Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Sariel [Elite] vs. Endoos [Heheheee] ~ 1281.32% (Wypasione top 1 ACS)
AmstelL - - Starcia Libra
PostW tej historii wszystko do siebie pasowało. Mi skońćzył się robić telepek. Sariel wylądował. A Endos poszedł spać:) Dzięki Sariel za lot i bawimy się dalej:) Dedki dla Rudej. Pozdro dla konfy, znajomych i dostawców dexu Od Sariela: Dziękuje za zaproszenie i pozdrawiam sojusz Elite i wszystkich znajomych Obrońcy SZO youtube.com/watch?v=d1RxJKYoxs4 Dnia 17-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky_Is_Over [WINTER] ________________________________________________ hqdefaul…
-
Sienio [ADDICTED] & Sky_Is_Over [WINTER] vs. Maziaj [L H] ~ 1054.84% Kolejne Najnowsze TOP1 ACS
PostObrońca raczy łbył oddać mi skana w nocy, a potem chyba chyba zmrużył oczy na chwilkę Licząc stawkami Anzelma, jesteśmy krewni obrońcy jakieś 600 PLN. trzeba się będzie zrzucić Dzięki dla Sienia za lot. Dedki dla Rudej. Pozdro dla Winter, znajomych i dostawców paliwa:) Od Sienia: Pozdro dla Addicted Obrońcy SZO youtube.com/watch?v=ssZRctTmzow Dnia 15-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sienio [ADDICTED] ________________________________________________ Okręt wojenny 1…
-
Malpiszon [ELIT] vs. Emriel [RMN] ~ 1479.20 % Obrona TOP 1 SOLO Do WOJNY
PostOgarnijcie jedną rzecz.... St dało 110kk zysku. Jeżeli za takie zyski, na poważnie, ktoś jest w stanie zapłacić kwotę rzędu 750PLN, to nie ma się co spinać, tylko trzeba się pośmiać. Jeśli to prawda to ja przemyślę, przejście na zawodostwo Tickety poszły na pewno. Niestety, jeśli push był profesjonalny, to administracja też nic tu nie poradzi. Ale spokojnie... Push na ilość surowca, która za 3 miechy będzie jedynie znośnym farmingiem, to serio nie jest powód, żeby się szczególnie emocjonować
-
Długi, spokojny lot i las Sherwood znowu jest bezpieczny Obrońcy BSZO Dedki dla Rudej. Pozdro dla WINTER, znajomych i dostawców paliwa, bo się przyda Kupię dex Winter is Coming youtube.com/watch?v=PnNyr1RqjG4 Dnia 14-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky_Is_Over [WINTER] ________________________________________________ 0bc1e7ef93863dcd9522699e219c02c9.jpg Okręt wojenny 516 Pancernik 250 Krążownik 1.380 Lekki myśliwiec 14.371 Mały transporter 2.000 _________________…
-
Dreadnoughtus [PonyClub] & sadelko [MAFIA] vs. Ghorlak [VETO] 960% TOP1ACS
PostGraty Panowie:) Złom miałem sprywatyzować ja.... Kiedy już się jakoś porozumieliśmy do podziału, to obrońca wziął i nas okradł! Będzie mu to zapamiętane;)
-
[# 38] Method [LoG] & Malack [LoG] & ToTylkoJa [LoG] & Hejduk [LoG] vs. ProSkaner [Bwolf] 7689.24% TOP 1 ACS WOJNA
AmstelL - - Starcia Izar
PostGraty Graty. Przetapiajcie na eko i wbijajcie na librę:D proskaner też Fajna akcja. Szkoda że ja sieę zraziłem aktą na matce po 3 na L
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
AmstelL - - Hall of Fame
PostDali radę:) Graty i odbudowy zabawek. przypuszczam, że było warto
-
Złomu uczknałem 1,4k reca. Ty za to pożywiłeś się lepiej na planetach. Myślę że nikt nie powinien narzekać;) GZ i przetopu. Obrońca raczył zalogować, ale był łaskaw, nie kraść naszego złomu. Trzech do podziału, to by już było za wiele.... BSZO Dnia 09-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 1.703 Lekki myśliwiec 14.025 _________________________________________ Obrońca Lucyfer [LEGION] ____…
-
Zimą szanujące się muminki zapadają w głęboki i długi sen. W tym przypadku nie było inaczej. BSZO! Dzięki dla Niewolnika Rudej To on znalazł cel. Niestety nie mogłem lecieć z nim od razu i zdecydował się dołaczyć do obrońcy w objęciach Orfeusza. Dzięki za cynka i GZ, bo to Tobie się należą Jednocześnie witamy w soju:) Dedki dla Rudej. Pozdro dla najbardziej poturbowanej konfy na tym uni i kilku sąsiednich Od bilansu należy odjąc 4kk metki, które, nadal smętnie wiszą na pzcie i czekają na szczęśl…
-
Pozdro dla, konfy, znajomych i dostawców dexu:) Winter is Coming youtube.com/watch?v=H0QfVDebLFg Dnia 06-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ 4162912a3dd6.jpg Okręt wojenny 284 Pancernik 219 Krążownik 525 Lekki myśliwiec 8.782 _________________________________________ Obrońca Duszaq [DiesIrae] ________________________________________________ Mały transporter 144 Duży transporter 34 Lekki myśliwiec 782 K…
-
O obrońcę martwiłem się już od dawna. Najbardziej o to, że ktoś sprzątnie go przede mną... Trzy razy zalogował mi się podczas lotu. tym razem, był uprzejmy już tego nie robić BSZO! Dedki dla Rudej, co jej się grać nie chce, Pozdro dla znajomych, konfy i dostawców paliwa WINTER is Coming youtube.com/watch?v=MTSitlFXEX8 Dnia 05-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ niszcz_komunizm.jpg Okręt wojenny 284 Pan…
-
Kolejny bfs. Dzięki dla Prowokatora za cynk. Kilka godzin wcześniej widział to na fali, niestety wtedy nie mogłem lecieć. Flotka znalazła się późną nocą, już bez zbędnej opieki. Dedki dla całej konfy i dostawców dexu Kupię dex:) youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM Dnia 04-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ BJC9anEC.jpg Okręt wojenny 284 Pancernik 219 Krążownik 213 Mały transporter 180 Lekki myśliwiec 4.14…