Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie ma takiej możliwości albowiem wojna nie jest zakończona i na razie nie widzę po temu powodów. No chyba, iż raczysz uściślić co konkretnie oznacza "większość", bo jak wiadomo słowo to można róznie rozumieć.

• Z tego co widzę próg procentowy raportów zaliczanych do wojny uległ zmianie, nie widzę w temacie żadnej informacji na ten temat, nie mam również prywatnych wiadomości w tejże sprawie, zatem proszę o informację czy zmiana w/w progu nastąpiła za zgodą obydwu stron - przypominam bowiem, iż po wypowiedzeniu wojny zmiany w deklaracji wojennej są możliwe tylko za zgoda obydwu stron.

• Z tego co widzę próg procentowy raportów zaliczanych do wojny uległ zmianie, nie widzę w temacie żadnej informacji na ten temat, nie mam również prywatnych wiadomości w tejże sprawie, zatem proszę o informację czy zmiana w/w progu nastąpiła za zgodą obydwu stron - przypominam bowiem, iż po wypowiedzeniu wojny zmiany w deklaracji wojennej są możliwe tylko za zgoda obydwu stron.

• Koniec zapisów tuż tuż, proszę nie przegapić szansy wzięcia udziału w S&D, zwłaszcza, iż na wszystkim obecnie startujących uniwersach będzie to pierwsza edycja tejże zabawy!

• Nagrody S&D A, D, X

wakat - - Seek and Destroy

Otrzymałem informację, iż nagrody zostały ustawione na kontach. W razie problemów/zapytań proszę do mnie pisać.

• Nagrody S&D A, D, X

Weryfikacja zakończona pozytywnie, teraz pozostaje nam czekać na ustawienie nagród na Waszych kontach.

• Nagrody S&D A, D, X

Teraz czas na kolejny etap - sprawdzenie podanych przez Was danych z tym co widnieje na kontach w grze.

• Nagrody S&D A, D, X

Ciągle brak jest zgłoszeń od dwóch wyżej wymienionych graczy - zegar tyka...

• Nagrody S&D A, D, X

Odpowiedzi na zgłoszenia rozesłane, proszę sprawdzić swoje skrzynki odbiorcze Nadto prosiłbym graczy: - chilis - dsdswq z Uni Xalynth o pospieszenie się z wysłaniem zgłoszenia po nagrodę, ostateczny termin upływa 04.02.2016 godzina 22:00. Proszę nie czekać na ostatnią chwilę!

• Za chwilę wystartują zapisy na universach: - Betelgeuse - Cygnus - Deimos - Eridanus - Fidis - Ganimed - Hyperion Zapisy trwają do 12.02.2016 23:59:59. Po więcej szczegółów zapraszam tradycyjnie do Terminarza

• Nagrody S&D A, D, X

Pierwsza "fala" odpowiedzi na Wasze zgłoszenie właśnie została rozesłana. Proszę sprawdzić swoje skrzynki emailowe. Jak dotychczas 3 osoby w ogóle nie wysłały zgłoszenia a kolejne 3 wysłały błędne zgłoszenia. Proszę się nie ociągać i nie czekać na ostatnie chwilę

• Nagrody S&D A, D, X

Dnia jutrzejszego zostaną wysłane odpowiedzi na Wasze zgłoszenia - kto zatem jeszcze maila nie wysłał niechaj to uczyni.

• Nagrody S&D uni R, U

Z informacji które uzyskałem wynika, iż nagrody zostały ustawione na Waszych kontach. W razie problemów/pytań proszę pisać

• Nagrody S&D A, D, X

Maile prosimy wysyłać jak najszybciej po opublikowaniu wyników przez opiekuna S&D! Proszę nie czekać na ostatnią chwilę! W celu otrzymania nagrody należy napisać mail na adres nagrodysd@ogame.pl w treści maila OBOWIĄZKOWO należy podać rodzaj nagrody, który nam przysługuje oraz obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny: Kod źródłowy (7 linii) 2. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla a…

• Nagrody S&D uni R, U

Weryfikacja zakończona, zatem teraz pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość w oczekiwaniu na ustawienie nagród.

• Nagrody S&D uni R, U

Wszystkie zgłoszenia zostały zaakceptowane. Teraz nastąpi kolejny etap - sprawdzenie tego co napisaliście w zgłoszeniach ze stanem rzeczywistym na kontach w grze.

• Nagrody S&D uni R, U

Proszę powiadomić gracza Levx z uni Rigel, iż ma sprawdzić swoja skrzynkę odbiorczą i zastosować się do informacji zawartych w potrzymanym emailu, albowiem brak poprawy tego jednego zgłoszenia wstrzymuje dalsze postępowanie w sprawie przyznania nagród.

• Nagrody S&D uni R, U

Dia wczorajszego odpowiedziałem na zgłoszenia z uni Ursa, dzisiaj z uni Rigel. Do kompletu brakuje tylko jednej osoby,która wysłała zgłoszenie z nieprawidłowego adresu email. Proszę koniecznie sprawdzić swoje skrzynki odbiorcze.

• Nagrody S&D uni R, U

Maile prosimy wysyłać jak najszybciej po opublikowaniu wyników przez opiekuna S&D! Proszę nie czekać na ostatnią chwilę! W celu otrzymania nagrody należy napisać mail na adres nagrodysd@ogame.pl w treści maila OBOWIĄZKOWO należy podać rodzaj nagrody, który nam przysługuje oraz obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny: Kod źródłowy (7 linii) 2. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla a…

• Z informacji które otrzymałem wynika,iż nagrody zostały ustawione na kontach. W razie problemów proszę do mnie pisać