Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 282.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Art Jest tez inny sposob na zalaczenie urlopu, z ktorego ja od ilus miesiecy jestem zmuszony korzystac, gdyz usuwanie nowego nicku nie pomagalo, nie powiem z tego powodu mam alias przy nicku bo raz mi sie 's' na koncu nie wbilo. A mianowicie wklepywanie nowego nicka tozsamego ze starym I ze starym haslem. W momencie kiedy chcemy wlaczyc urlop na stronie ustawienia zmieniamy nick, przechodzimy na stronie wlaczania urlopu, klikamy urlop, pyta czy chcemy urlop wlaczyc, po kliknieciu Tak, nastepnie…

• UFS - dyskusja

_Pawelos_ - - Porozmawiajmy o OGame

@Void naprawde zmien piaskownice bo widac ze ta ci nie odpowiada, ale nie zmuszaj reszty do zmiany, bo tobie tak pasuje.

• UFS - dyskusja

@Void Jak już tak ciśniesz po Quantum to byś chociaż sprawdził podstawowe informację a nie wybierał tylko te, które ci pasują pod tezę. Ponad połowa graczy których wymieniłeś to ekowcy, czyli gracze którzy muszą grać bez urlopu by mieć jakiś przyrost, bo flot nie mają a eko na urlopie nie działa. Kolejne dwa to konta widmo. Pozostali to owszem flociarze. I tak nawiasem mówiąc tam był pokazywany mój wykres aktywności, ale czekaj jakoś ten kto wrzucał ten wykres nie zauważył pewnego spadku parę la…

• UFS - dyskusja

Cytat od Void: „Nie stać cię na utrzymanie floty - nie budujesz większej. Proste. UFS grają tylko nieporadni ludzie. ” Genialny tekst. Nie powiem usmial sie. Ciekawe podejscie, jak ekowcy marudza ze koszty I rentownosc kolejnych lvl kopaln siega kilku - kilkunastu jak nie kilkudziesieciu lat, ty im powiedz poco stawiacie kolejny lvl, przeciez nie musicie miec wyzszego. Proste. Jak jakis badacz mowi, ze nalezalo by cos zrobic z dlugoscia badan idacych tez juz w lata. Ty mu powiesz, poco ci kolejn…

• UFS - dyskusja

Cytat od UFS DESTROYER: „ja tylko chcę sprawić aby uprzykrzyć życie UFS'om - tak bardzo to przeszkadza flociarzom i pewnym osobom na forum, przypadek? (...) stworzę osobny wątek i tam będę dążył do kolejnych ograniczeń po zejściu z urlopu. Przecież sam tryb jest super jeśli ktoś nie ma czasu i gra kiedy chcę - tylko flociarze mają ból pupki bo traktują to UWAGA jako taktykę hahaha dobre sobie. ” W tym wszystkim zapominasz ze ten ufs, ktory bedzie zmuszony przez system do grania dluzej niz by chc…

• Cytat od Muniek: „Dzis mnie niestety wyliczono z moon-pz takze @dexPL nie opowiadaj bajek, nie grasz, nie masz pojęcia. ” muniek a powiedza mi jedno chwalisz sie tu ze zostales wyliczony z wlasnego pz, to ma to co potwierdzic? Ze Jak lama dales sie wyliczy czy to ze generalow nie ma. Bo troche nie bardzo widze zwiazku. Wyliczenie kogos z pz nie jest zarezerwowalem dla generalow. I pochwal sie kto cie dopadl.

• Taka ciekawa informacja dla wszystkich zbieraczy ale cios nie jest juz zbieraczem, na quantum za niedlugo nie bedzie generalow, bo wiekszosc flociarzy zmienia sie w odkrywcow. Takze super roznorodnie bedzie. Przynajmniej support nie bedzie mial problemu z wylapaniem multi I push kont bo te jesli Maja dobre eko to zostana zbieraczami by wspomogac konto. No I tez ktos bedzie musial bydowac reapery. Zeby nie bylo ze narzek. Gra idzie w bardzo dobrym kierunku. Gratulacje dla pomyslodawcow.

