Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 741-760 z 952.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• tego obrońcy jakoś nie kojarzę. Ale przynajmniej na coś się przydał:) graty Bej i rpzetopu

• Graty Bej:) Chociaż Ty coś latasz, jak my się obijamy:D Przetopu

• I się doczekaliśmy, czegoś ładnego na Librze:D Wielu już na Sainta latało. Ale King zawsze w końcu logował na oba konta i jakoś ratował sytuację:D Tym razem z happy endem. graty Marlen i przetapiaj. EDIT: Wieść głosi, że konto ma już nowego właściciela:D Kochan... jeśli to rzeczywiście znowu Ty, to super:) Takiego powrotu na Librę oczekiwaliśmy:) Tak trzymaj

• Graty Krecik:D Chociaż Ty się nie obijasz. Przetapiaj i rośnij. GZ

• Dobrze Myszek... Jeśli w Twoim poście nie było sugestii to w porządku. ja to odebrałem inaczej. Przeczytaj go sobie jeszcze raz swojego posta i powiedz, czy czegoś nie sugerował:) Ale skoro do Was pisał, a do nas nie, to też tylko fakty. Wnioski niech każdy wyciąga sam:)

• Dobry klik:D Nie potrzebnie czepiacie się nfryda, czy jak to się tam wabi. To po prostu kolejna ofiara przymusowego systemu edukacji. Nadludzkim wysiłkiem, pokolenia niestrudzonych nauczycieli, za marne pieniądze, wtłoczyły do tej głowy podstawową znajomość alfabetu. Potem doszły do tego klawiatury, internety i mamy taką armię zombie, gotową przeliterować wszystko co przyjdzie im do głowy. Co do myszki, to tak na prawdę nie uważam go za wielkiego pushera. Nawet szanowałem go jako gracza. Po pros…

• Gracz był z Ciebie jaki był. Więcej wymyślałeś niż pokazałeś. Co polatałeś to wtopiłeś. Co się napushowałeś, to też straciłeś. Nie będziemy tęsknić za bardzo. Taka gra... ktoś zawsze musi przegrać:) Powodzenia w realu:)

• Ani nicku Rudej, ani Utytego tam nie widzę. Więcej Vipów u nas brak... wiec po co ten wykład? Ahaaaaaaaaa To jak Cie spakujemy w recki, to też już masz odpowiedź dlaczego. GO da nam czas:D Już piszę w tej sprawie, gdzie trzeba

• Spoko offline. Nie długo zostanie dwóch:D jeszcze trochę poplujesz monitor, to Ci elektronika pójdzie pływać i koniec boardowania.

• Kolega przekłada standardy ze swojego sojuszu na nas i łże jak offline. Pokaż mi jedną osobę, znaną z pushu z innych uni, grającą w WINTER, plebsiku. Pokaż mi jedną osobę zbanowaną za push na Librze w Winter. Starcie czyste w 100%. Żaden GO nic tam nie znajdzie. Wiesz o tym i dlatego już się wycofujesz rakiem, snując spiskowe teorie. Na pocieszenie.... Nie całe uni jest jak Twój sojusz:) My gramy uczciwie. A jeżeli sądzisz, ze jakiś GO czy ktokolwiek, zaryzykowałby push, na 80kk surowca.... W do…

• Aha... Czyli jakaś insomnia z offlinem, czy innym plebsem, chciała się spushwoać na swoim multikoncie, ale ich WINTERY uprzedziły. [ciach] Jeszcze raz GZ, [ciach] Administrator Forum Toadie:Proszę bez obrażania

• Graty laski ładnie ciśniecie, jak się obijam. Przetapiajcie łobuza na żyletki i ponawiajcie:) GZ

• Skan, lot, bum. Dzięki za lot Panowie. Pozdro dla Winter. Dedki dla Rudej youtube.com/watch?v=Qkuu0Lwb5EM Dnia 27-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor potato [WINTER] ________________________________________________ 93_102957856.jpg Pancernik 14.734 _________________________________________ Agresor Hejduk [WINTER] ________________________________________________ got-s03.jpg Krążownik 6.000 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 1.000 _________________________________________ A…

• Na szczęście godnych następców nie widać, więc jestem spokojny, że tylko odpoczniesz i wrócisz Na razie graty stejka. piękny zysk. Co do obrońcy, to miałem nadzieję, że jest odnawialnym źródłem surowców. BSZO gdyby jednak wróciły chęci:)

• Trochę się ostatnio rozleniwiłem, ale trzeba cos w końcu pograć. Skalpel po raz drugi BSZO Dedki dla Rudej Pozdro dla WINTER i znajomych youtube.com/watch?v=2qH2JEVFlts&index=3&list=WL Dnia 25-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ 00000GVXLS6J8HSJ-C322-F4.jpg Okręt wojenny 5.597 Pancernik 11.489 _________________________________________ Agresor Aladyn [WINTER] ________________________________________…

• AmstelL [WINTER] vs. york [MRUCZKI] ~ 185.44% dla Winter Dnia 24-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca york [MRUCZKI] ________________________________________________ Duży transporter 104 Satelita słoneczny 582 Pancernik 344 Wyrzutnia rakiet 4.338 Lekkie działo laserowe 169 Ciężkie działo laserowe 11 Działo Gaussa 8 Działo jonowe 7 Mała po…

• Graty Storm:) ładnie Ci to siadło Co do wojny, to może po prostu jesteście lepsi i ją wygracie:) kto wie... mamy troszkę trudniej, bo wszystkie Wasze lamy już wytłukliśmy, ale jeszcze paru na pewno się znajdzie. jak nie, to wygracie:) Póki co żadna poważna flotka w tej wojnie nie padła, więc to na razie takie macanie przez ścianę. Ale starcie bardzo ładne więc GZ. Avi skończyła grę, więc powodzenia w realu. BTW... Mruczków ubywa znacznie szybciej niż nas;) Więc zanim my schudniemy, to Wy z głodu…

• Generalnie to są tylko dwie opcje. Albo ktoś Cię Crazolu, bardzo nie lubi i Cię wrabia w push, albo jesteś oszustem. Generalnie wiem ile poświeciłeś na grę i że swój top masz w dużym stopniu wylatany. Tylko dlatego wstrzymuję się od jednoznacznych osądów. Nie wieszajcie psów na Rudej, bo patrząc na chłodno, wygląda to cokolwiek podejrzanie Co do chórku roninowych dam dworu, to nie jesteście kompletnie wiarygodni. Jednego pushera już w soju tolerujecie, więc najwyraźniej akceptujecie takie prakty…

• graty Ziemniak i tak trzymaj W nowych barwach CI do twarzy. teraz jakiegoś kiciusia trzeba złapać

• Ładne:) Wiatraka szkoda, ale taka gra. BSZO i gratki;) BTW... Po raz kolejny, kiedy padła duża flotka, recki RONIN uczknęły coś dla siebie