Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
wakat - - Wojny Libra
PostTermin zakończenia wojny upłynął. Wynik jako w tytule. Temat zamykam.
-
Teraz nastąpi sprawdzenie tego co podaliście w zgłoszeniach z tym co jest na Waszych kontach w grze. Nie dotyczy to jednej osoby, z którą wciąż koresponduje w sprawie nagrody, proszę się nie martwić - jeśli macie na skrzynce email potwierdzenie, iż wszystko jest ok to znaczy... że wszystko jest ok
-
Czasu co raz mniej a żadna z wyżej wymienionych osób nie zareagowała na ogłoszenie. Proszę nie kazać nam czekać do ostatniej chwili. Im szybciej się wszyscy zgłoszą tym szybciej będziemy mogli rozdać nagrody
-
[SET] First Church Of SET 672,42% vs 0% Brotherhood Of Steel [BOS] KONIEC wygrana sojuszu [SET]
wakat - - Wojny Libra
PostSojusz BOS przestał istnieć zatem zgodnie ze stosownymi zapisami regu wojen przegrał. Temat zamykam.
-
Gracz/ka z universum Deimos o nicku Halszka49 - proszę sprawdzić swój email albowiem zgłoszenie nie jest prawidłowe i musisz je poprawić. Z universum Fidis gracze o nicku webber oraz Rafii jak dotychczas w ogóle nie wysłali zgłoszenia i brak jest od nich jakichkolwiek informacji. Podobnie ma się sprawa z graczem o nicku siedem z universum Hyperion. Proszę wyżej wymienionych powiadomić, szkoda by było żeby nagrody im przepadły. Jednocześnie informuje, iż termin nadsyłania zgłoszeń upływa z datą 0…
-
Mała aktualizacja - 3 zgłoszenia poprawione, wciąż 2 błędne, nadal 3 osoby w ogóle nie wysłały zgłoszenia. Proszę nie czekać na ostatnią chwilę!
-
Dzisiaj została zrealizowana reszta Waszych zgłoszeń. Proszę sprawdzić swoje skrzynki emailowe. Małe podsumowanie: - 4 zgłoszenie z niewłaściwego adresu email - 1 zgłoszenie bez szablonu - 3 osoby jak dotychczas w ogóle nie wysłały zgłoszenia - gracz Sicario z uni Hyperion - Twoje zgłoszenie jest prawidłowe niemniej domena, z której wysłałeś zgłoszenie umieściła serwer pocztowy GFu na blacklist - co za tym idzie nasze emaile nie będą docierały.
-
Odpowiedzi na zgłoszenie z uniwersów uni B, C, D zostały rozesłane. Pozostałe uniwersa zostaną zrealizowane jutro. Proszę pamiętać, iż szablonu nie kasujemy tylko go wypełniamy i przede wszystkim proszę pamiętać o wysłaniu zgłoszenia z prawidłowego adresu email!
-
Pierwsze odpowiedzi na Wasze zgłoszenia rozsyłane będą jutro, tj. 29.03.2016 w godzinach wieczornych.
-
Dzisiaj skompletowane zostały ostatecznie listy osób uprawnionych do otrzymania nagrody na wszystkich uniwersach. Odpowiedzi na Wasze emaile postaramy się rozesłać możliwie szybko, prosimy jednak o wyrozumiałość co jest związane rzecz jasna z okresem świątecznym.
-
Maile prosimy wysyłać jak najszybciej po opublikowaniu wyników przez opiekuna S&D! Proszę nie czekać na ostatnią chwilę! W celu otrzymania nagrody należy napisać mail na adres nagrodysd@ogame.pl w treści maila OBOWIĄZKOWO należy podać rodzaj nagrody, który nam przysługuje oraz obowiązkowo skorzystać z szablonów podanych poniżej: 1. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla zwycięskiej drużyny: Kod źródłowy (7 linii) 2. w przypadku zakwalifikowania się do otrzymania nagrody dla a…
-
[Elite] Tropa de Elite - 45,89% vs Royal Manticoran Navy [RMN] - 368,82 % Zakończona
wakat - - Wojny Libra
PostPo konsultacji z ekipą gry rw z posta klikamy zostaje unieważnione albowiem jest bezpośrednią przyczyną nadania bana w grze.
-
[Elite] Tropa de Elite - 45,89% vs Royal Manticoran Navy [RMN] - 368,82 % Zakończona
wakat - - Wojny Libra
PostTemat nieco przeczyściłem, bo zaszaleliście z dyskusją, która zamieniła się w festiwal wzajemnych oskarżeń. Co do meritum - w punkcie I.5 Regulaminu podforum Wojny widnieje zapis, iż rw nie może być bezpośrednią przyczyną bana w grze. Zatem jeśli obsługa gry potwierdzi mi informację, iż rzeczone rw (kli klik) jest przyczyną nadania bana to zostanie ono unieważnione.
-
Aktualizować wynik wojny mogę ja - wystarczy napisać do mnie pw z aktualnym wynikiem lub zamieścić takowy w poście. Co do zas samej wojny - będzie się ona toczyć tak jak każda inna az do momentu spełnienia warunków zapisanych w deklaracji wojennej lub wystąpienia innych okoliczności o których mowa w regulaminie wojen punkt I.6
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
wakat - - Wojny Libra
PostDwa posty wyleciały, proszę nie tworzyć drzewek z cytatów a jak chcecie sobie debatować nad możliwością, tudzież jej brakiem, zakupu mózgu za anty (serio...) tudzież prowadzić inne rozmowy na równie wysokim poziomie to prosze gdzie indziej, temat wojenny to nie miejsce na pokazywanie kto po kimmocniej "pojedzie".
-
[CJTR] co ja tutaj robie 178% vs 0% Imperium [IMP]-- KONIEC wygrana [CJTR]
wakat - - Wojny Libra
PostPróg zakończenia wojny osiągnięty, wynik jako w tytule. Temat zamykam.
-
Co do rw powyżej: straty agresora: 1 676 000 - 2 095 800 (zbiórka z pz) = - 419 800 straty obrońcy: 1 342 000 (flota) + (1 004 000 *30 % - odbudowująca się obrona) = 1 643 200 Obrońca poniósł minimalnie mniejsze straty zatem procent należy zaliczyć na korzyść sojuszu obrońcy. Po dodaniu raportu ze zbiórki pz mniejsze straty ma agresor, procent więc należy zaliczyć na korzyść sojuszu agresora. Przypominam, iż zbiórki surowców z pz nie mogę odliczyć od strat którejkolwiek ze stron dopóki w temacie…
-
[CJTR] co ja tutaj robie 178% vs 0% Imperium [IMP]-- KONIEC wygrana [CJTR]
wakat - - Wojny Libra
PostUprzejmie informuję, iż: - ubytek 40% liczby aktywnych członków sojuszu nie może być przyczyną unieważnienia lub zakończenia wojny - z chwilą kiedy na universum zaczynają się pojawiać rw na 1% wypowiadanie wojny jest jak najbardziej dozwolone - to nie szkółka niedzielna tylko gra wojenna, względnie co najmniej taka gdzie atakowanie innych graczy jest bardzo istotnym elementem gry, nie ma więc możliwości unieważnienia wojny lub jej zakończenia tylko dlatego, iż zaatakowanemu sojuszowi nie podoba …