Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca trochę mnie rozczarował odbierając fsa i zawracając stację. Szczęśliwie skończyło się happy endem:) Dedki dla Rudej, Maślanki i Marta Pozdro dla konfy i dostawców dexu WINTER is Coming! Obrońca pogratulował więc BSZO i moona życzę;) youtube.com/watch?v=9d8SzG4FPyM Dnia 01-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ 480619_1.1.jpg Okręt wojenny 287 Pancernik 104 Krążownik 264 Lekki myśliwiec 4.819 Mały …
-
#20 ZeroJedynkowy [Elite] & #16 Sariel [Elite] vs. Osama [LoG] - 688,5%
AmstelL - - Starcia Libra
PostW lepszych czasach, złodziejom obcinało się dłonie. Dziś możemy jedynie obcinać moony i satki Też mnie parę dni temu, anty recki zabolały GZ Obrońcy BSZO
-
Mizerowania ciąg dalszy. uni nam się powoli rozkręca. Zapowiada się, ze będzie fajnie:) Dedki dla Rudej i dostawców dexu Pozdro dla WINTER youtube.com/watch?v=2fngvQS_PmQ Dnia 01-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ banner22.jpg Okręt wojenny 287 Pancernik 104 Krążownik 269 Lekki myśliwiec 5.887 Mały transporter 2.216 _________________________________________ Obrońca Raitxxl ____________________________…
-
Wargorek [Elite] & Sariel [Elite] & ZeroJedynkowy [Elite] vs. Sudim [ADDICTED] 588.12%
PostCoraz ciekawsze %ty padają. Jeszcze miesiąc, dwa i może zaczną się jakieś godne uwagi;) Atakierom GZ Obrońcy BSZO
-
TOP 1 ACS KolesGit vs. Lovca [L_Z] & annejm [L_Z] & kaszanka [L_Z] 292% obrona
PostNo i graty:) Ktoś go tam już dopiął na 1g. Żałuje tylko, że do mnie się jakoś nie przyplątał:) przetopu youtube.com/watch?v=Iq9z90oHYVY
-
jako były już, emerytowany gracz draco zrobiłem sondę na temat ustawień draco... graczom draco nie bardzo odpowiada eko x2. nie odpowiada to zarówno ekonomom, jak i flociarzom, macie jeszcze ponad miesiąc do końcowej fazy i prosimy o to by na draco prędkość eko została podniesiona do wartości x5. Gracze uniwersum Draco
-
Nie ma to jak złodziej krzyczy łapać złodzieja:D W obrońce wpadłeś 5 min przede mną, mimo że miałeś 60 układów mniej. Więc z tą obserwacją to tak chyba nie do końca;) Gdyby nie mój wlot, miałbyś tylko minusa, bo Sythe, zalogował, na długo przed tym, jak dolatywały twoje recki;) Wybierał by sie co do śrubki Mimo wszystko GZ. Choć minimalnie więcej zysku chyba mimo wszystko u mnie Sythowi BSZO. On 25-02-2016 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker AmstelL [WINTER] __________________…
-
Cytat od Immortal: „To może niech Art zorganizuje ankietę, najlepiej jak gracze sięwypowiedzą jaki pz im odpowiada.” To najlepiej od razu na wszystkich uniach podpalajmy ankiety:D przegłosujemy sobie na draco eko x5 i debris 100% Aktualne rozwiazanie jest właśnie sprawiedliwe. Jeżeli uni W będzie miała podniesione eko, debris i cuda wianki, to stałoby się zbyt atrakcyjnym wyborem i eliminowałoby draco. Teraz sytuacja jest jasna. Kopacze i flociarze o nie rozbudowanej pewności siebie wybierają gó…
-
Cytat od Zoonk: „Wybór jest prosty. Wasat dla kopaczy, Draco dla latawców. Spinać poślady i gramy :D” Nic dodać. Nic ująć. Górnicy mają swoje W, a flociarze powinni pójść za PZtem Przynajmniej tak na logikę to wygląda. A jeśli ktoś panicznie boi się draco, to będzie musiał pogodzić się z mizernym debrisem. Górnikom z W pewnie wcale nie byłoby na rękę podnoszenie debrisu i wystawiania się na strzał. A tak każdy może wybrać coś dla siebie:)
-
Obrońca raczył był kliknąć recki i latał po złom, jak po swoje. Na odbudowę ma. Życzę jedynie kolejnych drzemek:) Zysku trochę jest, wiec nie ma dramatu Dedki dla Rudej Pozdro dla Marta. Szkoda wielka, że z nami już nie grasz. Jak będziesz chciał wrócić, dawaj znaki. Pozdro dla WINTER youtube.com/watch?v=hnC2gODPvbA Dnia 24-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 81 Okręt wojenny 165 Krążownik 27…
-
Z obrońcą przy poprzednich próbach wymieniałem całkiem sporo PW Sympatyczny jegomość, któremu szczerze życzę SZO:) podobno ma nie być, ale może będzie Dedki dla Rudej Pozdro dla WINTER i znajomych youtube.com/watch?v=Ymxxc6n-_a8 Dnia 20-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ wpl.jpg Okręt wojenny 159 Pancernik 31 Krążownik 124 Mały transporter 289 Lekki myśliwiec 828 ______________________________________…
-
AmstelL [WINTER] & elfik [TYPO] vs. Kraft [KUMACI] ~ 253.17% [chyba na chwile top 1 ACS]
PostCytat od Wybraniec_Losu: „Oj tam oj tam, przyznaje stalo sobie to polecialem, a swoja droga ladna akcja. Pozdrawiam obu Panow i dozobaczenia kiedys tam.” mogło być dużo gorzej. tak jak pisałem... Smacznego
-
AmstelL [WINTER] & elfik [TYPO] vs. Kraft [KUMACI] ~ 253.17% [chyba na chwile top 1 ACS]
PostAkcja zgodna z metodologia, skan, lot bum. oczywiście recków zawsze za mało. Ale i tak udało nam się ogarnąć więcej niż liczyliśmy:) Drogi złodziejaszku, Wargorku... Ja Ci życzę smacznego oczywiście. Niech Ci pójdzie na zdrowie i naturalnie doliczę te 150 recy do rachunku Dedki dla Rudej Pozdro dla WINTER i znajomych Dzięki za lot elfik Elfik: "pozdrawiam śliskiego za usilne próby zrobienia mi moona oraz wszystkich starych znajomych" youtube.com/watch?v=rqhAgD3h8r4 Dnia 20-02-2016 --:--:-- nastę…