Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bry wieczór wszystkim W związku z brakami kadrowymi poszukujemy chętnego/chętnej do pracy przy projekcie S&D. Praca polegać będzie na podliczaniu raportów zamieszczanych przez graczy i zamieszczania podsumowań. Wymagana jest regularność i sumienność oraz dostępność na irc. Wszyscy chętni proszeni są o wysyłanie pw do mnie, nie zaszkodzi napisanie w tejże pw czemu chciałbyś/chciałabyś pomóc przy projekcie Od potencjalnych kandydatów nie wymagamy podpisywania żadnych zobowiązań, nie będzie również…
-
Maile prosimy wysyłać jak najszybciej po opublikowaniu wyników przez opiekuna S&D! Proszę nie czekać na ostatnią chwilę! W celu otrzymania nagrody należy napisać mail na adres nagrodysd@ogame.pl w treści maila OBOWIĄZKOWO należy podać rodzaj nagrody, który nam przysługuje oraz obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny: Kod źródłowy (7 linii) 2. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla a…
-
FAQ Nagród S&D
Post- Kwestia uprawnień do odbioru nagrody - Zasady ustawiania nagród - Kiedy już wiem, że jestem uprawniony/a do odbioru konkretnej nagrody - A po otrzymaniu emaila z informacją o zaakceptowaniu wniosku o nagrodę - Przykłady liczenia wartości przysługującej nagrody:[ - Końcowe Kwestia uprawnień do odbioru nagrody: Pyt: Najlepszym złomiarzem/aktywistą/niszczycielem księżyców/Walecznym Łowcą została ta sama osoba, czy otrzymuje z tego tytułu nagrody? Odp: Nie. Można wybrać tylko jedną nagrodę, konkre…
-
Uprzejmie informujemy, iż otrzymaliśmy zgodę na podniesienie maksymalnego progu nagród na universum Quantum do wartości 3kkk. Jednocześnie wyrażono zgodę na podniesienie nagród na universach, na których S&D będzie rozgrywanych w przyszłości, a które podobnie jak Quantum, znacznie punktowo odstają od reszty, tj.: - uni Electra - do wysokości 5kkk - uni Draco - do wysokości 3kkk.
-
S&D - wątek dyskusyjny
wakat - - Seek & Destroy
PostPóki co nie planujemy zmian w rozgrywkach z powodu wprowadzenia wersji 6.0. Mam nadzieję, iż tych niedoróbek nie będzie aż tak wiele.
-
S&D - wątek dyskusyjny
wakat - - Seek & Destroy
PostNagrody S&D - punkt 6, Uwaga2. O ewentualnym przyzwoleniu na wyższe nagrody poinformujemy w przyszłym tygodniu.
-
S&D - wątek dyskusyjny
wakat - - Seek & Destroy
PostNagrody S&D - uaktualnione zasady przyznawania nagród w S&D - zapraszam do lektury.