Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

FILU - - DiD U68

FILU [MISIE] vs. EDDIII [HQ] ~ 876.47% Dnia 04-08-2019 17:59:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca EDDIII [HQ] ________________________________________________ Satelita słoneczny 1.700 Wyrzutnia rakiet 995.665 Lekkie działo laserowe 257.138 Ciężkie działo laserowe 770 Działo Gaussa 3.810 Działo jonowe 1.426 Wyrzutnia plazmy 7.020…

• Cytat od SzamanU68: „Ładny stek no ładny piekny przesliczny ale dej troche surowca biedny jestem ” w końcu jedna prawda z konta szamana poszła ze biedny jest a niby konto jumka kupił buhahaha szaman tak na przyszłość nie wpisuj mi się i nie wspominaj mnie nigdzie u siebie w postach bo pomyślą że ciebie znam a wiesz że to wstyd znać ciebie na u68 sami pacmani wyrzucili cie z soja i tu żeś wylądował , nawet twój szef nscr cie stłamsił i wyrzucił z soja na nekkar bo tu się nadajesz do gry razem z t…

• Pazik żeby nam się chciało jak tobie się chce , graty

• zła pogoda sprawiła że trzeba było zostać w domu i poskanowa. Szkoda że druga i kolejna dofarma była z dt co odstęp czasowy był 25 min i obrońca się lognął alei tak jest fajny zysk nawet z jednej dofarmy . Dnia 03-08-2019 19:48:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Muminek [DOM] ________________________________________________ Mały tran…

• graty can, no szkoda ze puste były ale i tak do przodu

• Maruda komu ty sprzedałeś konto ???. Po tym jak napisał nam że sprzedał konto były 2 opcje jedną ze kupił to pusher jakiś typu gruby lub ten " niby " handlarz na ustawki co każdy wie że jest na uni a niby nikt w jego nie wierzy . Nie ważne kto kupił to konto i czy ustawił z grubym ustawkę i czy wcześniej nie zwiózł surki z konta paneko . Jedno jest pewne to już 3-4 konto zezlomowane przez grubego z byłego sojysza Pacman które miało nick " oddam" ??? Jak to jest jakiś handlarz to ma łeb do grania…

• Cytat od KKS: „Hajs się musi zgadzać ale tutaj coś poszło nie tak ” chyba tylko to że olali cie przy tym ST graty szajka szkoda że grasz w tam pusherskim soju dowodzonym przez rekordzistę w banach KKS aka Fat Boy PedoG

FILU - - DiD U68

wow niby moniST a emocje były fajnie że w miniST nawet są trzymające w napięciu rw graty dla Kajaka wyczucia czasu i dla Johnego większej przezorności

FILU - - DiD U68

FILU [MISIE] vs. rexus ~ 1374.84% Dnia 12-07-2019 19:32:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 500.000 _________________________________________ Obrońca rexus ________________________________________________ Duży transporter 200 Okręt wojenny 1.500 Bombowiec 100 Satelita słoneczny 500 Niszczyciel 600 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 500 Wyrzutnia rakiet 30.000 Lekkie działo laserowe 30.000 Ciężkie działo laserowe 3…

• FILU [MISIE] vs. geder ~ 2806.27%

FILU - - Starcia U68

Chciałem zobaczyć kto wziął to konto i dla czego taka a nie inna relokacja więc potrzebna była mi fala. Zyska był by lepszy o 500kk deksu które zdążyły wylecieć na handel do pewnego dżentelmena a w połowie mojego lotu ten dżentelmen dodatkowo puścił transport zwrotny. Można było zawrócić i polecieć po odbiór tego transportu ale nie chodzi zawsze o zysk chodzi o zabawę i czas którego już nie ma się zbyt wiele dla ogeja . Sorki że tak późno wstawiam ale mam czas tylko w weekendy a 72 h nie minęło.…

• co to jest ? ledwo ST +zbiórka ???? to teraz już nawet trzeba się podniecać e ie złom zebrało buhahahah . Tak to bywa jak się lord pushuje to zbiorki nie piszę bo jak i po co jak pewne ze zbierze ale jak nagle coś się trafi z bfs na bunkrze po gdzie inacej by taki noskill poleciał na moona buahaha . Trafia sie raz na 100ST jakieś 'Czyste" starcie i uda się zebrać złom to trzeba się tym pochwalić na uni -żenada Administrator Forum kasai:Upominam za prowokacje.

