Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
a to wina @schweppes65 chomik ciągle podsyła mi rw z wlotu niszczarkami a dziś jeszcze w drodze do kina chwali się ST z niszczarek więc przy jego muzie która mi podesłał kilka minut było do filmu więc wychyliłem 70% moich niszczar Pozdro dla Miśków ja jeszcze od czasu do czasu siądę do kompa ale już nie jako nałóg ale hobby Dnia 21-04-2019 16:19:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FILU [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 300.000 ___________________…
-
zaległości za goyo Dnia 21-04-2019 12:24:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor goyo [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 31.840 _________________________________________ Obrońca scubi [HQ] ________________________________________________ Duży transporter 115.000 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 30 Wyrzutnia rakiet 18.225 Wyrzutnia plazmy 1.188 _________________________________________ Po bitwie... Agresor goyo [MISIE] _____________________________…
-
Pluszowy [MISIE] & Kilgor [MISIE] vs SilentlyWithoutAword [ANGELS] - 8454,78 %
FILU - - Starcia U68
PostGraty Panowie oby wam sie tak chciało jak wam się teraz nie chcę
-
Chomik Bojowy [CBS] & Draconis & Sputnik [TEMPLARS_1] vs. marek1960 [CoEU] ~ 3159.13%
FILU - - Starcia U68
Postchomik thx. za linka do ST i linki do muzy ( ty psycholu czego słuchasz ) Tak jak mówiłeś idziesz w niszczary i zaczynasz nimi latać troszkę jeszcze mało masz do mnie ale śmigaj ,pal i złomuj i do naSTępnego
-
Cytat od PluszowyCzlowiek: „Gruby chłopie do Bicia ” a nie było to raczej że "chłopcy do bicia " w sensie komornic ? a teraz łapie przecież zorro to multi grubego czekaj on tyle tych nazw zmienia że myśli że nikt już nie skojarzy które to jego multi , zorro niedawno miał nick GOLDMAN i to z tym kontem Gruby wisiał na pręgierzu za multi . Szkoda że gruby już nie ośmiesza się tym swoim podliczeniem sojuszowych %%% straconych i wykręconych na poszczególnych sojuszach ST (procentów) I tu mam takie p…
-
kolejny gracz który nie potrafi zbudować konto tylko kupić topowe i pokazać jak to sie złomuje obrońce z byłego u68 tam skąd pochodzi atakier ? dziwne nie jest ze trzeba było pokazać trial na nowym kupionym koncie - wstyd i żenada na tym nekkarze robicie do tgo tacy jak @Uziel was lajkuja to musi być w tym ST syf i coś nie jak bo on tylko sie pojawia jak jest push takie brzemię ciągnie ze sobą
-
Cytat od KKS: „Chlopcy do bicia dalej w formie prawie 2kkk tylko sie cieszyc ” kolego niezagalopowałeś sie z |chłopcami do bicia !!!" Komornic jest wiodącym w tym zaniu wiec nie zmieniaj sensu tego zdania jak (chłopcy do bicia to komornic" policz sobie cyferki i pododawaj i nie przesazaj ze jak zadzwoniem do ciebie to mozesz juz sobie pozwolić na tekie kłamstwa i zdania nic sie nie zmieniło miedzy nami dalej jesteś pusher i oszust i dalej do zeżłomowania . Wiec na przyszłośc !!!! zdania "chłopc …
-
Graty Pazik chyba przewidziawszy że ten deks będzie potrzebny na odbudowę drugi raz YM zepsułeś im plan . Graty jeszcze raz . Cytat od Uziel: „Pycha kroczy przed upadkiem...tak mówili kiedyś. ” uziel jakie to śmieszne ,żenujące i beznadziejne ale prawdziwe dopinając do tgo zezłomowanie yesmena wiesz co ? twoje cytaty skądś tam bo to nie twoje słowa trafiają przekazem nie do odbiorców potencjalnych co bys chciał a do was więc poćwicz inteligentne posty gdzie indziej
-
wojtekreal & ManNiaK [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Yes Man [P N] ~ 281149.87% Top 4 Uni68 & Top 6 OGame.pl
FILU - - Starcia U68
Postno nie mogę taki lament i płacz PN zostanie juz zapisany na kartach historii uni jak i masowa akcja PN " chodźmy minusujmy ich to zrobimy najlepiej bo jesteśmy top1 sojuszem we focie upppsss sorki top2 bo 3x są najlepsi" akcja "minus " wykonana bezbłędnie i super zdali test na fajsbukowe dzieci teraz tylko trzeba ich oświecić że morali tym nie podniosą w soju a pokaz bezsilności doszedł do zenitu Gratuluje Panowie ST co tu pisać hmm być płytkim i napisać coś w stylu uziela po ataku beznadziejnym…
-
Cytat od nscr: „Ancymon - przypominam że PAN PAZIK () oferuje pol banki dexa za zlom na PAC-MAN ” ancyś graty stuknięcia packa swoją drogą przypomniał mi się zakład dwóch milionerów o jeden dolar teraz wiem o co chodzi z pół bańką co to dla was tyle deksu . Ja od Pana Pazika bym z pół miliarda ciągnął stać go . Powodzenia i sorki za wpis w PN ale to dotyczy drugiej strony swoją drogą to Peeniątka ładnie rozrabiacie na uni w dziale ST , powodzenia i do naSTępnego
-
FILU [MISIE] & Pazik [MISIE] & Warka [COMA] & szajka [KOMORNIC] vs. MakeOgameGreatAgain [MASTER] ~ 3920.76%
FILU - - Starcia U68
PostW natłoku przytłaczających obowiązków w realu każdego z nas i powoli zapominając o hobby wyrósł wczoraj spontaniczny plan na wariackich papierach ale zabawa był i tak przednia przy tym ACS. Rezultat był by o wiele lepszy i zyskowniejszy ale Szajka się "uparł" on już wie o co chodzi i rezultat poniżej naszej zabawy w mixie . ps: pozdrawiam Grubego gdyż po tylu nie smaczkach i ubliżaniu sobie w końcu przeprowadziliśmy rozmowę na pełnej kulturze za którą mu thx. i myślę że jako wrogowie teraz z god…
-
DobryCzasByKonczyc ? to kończ wstydu oszczędź i tyle a nie będziesz się żegnał setki razy co ty ? na współczucie liczysz wybacz ale TOP w Banach i w pushach nie będzie brał na litość czekasz aż ktoś ci napisze - nie kończ jesteś skillem tej gry a tak na poważnie co gratulować push to push i tyle ciśnij dalej i do następnego Bana trzymaj sie ziom bo zaczynam cię lubić merytorycznie nie wchodź w butach i wspominaj omnie w postach a będzie nam się dobrze na forum pisała ( nie wspomnę o tym zgłoszon…