Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 282.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oki, może napisze to w prostych słowach, bo widzę, że nie do wszystkich dociera, pawelos [LioN] vs. unbangobaran - 8910.62% to RW jest z 11.06.2017 a obecne dokładnie z 11.07.2017 . Teraz wam coś zaświta ?? Dzień wcześniej w obu przypadkach była miesięcznica smoleńska. A to, że znam historie kont na które poluje to chyba nie zbrodnia, a wręcz konieczność
-
Taki projekt
_Pawelos_ - - DiD Quantum
PostCo by tu dużo nie mówić kolejna odsłona youtube.com/watch?v=Mbp3b7uehx0 Dnia 11-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Lekki myśliwiec 1.050.000 Pancernik 50 _________________________________________ Obrońca Xiom [KOMPANIA] ________________________________________________ Duży transporter 2.271 Sonda szpiegowska 22.215 Satelita słoneczny 967 Wyrzutnia rakiet 141.549 Lekkie działo las…
-
Co niektórzy twierdzą że tu nudą wieje i ST na idlerach robię (choć jak robiłem to połowa jeszcze nimi nie była , więc wrzucam kolejny z takich ST, choć raczej obrońca nie jest idlerem ale ponoć trudno jest go złapać , I nie nie jest to moje push konto, ktoś w swoim czasie stracił na nim ładną flotkę (jakies 1 kk pancków ) Pozdrowienia dla wszystkich co chcą być przez mnie pozdrowieni Coś dla ucha youtube.com/watch?v=SNhsCpcWhGw Dnia 11-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
Takimi konwenansami jak czy to idler czy nie przestalem sie jakos przejmowac z rok temu. Jak komus nie pasuje to nie musi komentowac. Jest cel do zrobienia, to trza isc do niego.
-
Taki projekt
PostCo do wyżej wzmiankowanej możliwości starcia lucky666 vs marys mogło by to dość ciekawie wyglądać ciekawe czy kiedyś dojdzie do niego A co do mnie i moich zysków spokojnie jak widać daje rade a żeby języka na darmo nie strzępić parę RW youtube.com/watch?v=r8gMdypVKO Dnia 07-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 4.315.284 Bombowiec 1.000 ______________________________…
-
Co by tu dużo nie mówić, miałem chwile to se polatałem Jak zwykle pozdrowienia dla wszystkich co chcą być pozdrowieni przeze mnie KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTA Po kolei : Dnia 08-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Pancernik 12.500 _________________________________________ Obrońca Wojtek70 [Revolt] ________________________________________________ Duży transporter 20.465 Niszczyciel 4 Gwiazda Śmierci 6 Pancerni…
-
Taki projekt
PostWakacje się własnie zaczęły to coś na rozruszanie tematu youtube.com/watch?v=4JX7XaQXDqE Ktoś niestety mnie ubiegł i ściągnął mu 30 k dt ale jak widać jeszcze da się coś na nim zyskać Dnia 25-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.050.000 Pancernik 50 Mały transporter 100.000 Bombowiec 15.000 _________________________________________ Obrońca CIAMCIARAMCIA __________________________________…
-
Taki projekt
PostByła chwila wolnego i miałem parę razy szczęście i co nie co trafiło to i trochę odświeżę temat Coś dla ucha youtube.com/watch?v=CSYN9m1RChc Kupie deut każdą ilość Jakiś czas temu rozmawiałem z ciosem, że te obrony to nie obrony i że bunkier zaczyna się od 1 kkk Dnia 11-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 2.000.000 Pancernik 50 _____________________________________…
-
Cytat od DarthMario.: „Mógłbyś sobie darować i nie wstawiać ST na sylasie, bo to żenada. tyle ode mnie. ” Ale, że co ?? Siedzisz na banie to nie żałuj tego co ci przechodzi koło nosa
-
Tak sobie dziś sprawdzałem sąsiadów i zwrócił moja uwagę obrońca, więc trza było być cierpliwym i jak się okazało popłaciło Obrońcy SzO przy jego eko to chwila moment . Jedynie co mi się nasuwa to ze trza będzie dobudować mt bo znów pare kkk uciekło z powodu wolnego lotu ;/ no nic ale jest za co wiec się trza będzie zastanowić youtube.com/watch?v=HqxcMbG6QLY Pozdrowienia dla wszystkich co chcą być przeze mnie pozdrowieni KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTA Dnia 15-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały…
