Wasat - Podsumowanie Wyniki drużynowe: zielonoocy: Liczba RW: 174 + 2 (NM) = 174 Zniszczonych Księżyców: 17.377 km Łączny procent: 57772.77% Średnia: 332.03% niebieskoocy: Liczba RW: 94 + 0 (NM) = 94 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 95519.84% Średnia: 1016.17% Wyniki indywidualne: Niebieskoocy: Nighthunter : Liczba RW: 33 + 0 (NM) = 33 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 44226.74% Średnia: 1340.2% WŁ: 2099,70 BedeBralCie : Liczba RW: 53 + 0 (NM) = 53 Zniszczonych Ksi…
-
Nie no Marys zmień dilera bo ten cie oszukuje i daje ci jakiś szajs. Zamiast spokojnej fazy masz jakieś dziwne odjazdy od rzeczywistości. Już przy złapaniu zrywkarza pisałeś ze specjalnie ma ustawione kolonie pode mnie, co było o tyle ciekawe, że zrywkarz już grając na elektrze wiedział jak ma ustawiać kolonie pode mnie spoko, nie miałem pytań więcej. Teraz tu znowu doszukujesz się pushu, spoko doszukuj się czego tylko chcesz, ale wtedy wychodzi, że twój sojusznik to tak naprawdę moje pushkonto …
-
Jak sobie zatankowałem u artka to stwierdziłem, że trza by było coś polatać. Efekt poniżej Coś na uspokojenie i na ukojenie youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk Pozdrowienia dla wszystkich co chcą być pozdrowieni KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTA :) Dnia 16-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 2.250.000 Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca uriel94 [EL…
-
Stało to poleciałem Pozdrowienia dla wszystkich co chcą być pozdrowieni Coś dla ucha youtube.com/watch?v=5DBuIhr1Id4 KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTA Dnia 15-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Pancernik 14.955 _________________________________________ Obrońca bartek bez b [ZLY SEN] ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Recykler 1 Sonda szpiegowska 2.000 Satelita słoneczny 6 Gwi…