Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Marek aefczył od zawsze. To wszyscy wiemy Nie szkoda sury, tylko Marka. Mam nadzieję, że Ci chęci wrócą za jakiś czas. Szkoda tak kończyć, po głupim farmingu. W ataku od zawsze dawałeś więcej jakości, niż w temacie pilnowania dobytku. Jeśli na prawdę przejdziesz na emeryturę, to będzie dla nas dużo większa strata niż te drobniaki. Avi, Szan, Wam gz. Należało się i tyle. Piłeczka po naszej stronie. @El Baaboollo dziękujemy, że pilnujesz Markowego nicka, ale jesteśmy w stanie sami to ogarnąć. No c…
Graty Kefi. Zysk masz piękny. Nawet w tych dziwnych czasach. Przetapiaj.Jakby CI ładowności brakowało, to coś wymyślimy Pax, Tobie szczerze BSZO. Pecha masz, ze tuż przed astro, ale to tylko cyferki. Uzbierasz spokojnie
Gratki Ruff:) Po 6 baniek to już warto się ruszyć. I nawet Kefi gdzieś znalazł fajne cycki. Pewnie mu ktoś pomagał Sanvean'owi BSZO i jak zawsze zapraszamy ponownie.
Graty! Przetapiaj na gęsi, bo jeszcze Ci trochę brakuje. Przy okazji... Jako, że za pewne zgromadzi się tu mocna grupa dostawców (tych biernych i aktywnych) Kupię deuter
A ten palownik mi jakoś umknął. GZ farmingu. Cytat od Starrk: „Zrozumcie Brzozę, że zapożyczył się u niewłaściwych ludzi i teraz poleci po każdy ochłap byleby było na plus, żeby nie stracić którejś z nerek Graty Brzoza, dzisiejsze odsetki mogę uznać za spłacone ” @Starrki On się zapożyczył u Ciebie. Każdy wie, że Tobie nie trzeba oddawać