Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Święte oficjum wypleni wszelką herezję i insze pogańskie sabaty Dedki dla Rudej Pozdro dla WINTER i znajomych Obrońcy BSZO youtube.com/watch?v=PQtRXqBQETA Dnia 19-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 159 Pancernik 31 Krążownik 62 Lekki myśliwiec 1.040 _________________________________________ Obrońca Masakra [SET] ________________________________________________ seth.jpg Duży transporter 2…
-
Niedobór recków pozwolił niestety obrońcy zachować drugą część flo. Trzeba będzie poprawić. Dostał moona więc myślę, że powinien być zadowolony:) Obrońća pogratulował, więc BSZO. Choć to żadne straty Dedki dla Rudej Pozdro dla WINTER youtube.com/watch?v=EmcTp-7CQ4o Dnia 18-02-2016 02:17:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 26 Okręt wojenny 160 _________________________________________ Obrońca krebs [BaW] __…
-
Cytat od Sideswipe: „Tak czytałem sobie wasze posty i widzę, że sporo jest dyskusji na temat fuzji D O W X. Xalynth nie chce tej fuzji, ale widzę, że Vega chętnie by uczestniczyła i nie boi się graczy z Draco. Więc mam dla was luźną sugestię -> D O W V - czyli zamiast X dać V ;)” Side nawet dobrze gada. Vega ma chyba większe jaja do grania niż wymierając Xal. Inna sprawa, że Xal obudzi się za rok na całkiem wymarłym uni, ale jeśli gracze obu uni tak wolą, to je zamieńcie:) To ukróciłoby sporą cz…
-
Fajnie że coś sie ruszyło:) Fuzjujcie jak najwięcej! jeśli potem mają być z tym problemy i będziemy mieć z głowy fuzjowanie na x czasu, to trzeba to teraz wykorzystać. Ci sami gracze, którzy teraz sie tak bojooooo ZSu z elki, albo WIPów z draco, za pół roku na swoich wymarłych, zapomnianych przez Boga i GF universach będą płakać dlaczego team nic nie robi Oczywiście że poziom się wyrówna! Dobrzy gracze pójdą w górę, słabi pójdą na pasze. Normalny ogejmowy cykl Dzięki za info i czekamy na fuzje:)
-
Despero vs. #8 ZeroJedynkowy [PonyClub] & John Rambo [PonyClub] & Satana Klaus [PonyClub] & Mate0 [PonyClub] & Wargorek [PonyClub] - 134% - TOP 1 ACS
AmstelL - - Starcia Libra
PostGeneralnie sprawa jest prosta. Lot Despera nosi znamiona wymuszenia pushu, na obrońcach. Nie ma sensu oceniać, czy to była ustawka, czyli push, czy tylko wymuszenie. Każdy flociarz wie, że z takich akcji cukierków nie będzie:D Tylko zainteresowani znają szczegóły, więc najlepiej żebyście to sobie sami wyjaśnili z GO, albo wysłali sur do sojuszników, którzy w momencie starcia byli niżej niż Despero. Tak czy siak, graty obrony
-
05-02-2016 22:34:29 - Kapitan Marchewa [MRCH] - Versus [WINTER} OBRONA 5.2%
AmstelL - - Starcia Libra
PostI w pitu i wylądował Graty i przetapiaj. Fajnie, że z marszu odpaliłeś
-
Marcus [WIP] & Ja Inkwizytor [WIP] & WinneR [WIP] & cichyPL [WIP] & Full_Contakt [WIP] vs. ESB193782 [KAC] ~ 457.476,72% Nowe TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
AmstelL - - Hall of Fame
PostI to jest właśnie deubekizacja z prawdziwego zdarzenia, a nie jakieś pitu pitu. Graty akcji, bo wyszła przednio przetopu
-
Cytat od Avers: „no tak, szprycowi starcie moze sie nie podobać bo na minus, wiadomo ze mozna by wiecej zarobic sprzedajac sure.... i jeszcze pyszczy ze wie po co są kondo(n)y - u was to chyba rodzinne ze kondony trzyma sie dla szpanu albo na glowie.” Antykoncepcji mówimy STOP! Cytat od Avers: „ Brzozie SzO, a starcie ze strony Legenda jak najbardziej wiarygodne. Zaorala go Ruda&Amigos wiec dla 4Fun poluje sobie na NPF. Od czasu odejścia Zbycha zmienil sie Status Quo na Q, dawna opozycja, dzis s…
-
fajne starcie:D Legend graty rozbicia floty. Wyręczasz nas:) Tak to jest jak latasz uczciwie:) Miałeś już nie wystawiać steków, ale rozumiem, że miałeś na myśli tylko pushe Brzoza... straty masz minimalnie mniejsze, od agresora. Nie wiele brakowało, a ty byś mógł tą wtopę wystawić:D BSZO Największy plus z tego, że Rudą nakarmiliście:) Dziękujemy
-
TOP1 ACS Agent Brown [N_Z] & Bolss [N_Z] & jufcia [N_Z] & sandro69 [N_Z] vs. Jax [BP corp] ~ 208312.52%
AmstelL - - Hall of Fame
Postjakiś tydzień długich noży na xyl. Choć okoliczności starcia raczej cmentarne, to Wam gratki się należą:) ładna seria... Dzięki za pozdro Brassik Jaxowi backa!
-
Co się nawet dzieje na tym cygańskim universum. A myślałem, ze tu tylko rowery kradną i brzydko pachnie graty dla obojga i przetapiajcie:) ładnie wyszło PS najważniejsze, ze banów już niet
-
ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA
AmstelL - - Hall of Fame
PostLegendzie... ja Ci powiedziałem jedynie, że jesteśmy razem w teamie sd i że jesteś nam potrzebny:) Jakbym CI powiedział do czego, to fakt.... pewnie byś nie poleciał. Dlatego ugryzłem się w język :d Zapewniałem Cie co najwyżej, że możemy razem latać. O tym że na Ciebie nie polecę, mowy być nie mogło A co tam sobie dopowiedziałeś, to twoja rzecz. Odbudowa widzę idzie pełną parą. tak trzymać
-
ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA
AmstelL - - Hall of Fame
PostMigotka ma dużo racji... W jednym przynajmniej Adaś nie tłumacz się! Tylko winny się tłumaczy, a my zrobiliśmy wczoraj same dobre rzeczy jedyne czego mi szkoda, to sd Ale i tak mi słabo szło, a przynajmniej nie muszę się już użerać z tymi nagłówkami Przepraszam moją drużynę za uwalenie członka Dzięki all i bawimy się dalej
-
AmstelL - - Hall of Fame
PostWyszło tak jak miało być:D Dzięki za akjcę. Marlena, przede wszystkim dzięki za zaufanie i mam nadzieje, ze to nie ostanie nasze rw Bawimy się dalej:)