-
No to kolejna wizyta moja tu, tym razem pz oraz caly magazyn u mnie bezpiecznie Jak zwykle KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTA youtube.com/watch?v=617PYNopEgk Dnia 11-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Gamer [BRJ] ________________________________________________ Duży transporter 34.000 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 10 Wyrzutnia rakiet 10.93…
-
Cóż, bilans mógł być lepszy ale zabrakło czasu na dokładne liczenie no i trochę zabrakło mt by było świetnie, no cóż zdarza się, PZ w rękach obrońcy (ehh ta anty), no i spora część surki uratowana ale ważna adrenalina była . Bo generalnie wstrzelenie się w transporty nie jest tak łatwe jak się wydaje Pozdrowienia dla wszystkich co chcą być pozdrowieni KUPIĘ KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTA Już nie długo jak w tym kawałku youtube.com/watch?v=BV8rAhTcElo Dnia 11-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w …
-
Taki projekt
PostJako, że nie było czasu na wyszukanie czegoś ciekawego a temat stygnie wrzucę co się nawinęło po drodze szału nie ma ale co tam Czas chyba zmienić grę youtube.com/watch?v=Zh06WDWui9I Dnia 04-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 300.000 Pancernik 50 _________________________________________ Obrońca kujon87 ________________________________________________ Duży transpo…
-
Taki projekt
PostNastał weekend więc trza było chwile posiedzieć i popsuć co niektórym zabawki Na początek coś dla ucha youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o Na początek pan, który jeśli sądzić po kulturze wypowiedzi jest mocno upośledzony społecznie i słabo przystosowany do życia w społeczeństwie. Nawet nie mogę za cytować jego pw z rana by nie narazić się na upomnienie za wulgaryzmy. Dnia 28-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ______________________________________________…
-
Taki projekt
PostChcesz powiedziec ze majstrowalem przy raportach ?? Tez je masz wiec nie bardzo rozumiem po co te pomowienia.
-
Taki projekt
PostPan wyżej widać się trochę zbulwersował bo wczoraj raz, że stracił sporo floty, a dwa jeszcze zaliczył moje odwiedziny Dlatego pozdrawiam go i życzę mniej napinki bo jeszcze go do szpitala odwiozą z pękniętą żyłką Coś dla ucha youtube.com/watch?v=OhWtHM6_TKc Dnia 20-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Recykler 300 Pancernik 488 _________________________________________ Obrońca M0RT [VRS] ________________…
-
Taki projekt
PostRelaks po ciężkim tygodniu czas zacząć relacje ale najpierw coś dla rozruszania youtube.com/watch?v=__TvPr_Wtvc Dnia 14-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 750.000 Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca F16 [KOMPANIA] ________________________________________________ Satelita słoneczny 343 Gwiazda Śmierci 34 Wyrzutnia rakiet 70.326 Lekkie działo laserowe 29.849 …
-
Taki projekt
PostNocne łowy rozpoczęte to i nocna muzyczka youtube.com/watch?v=o6rBK0BqL2w Dnia 09-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 2.500.000 Pancernik 50 _________________________________________ Obrońca emtec [KOMPANIA] ________________________________________________ Mały transporter 830 Duży transporter 6.831 Lekki myśliwiec 844 Ciężki myśliwiec 214 Krążownik 97 Okręt wojenn…
-
Taki projekt
PostCo do Raziela nie wiedziałem czyje to konto i szczerze mnie to nie interesuje, niekiedy , ważne że surka stała i dało się ją w łatwy sposób ściągnąć na moje konto, a że blisko wszystkie kolonie ma to prawie wszędzie odwiedziłem Coś dla ucha youtube.com/watch?v=9B-rd07hnxg Coś dla tych co twierdzą, że nie latam GS Dnia 03-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawelos [LioN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 100 ____________________________…