Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Na obrońcę już wiele razy przepalałem bez sensu. tym razem się opłaciło:) Oczywiście Beerus również spróbował swoich sił, w librzańskim sporcie narodowym, jakim ostatnio stało się okradanie mnie ze złomu;/ na szczęść nie wyszło mu I tu dzięki dla Rudej, za pomoc:) Pogratulował, więc BSZO Pozdro dla WINTER i Starka Witamy Mienso na pokładzie youtube.com/watch?v=ETbUhsKp_5Y&nohtml5=False Dnia 14-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky_Is_Over [WINTER] _________________…
-
Cel znaleziony na fali przez vaniTe. Ja tylko dołożyłem obrazki Dedki dla Rudej. Witamy Liv na pokłądzie Pozdro dla WINTER Rebelia musi się skończyć! Ku chwale najwyższego porządku youtube.com/watch?v=fuIOvRhuyqc Dnia 11-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky_Is_Over [WINTER] ________________________________________________ IkonaWpisuForceAwakens.jpg Okręt wojenny 1.988 Pancernik 1.536 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca Zeniu _________…
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Ruda [WINTER] vs. WujO [LoG] ~ 1122.52% + Sky_Is_Over [WINTER] vs. Snajper [SET] ~ 496%
AmstelL - - Starcia Libra
PostWujaszku, My gramy zespołowo. Gdyby mi Ruda rano nie przypomniała, żeby Cię sprawdzić, to pewnie by tego starcia nie było:) Nie ważne, kto Cię spakuje w recki. Ważne że będzie to WINTER:) W drugą stronę działa to tak samo.
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Ruda [WINTER] vs. WujO [LoG] ~ 1122.52% + Sky_Is_Over [WINTER] vs. Snajper [SET] ~ 496%
PostObrońca zalogował między wlotem, a dofarmem. Raczył był popełnić kradzież zuchwałą, sięgając po mój złom. Dodatkowo parę dni temu, przeszkadzał nam w próbach moonowych. Kartoteka puchnie:) Dedki dla Rudej Pozdro dla Winter youtube.com/watch?v=4SljgOXkO5c&nohtml5=False Dnia 10-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky_Is_Over [WINTER] ________________________________________________ 6f9o4n.jpg Okręt wojenny 1.944 Pancernik 1.302 Lekki myśliwiec 28.762 Krążownik 4.444 __…
-
Roski Boman [WSE] & bone13 [WSE] vs. Czacha Dymi [GOBLINS] & #4 Tajny Agent Krecik [WINTER] - 753,63% OBRONA
PostBardzo ładna obrona Tu żadnej pory roku, oprócz zimy nie ma:D GZ i przetopu
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & Aladyn [OLD] vs. Addhade [KGH] ~ 1532.36% + 619.5%
PostCytat: „ Podejżewam ze masz pewne atrybuty które sa lepsze niz u skaja ” Powiedziałbym nawet, że zdecydowaną większość:D
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & Aladyn [OLD] vs. Addhade [KGH] ~ 1532.36% + 619.5%
PostBailiff'ie, to że ty całą swoją grę opierasz na pusahch i oszustwach, to nie znaczy, ze lepsi od ciebie też tak robią. każdym zdaniem potwierdzasz tylko moją diagnozę twojego pojecią o grze i szczątkowej inteligencji. Jeżeli oskarżasz ludzi o push, nie znając kompletnie kulisów, to przewietrz w pokoju, albo weź prysznic. Będzie ci śmierdziało mniej. Najwyraźniej twój "nadwyraz" aktywny kolega o nieprzeciętnych "umiejetnosciach" miał te talenty nie wiele bardziej rozwinięte od ciebie. Robiąc synh…
-
PostCytat od Bailiff: „Mi cos ten ST smierdzi. Addhade robil flote i zawsze pilnowal. Duzo gadal i byl aktywny. W dzien starcia napisal ze ktos mu wyliczyl 1500krazkow na fsie. Propnowalismy w kilka osob szybka podstawke pancami. Nic nie odpisal, wylogowal sie po chwili. Do tej pory zero odzewu pomimo wielu wiadomosci do niego. Mi to wyglada na sprzedanie floty ;)” A mi plebsiku wyglądasz na kryształ i metal. Nie oceniaj gry innych, patrząc na swoją Masz prawo być nieogarem. To nie przestępstwo. Ale…
-
Cel znaleziony na fali przez vaniTe Spasiba balszoje Obrońca pogratulował, więc BSZO Dedki dla Rudej Pozdro dla WINTER youtube.com/watch?v=5DNzX-f8awE&nohtml5=False Dnia 07-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky_Is_Over [WINTER] ________________________________________________ the_curse_of_millhaven_by_mr_dna.jpg Pancernik 1.200 Krążownik 5.000 Lekki myśliwiec 10.000 Mały transporter 1.600 _________________________________________ Obrońca ZAS [S T] _________________…
-
PostNo wreszcie coś mnie nakarmili... Bo już bym chyba z głodu umarł:D Gratki Starku, fajnie to wypatrzyłeś. Dzięki Wam za akcje i bawimy sie dalej. Oby więcej w takim składzie:)