• Nie no chari powiem wprost, że ladnie walnelo ci tu rekow szkoda, ale i tak sadze ze nie jest az tak zle jak by sie moglo wydawac. Także czapka z głowy i wielkie gratulacje dla wszystkich biorących udział w tym starciu

• Wpadło co nie co to się pochwalę jako, że ostatnio królują tu jakieś drobne Pozdrowienia dla wszystkich którzy chcą być przeze mnie pozdrowieni Coś dla ucha [url='[url]https://www.youtube…v=KfUDsnSpesc[/url][/url] Dnia 23-02-2020 00:07:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [PACZKA] ________________________________________________ Pancernik 800.000 _________________________________________ Obrońca Clark Kent 1 [KWS] ________________________________________________ Mały transp…

• No i ładnie a własnie sie zastanawialem dlaczego spadles Gratulacje

• @Apofis po postach i naszej kiedyś wymianie PW wiem, że grasz na Nektarze, czyli na starym uni, więc albo jesteś trollem, który tylko czerpie przyjemność z mieszania, albo naprawdę jesteś osobą która nic nie rozumie i nawet nie chce zrozumieć a to już gorsze. Także ja z tobą kończę jakąkolwiek rozmowę. A reszcie proponuję to samo. Jak nie wierzycie sprawdźcie sobie jego posty od prawie 3 miesięcy wprowadza tylko zamęt na forum.

• Cytat od Apofis: „Od tego są bany a mnie to nie interesuje ja gram swoje i tyle . ” Kolego podaj gdzie grasz, naprawdę znajdą sie gracze co ci umilą granie, może wtedy zmienisz zdanie i zacznie cię interesować coś innego.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Majs: „żadne backi mi tu nie dawać ogarną rynek powoli i tyle bany dadzą tym co klonowali sosiki i tyle i zadnego cofania nie dawac i nawet 10 mln anty za to cofnięcie , nie po to zawalałem nocki i żeby kogoś trafiać żeby ten ktoś teraz mial flote spowrotem i się lepiej teraz będzie pilnować nie nie i jeszcze raz nie ” A jeszcze nie dawno twierdziłeś, że zakończyłeś granie w ogame, czyżby oszustwo tak weszło ci w krew, że już własnym słowom nie możesz ufać ?? No w twoim przypadku zarywa…

• Rynek - dyskusje

@Apofis podaj gdzie grasz to sie tam zaloguje i ci pokarze co znaczy uciążliwy gracz, chyba jeszcze nie spotkałeś takiego na swojej drodze

• co do pogrania w szachy nie widze przeszkod , takze jak cos mozecie mnie wpisac na liste uczestnikow. Mam tylko prosbe maksymalnie 10 min na gre dla kazdej strony

• wroc do jej posta i sam zobaczysz ze mowila co innego

• a co za znaczenie czy mi spala 1 k deuta czy 1 kk deuta. Jest strata dla konta jest. Kto mi ją pokryje

• Cytat od Duch Szerszenia: „To se policz ile ci te dt spalą i se zostaw tego deuteru na pokrycie kosztów spalonego. Myślę, że się wtedy nie przyczepią. ” Zgodnie z tym co parokrotnie miałem w odpowiedziach GO dotyczących błędów, takie zachowanie jest możliwe tylko i wyłącznie po zgodzie GO, Jednakże jak to też parokrotnie GO i SGO mi pisali każdy lata za swoje i na własny koszt. Dlatego też zazwyczaj nie dostawałem zgody na odpisanie kosztów lotu na planetę GO. Więc odpowiedź @ciap o odsyłce na p…

• Cytat od Apofis: „Dorobił się to niech ma u nas na uni nikt tak nie zrobił nara ” A po czym to wnioskujesz?? Co bo nikt nie robi na tą chwile mega przyrostów na twoim uni to znaczy, że nikt nie wykorzystał tego błędu ?? Gratuluje życia w Utopii.