Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Winter is Coming [WINTER] 1 681,88% vs. 18 284.3% MRUCZKI [MRUCZKI] Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
PostGraty Qba. Wynik otwarty. Brass pożegnany Przynajmniej nudno nie będzie:) Bawimy się dalej
-
Winter is Coming [WINTER] 1 681,88% vs. 18 284.3% MRUCZKI [MRUCZKI] Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
PostPo raz kolejny jesteśmy zmuszeni, do wojny prewencyjnej o pokój i szczęśliwość Libry. Doszły nas słuchy o zamieszkach i buntach na dalekim południu. Czas je spacyfikować:) Opór oczywiście jest daremny:) 1364592688_gsmpeb_600.jpg
-
TOP 1 ACS :AmstelL [WINTER] & Aladyn [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & zielu75 [WINTER] vs. EncePence [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 32907.68%
AmstelL - - Starcia Libra
PostCytat od m.o.u.s.i.k: „W całej akcji tylko % jest powalajacy i jego gratuluje. Zachowanie akceleratora bez komentarza.Nie mam zamiaru pisać żadnych ticketow do supportu ale jestem ciekawy jak konsekwentni są nasi GO na Libra. Jak marek i svetlana postanowili się rozbić o Vigo bo kończyli grę to GO nakazał nam odesłać cały zysk.Jak o Sienia się na koniec gry zaczęli rozbijać małpiszony i melmaxy to zysk został odesłany.Ostatnio Craziemu obrońca podczas lotu załączył urlop bo konczył grę i Cały zy…
-
Patrząc na chłodno, cały fart Wuja polega na tym, że mu ukradli złom:D Jeżeli dla Mruczków to powód do świętowania, to oczywiście gratki Bardzo źle, że Crayzi zarobił... Mimo wszystko graty wlotu. BSZo Side, takie straty to nie straty:) PS Dexu mamy sporo... będziemy na Was przepalać, aż do ostatniego przytulaśnego Mruczusia;) to że raz Ci ukradli złom, wiosny nie czyni No chyba, że nas wyzłomujecie... Jest na to szansa?
-
Flotkę Vlada znałem dłuższy czas. Gracza też. Dobrze się pilnował i farmił na potęgę Cel znaleziony przez Potato. llot na między odświerzanie. Vlad zalogował jakieś 10 min po starciu. Na innej gali uratował 4k recy i gdyby tylko chciał mógł się wyzbierać. jednakowoż zostawił nam PZta. Dzięki, nie każdy by się tak zachował. Jeśli wrócą Ci chęci do gry, jak najbardziej, życzymy BSZO. Dzięki dla Potato za zapro i lot. Dedki dla Rudej. Pozdro dla WINTER Od Potato: Dzięki za lot i pozdro dla soja Dob…
-
Aladyn [WINTER] & zielu75 [WINTER] vs webber/vvebber/głęboka przestrzeń ~ 11304.15%
PostDzięki Web za rozwianie wątpliwości. jesteś starym nałogiem, więc pewnie gdzieś wrócisz, ale to już twoja decyzja. Powodzenia w każdym razie. Co do librzańskiego hejtu, pushów, kantów i poszczekiwań, to nadal uważam, że jest tego mniej niż na innych uniach. Wyjątkowo spokojne i przyjemne uni do grania. Myślę, że to już moje ostatnie uni i miejsce ogejmowego spoczynku. Ale oczywiście zoabczymy. DietCoce... Za każdym razem kiedy ktoś napisze, ze WINTER się pushuje, będziemy pisali o szczekaniu, uj…
-
Aladyn [WINTER] & zielu75 [WINTER] vs webber/vvebber/głęboka przestrzeń ~ 11304.15%
PostCytat od mrau: „gratulacje! push pierwsza klasa, panowie. przetapiajcie na więcej statków, żeby móc robić większe pushe. będziecie imponować mi jeszcze bardziej niż teraz. niechaj topią się lodowce!” Kicia powinna miauczeć! Nie szczekać:) Ewidentnie kita prosi się o przycięcie;) 3o7qDYkLUBXCyKY8Wk.gif
-
PostGraty:) Prędzej czy później wszystkich to czeka. taki mamy klimat. Długa zima Webber najwyraźniej miał dość tego uni i oddał się po dobroci;) miłego przetopu, a Webbowi powodzenia gdzie indziej.
-
Sky Is Over [WINTER] & zieIu75 [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. wap [BOKS] ~ 3058.39%
PostMoona zepsuł niejaki Saint, najpewniej blisko zaprzyjaźniony z Kingiem. Wypada podziękować:) Prosimy częściej. Sam do niszczenia tego moona, zbierałem się jak sójka za morze. Miło, ze czasem ktoś nas wyręczy. Pozdro dla Winter. Dedki dla Rudej Od Starka: Pozdro dla Winter i Old youtube.com/watch?v=vVxaZfmfL8o Dnia 05-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ bdcfa064c3719e1e782a777e68eaac20.gif Duży tran…
-
Na Pana Skalpela, zdarzyło mi się już przepalić trochę dexu. Innym razem lognął nam pod gsy, kiedy niszczyliśmy z Rudą. Tym bardziej zaskoczyło mnie, że flota stała w moim układzie na 1g. Do tego bez grama surowca. Zasadniczo spodziewałem się wszelkich możliwych niespdozianek ze strony MRUCZKÓW. Dlatego prosty lot w układzie zajął mi chyba godzinę Szczęśliwe zakończenie poniżej youtube.com/watch?v=g0aahlmgeHA Wielkie dzięki dla Szermierki, który znalazł cel i mi go podrzucił. Troche obawiałem si…
-
[WINTER] Sky Is Over & [WINTER] zieIu75 & [PonyClub] zatydzienzmienienick aka John Rambo & [WINTER] zielu75 & [MRUCZKI] tatar vs. [Ronin] kochan ~ 12321.25% _______________________TOP 2 ACS________________
PostPiękna zima tego lata Dzięki za zapro, lot i zbiórkę dla wszystkich zamieszanych. Trochę nam to pokrzyżowało plany niestety.... Jeszcze w piątek planowaliśmy małą wojenkę z Roninami, ale najazd Tatarski na wiatraka i długi zimowy sen Kochana, odebrały jej większy sens. Co do sytuacji na uni, to oczywiście wszystko jeszcze się może pozmieniać. Osobiście nie uważam, aby się pozmieniało, ale już wielu musiało zmienić swoje przekonania, więc kto wie:) Bawimy się dalej. 633724211427100000.jpg Dzieki …
-
#1 Szturman [MAFIA] & maniek0121 [MAFIA] vs. zombicz [Albania] ~ 952.56%
PostGraty wlotu:D Ze złomem już tak jest, że czasem zniknie. Ważne że się lata:) GZ i do następnego