Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
PostYorku, poprzedniego posta nie zrozumiałeś, wiec napiszę Ci jeszcze raz. Tym razem tak żebyś zrozumiał. Hau! Hau! Hau! Wrrrrrr Cziłała Graty wybronienia lamy wracającej z kolonizuj. jakiś sukces to jest:) bawimy się dalej Atak na księżyc 05.05.2016 08:02:09 Od: dowódca floty Twoja flota z: [] dotarła do księżyca planety Księżyc [SUDIM]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. O…
-
Winter is Coming [WINTER] & Tropa de Elite [Elite] 47 487,44% vs. 17 700,1% Gra o Zlom [GraOZlom] Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
PostI dobrze, bo już mi podnieśliście ciśnienie:D Masz rację, kontynuujemy wojenkę normalnie:)
-
AmstelL - - Wojny Libra
PostCzas trochę rozruszać zmrożone kości. Niektórym się chyba wydawało, że wiosna idzie. Ale nie:) Nie stawiajcie oporu, a okupacja będzie łagodniejsza:) Miłej wojny wszystkim dcf77b507bb3b.jpg
-
Graty Starku:) Twoja ekscentryczna flotka, zaczyna siepać i rezać. Jedź z tym impulsem, tam gdzie trzeba, będziesz nam wszystkim pzty zbierał Graty i przetopu. PS Jeśli już złapałeś bagcyla na Amstelowe teorie, to podrzucę Ci kilka pozycji;) Przede wszystkim "Teoria Amstelocentryczna" autorstwa samego Amstela, a także mniej znane pozycje jak "Mein Libra" i "Mysli nowoczesnego Amstela"
-
Art, jest piątek:) Wolę się napić browara, niż walić głową w mur, czym jest metodyczne wbijanie Ci do głowy, że się mylisz. Jeżeli dwóch ludzi Ci mówi, że jesteś pijany, to możesz to olać. Ale jeżeli powtarza Ci to pięćdziesięciu, to sobie to chociaż przemyśl. Ja na prawdę, nie chcę Cię trollować dla przyjemności i "szczekać" jak zawsze kiedy robicie coś głupiego i uważacie, że przecież się "przyzwyczają". Bo nie raz potrafiłeś się zachować ok Nie będę Ci powtarzać, tego co napisałem wcześniej j…
-
New top 2 Antares Calineczka [Exp] vs Moonmaker---> 83.457,611% + 12.172,244%
AmstelL - - Hall of Fame
PostLudzie ogarnijcie, że jeżeli agresor nie zebrał złomu, a zrobili to ludzie, będący niżej w statach, to pushu niet. Nawet gdyby to była ustawka, a ztego co wiem nie była. Calin złomu nie zbierał, więc jak to ma się do pushu? Graty wygrania SD:)
-
Art... to właśnie pręgierz ucinał spekulacje. Zamykał dyskusję. Decyzja GO, czy SGO była jakąś wykładnią. A teraz sobie wyobraź... jest shitstorm u jakiegoś oszusta w temacie. Parę dni później dostaje bana za bash. Pushu nie było. Był niewinny. Myślisz że się z tego wytłumaczy? Nigdy się nie wytłumaczy. A przy utajnionym pręgierzu plucia na graczy i team będzie 10 razy więcej. Bo poprostu spekulacji bedzie więcej. Na co bardziej żywych universach, będziemy sobie prowadzić własne pręgierze, pełne…
-
Cytat od Art: „Nie oszukujmy się, publiczny pręgierz powodował więcej zamieszania niż przynosił pożytku. Kiedyś był cennym źródłem poszukiwania zbanowanych bez urlopu, teraz jest argumentem do szeroko pojętej 'przejrzystości', bądź sposobem na 'ocenę' pracy Supportu. Pragnę jednak zaznaczyć, że sprawa blokady konta to sytuacja między graczem zablokowanym a Supportem. Pozostałe gry (w tym bliźniacze Ikariam) także straciły publiczne pręgierze już dawno temu. OGame nie może być w tej kwestii wyjąt…
-
Znowu Niemiaszkom słoneczko w dekiel przygrzało za bardzo? To się wpisuje w szerszy kontekst... Nie można już mówić że ktoś jest murzynem. Jest afroamerykaninem, nawet jak się urodził pod Skierniewicami. Nie można mówić że ktoś jest pusherem, a jedynie graczem zablokowanym. Nie można powiedzieć, "ta banda nieogarów", a jedynie profesjonaliści z GF Shitstormu będzie tylko więcej. Bo każdy zablokowany za bash, będzie od teraz posądzany o pushe, multi i ciul wie co jeszcze. Za każdym razem kiedy GF…
-
Dreadnoughtus [PonyClub] vs. trampki [SZW] & 12# kochan [Elite] - 1300.75%
AmstelL - - Starcia Libra
PostPotwierdza się tylko, że opóźnianie ataków, szkodzi zdrowiu;/ Nie róbcie tego! Bszo Dreadzik. Parę lamek to nie strata:D Obrońcy GZ
-
AmstelL [WINTER] & Ruda [WINTER] vs. Amazing Pandarin [NWO] ~ 1324.09%
PostDługi spokojny lot. Zbiórka bez zakłóceń. Dzięki dla Rudej za towarzystwo. Pozdro dla WINTER Obrońcy szo youtube.com/watch?v=qJYr5PndIi4 Dnia 21-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ raf,750x1000,075,t,403c32:92341a482f.u1.jpg Okręt wojenny 1.978 Pancernik 2.582 Krążownik 5.555 _________________________________________ Agresor Ruda [WINTER] ________________________________________________ Sonda szpiegows…
-
AmstelL [WINTER] & Abatur [WINTER] & Ruda [WINTER] vs. Morgrim ~ 1535.39%
PostDzięki za zapro Starku. Druga próba i pełen sukces:) Dedki dla Rudej. Pozdro dla Winter od Starka: pozdro dla OLD i WINTER youtube.com/watch?v=b-ryc54g0xc Dnia 20-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.964 Pancernik 2.431 Krążownik 8.512 _________________________________________ Agresor Abatur [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 316 Pancernik 200 Krążown…
-
[PonyClub] John Rambo & Satana Klaus vs. [ADDICTED] Sudim ~ 1747.56%- PB ACS SpeedUni
PostPrzy tej akcji było zdecydowanie za dużo widelców, a za mało parówek:D Wszyscy trochę się zaplątaliśmy kucykom graty. Sudimowi BSZO
-
W związku z dynamicznym rozwojem, sojusz WINTER poszukuje graczy na stanowiska "Afro Libranin" i "Dawca dexu" Do ich obowiązków będzie należało: WYMAGANIA: - Rakietowanie wyznaczonych celów - Niszczenie wskazanych moonów - Sprzedawanie paliwa w sojuszu po standardowym kursie 2:1:1 - Podawanie statusów ze swojej buddy i rodzimych sojuszy. GWARANTUJEMY: Miła atmosferę! Pracę w młodym zespole! Elastyczne godziny pracy! Najlepszym gwarantujemy nietykalność, a nawet zwrot poniesionych nakładów! Zgłoś…
-
Po pierwsze miałeś minutki na starej. Więc przy dużej dozie optymizmu, obstawiałem afk, a nie bfsa;) gdybym miał gdzies w pobliżu główną flo, to pewnie bym szczęścia popróbował, ale dla paru drobnych, nie chciało mi się wlotu pilnować:) Wiesz... nie czepiamy się:D Po prostu takiego zagęszczenia ludzi stawiających na kampienie, to jako gram, jeszcze nigdzie nie widziałem:D jeszcze raz GZ i BSZO