• chyba trashsim się popsuł bo zysk widzę kogoś kto kręci takie z top1000 hmmm ups sorki to by się zgadzało nieważne że top4 zrobiło to ST ale to przecież lord troll gracz który nie jest wlaścicielem tego konta a mając zero skilla na starym koncie grał jak ofelia przystając na konto top1000 bubhahaha Administrator Forum kasai:Upominam za prowokacje.

• zapytam się tylko raz ! to w końcu wystawił ci ta flotę sojusznik Wstyd!!!! by tacy jak lord sietowy grali i pushowali się Chociaż jak na flotę którą kupiłeś to zdobyty procent i zysk powala buhahahah - amatorszczyzna jak kupujesz ustawki to wydaj w końcu więcej kasy na lepszy % i zysk buahaha a sorry zapomniałem że kupując konto KUBUS aka nihilus spłukałeś się z kasy

• Pazik ty zamierasz dalej iść w eco i robić to astro ??? Ty może jednak buduj flotę bo złomiarz w tobie drzemie Gracisze

• Coraz bardziej na uni da się zauważyć braku niektórych ST. W wykonaniu tak potężnych sojuszy jak PN czy 3x czasami nawet u nas kilku nie wstawia już i chyba to jest spowodowane że każdy ma gdzieś pokazaniem czegoś by zaraz kilki trolli pisało że push itp. zwłaszcza jeden sojusz jest liderem w tym czyli sojusz z rekordowym potencjałem w banach . Wpisujmy się tylko wtedy gdy chcemy pogratulować a swoje przemyślenia wpisujmy w support . Ja kiedyś byłem klakierem teraz jestem starym kocurem Każdy kt…

• Cytat od ciap: „Cytat od Ruda: „Podniesiemy trochę progi: SOLO - 400% ACS - 600% ” To i tutaj w gorę. ” Jak Ruda podniesie progi tutaj chociaż konfiguracja i praktycznie pkt nie odbiegają od u68 to widzę ja pierwszy lord sith będzie tu płakał bo już nie będzie mógł latać po satkach i się tym chwalić bo wcześniej 100% było łatwo zrobić zwłaszcza że połowę %%% było z jego floty Beczał i z zazdrości minusował na u68 miniST @john malkowitz007 bo nie mógł mu dorównać w ilości miniST przy 100% to tera…

• Graty Ilu na u68 chyba tylko udajesz górnika bo moc w tobie jest do Gracisze

• Ban zabawa na całego :D

FILU - - Spam

@FINEZJA1 dzięki za wyleczenie mnie na boarda tak żyje i mam się dobrze . Ban dla @^BrzydaI^ bo widziałem go i nie jest aż tak straszny 10/10 a może z 8/10

• Cytat od ciap: „Cytat od dexPL: „Wystarczy: - konta wiecznie zbanowane przenieść na fake-serwer - konta z załączonym urlopem dłużej niż X - przenieść na fake-serwer - opracować proces przeniesienia konta z fake-serwera na serwer docelowy (np w narzędziach administratorskich supportu) I już problem znika, jednocześnie nie boli brak idlaków (idlaki są przenoszone). Jak ktoś się zaloguje po X czasie - to pisze zgłoszenie do supportu - i support robi migrację z fake-serwera na docelowy. ” Taki pomys…

• Miałem już nie wklejać starć na Nekkar bo uwielbiam jak trolle spamują i popadają w skrajną hipokryzje przeplataną paranoją że jak to? ale weź ? jak to możliwe ? nie robi ST a ma przyrosty ? czyżby to magia ? czary ? piszcie tickety ? czy po prostu gra w jakimś fajnym super składzie graczy że lubią sobie bekę robić z innych . Ale @SolitaryWolf zagaduje mnie na super grillu i tańcach -no weź wstaw to ST to tylko tankowanie a niech widzą bynajmniej że wataha Wilków świetnie się bawi , złomuje i tr…