Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdro dla WINTER. Dedki dla Rudej. Obrońcy BSZO youtube.com/watch?v=Ad8QWx2-G2A Dnia 25-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.693 Pancernik 10.815 _________________________________________ Obrońca TakBylo ________________________________________________ 3e541026510_tak_bylo.jpg Lekki myśliwiec 5.128 Ciężki myśliwiec 34 Krążownik 425 Okręt wojenny 877 Recykler 385 Sonda szpiegowska 24…
-
DarthRevan [RMN] & Krzychu strzelba [KUMACI] vs. Triss Merigold[WITCHERS] & Sky Is Over [WINTER] & Aladyn [WINTER] ~ 10078.32%
AmstelL - - Starcia Libra
PostI jeszcze jedno zdanie. Nie pisałem tego, żeby się wybielać. Gdybyśmy kontrolowali konto Krzycha, to bez najmniejszych oporów byśmy je tak wykorzystali. Może nie na Beejota akurat, bo do wczoraj nie był celem. Takie dywersje na tyłach uważam za element gry i jak ktoś się zapatrzy na kuglarza, to może stracić portfel. Zwyczajnie, Krzychu akurat był celem, nie narzędziem Co zabawne nawet ja dostałem zaproszenie do tego lotu, tyle że od gracza marcin2q. On nawet nie był prowokowany, tylko sam to zn…
-
DarthRevan [RMN] & Krzychu strzelba [KUMACI] vs. Triss Merigold[WITCHERS] & Sky Is Over [WINTER] & Aladyn [WINTER] ~ 10078.32%
PostTo może troszkę naświetle. generalnie ta akcja jest tak oklepana, że trzeba być kompletnym osłem, żeby liczyć, że jakaś topowa flotka, lub choćby ogarnięta da się na to złapać. Robiliśmy ją głównie pod Krzycha, może insomnieUS, może drugiego Krzycha z PACMANów, licząc że któryś z nich będzie na tyle odważny, że poleci. Najodważniejszy okazał się Krzychu Strzelba z Bejoociek Z tego co wiem Beejot najpierw skanował z Vteca, a potem poleciał DarthRavena. także historie o tym, że to nie on leciał, w…
-
PostWinter jak zawsze w obronie słabszych. Dzięki dla Triss za action iStarka za towarzystwo. Dla agresorów BSZO. Żaden nie wrzucił urlopu, więc bezstresowo bawimy się dalej Takie straty, to nie straty. Pozdro dla WINTER Dedki dla Rudej Od Triss: Pozdrowiam Witchers Sprzedam metal! od Starka: Cały swój zysk z niniejszego starcia przekażę na rzecz schroniska dla bezdomnych kotów youtube.com/watch?v=vDmXCK-nV3E Dnia 20-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DarthRevan [RMN] _…
-
Malack[markus] [WINTER] vs. dziadzia komornik [Pac-Man] -----> 2058 %
Postgraty Markus:) Szybko się wstrzeliłeś w uni. Mam nadzieję, ze zostaniesz na dłużej i będziesz tu często gościł:) GZ i przetopu Obrońcy SZO! Oglądałem kiedyś te recki od środka, więc wiem jak to jest
-
Winter is Coming [WINTER] 1 681,88% vs. 18 284.3% MRUCZKI [MRUCZKI] Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
PostWojna nunda jak flaki z olejem. Zwycięstwo Mruczków bezdyskusyjne. Przeważyło trochę więcej lamerstwa po naszej stronie. Mruczki bezlitośnie wykorzystały niemal wszystkie okazje podbramkowe Skoro nie potrafiliśmy tego odrobić, to zasłużyliśmy aby tą wojnę przegrać. Tyle:) Na szczęście Mruczkom nie udało się w żaden sposób odwrócić proporcji na uni. WINTER pozostaje hegemonem. Mruczki opozycją. A Astaroth przestraszonym plebsikiem, bez skilla, na urlopie. Mam nadzieję, że czekają nas ciekawsze ak…
-
Sky Is Over [WINTER] vs. bicarer1234 ~ 1559.9% + Sky Is Over [WINTER] vs. marx [POD] ~ 1038.7%
PostBicarer stał grzecznie pół nocy. marx niestety nie potrafił uszanować prywatnej własności i znacjonalizował mój debris ;/ Szkoda, ale poprawimy. Całkiem sympatyczny gość, ale red is bad! nie mniej jednak, na tle sojuszników, to aż mi go trochę żal, że musi siedzieć w tej menażerii pozdro dla WINTER Dedki dla Rudej youtube.com/watch?v=wd2YFj5qRvI Dnia 16-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Pancernik…
-
mrau [MRUCZKI] vs. Tajny Agent Krecik [WINTER] - 7997.65% # hej, wojenko!
PostNajbardziej żałuje że 10 minut brakło,a całej floty Mrau dawno by na uni nie było;/ Kret zlamił koncertowo nad ranem, to i tak to się skończyło. BSZO Graty Mrau i przetapiaj. No i graty wygrania wojny, bo już raczej nic wielkiego już się tu nie wydarzy.
-
Drugi lot na obrońcę. tym razem z happy endem. Odbudowa już w toku, więc może do next Pozdro dla Winter. Dedki dla Rudej i nowej, zimowej księżniczki, Malacka youtube.com/watch?v=S2ZzT-aw5K4 Dnia 10-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 12.589 Krążownik 7.000 Okręt wojenny 6.826 _________________________________________ 15053_-_254.jpg Obrońca Ghost [S T] ___________________________________…