Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluje Panowie. blizna, chętnie poznam cię w realu, Ty jesteś nie możliwy, zachowujesz się jak zraniony byk. Latasz jak oszalały
-
LOL Coś w tym nocnym spamie wyczytałem, ale takiego czegoś się nie spodziewałem ;d
-
Po wczorajszym RW z udziałem BOSS wielu pewno się spodziewało,że sojusz się posypie. Tu jednak ZONK, oni nadal latają, Wy widzicie tylko to co mieści się w ST, my wiemy że sojusz nagle ożył. Jest MOC. Jak to mówią " co cię nie zabije, to cię wzmocni" Dokładam swoją cegiełkę, zysk przeciętny, ale część floty była w locie, że strąciłem gwiazdkę wypowiedziałem też życzenie. Dnia 22-03-2018 15:20:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [BOSS] ________________________________________…
-
Siedziałem do późna, położyłem się na chwilkę, wchodzę na konto i tak : - blisko 100 wiadomości - sąsiad leci na moją główną flotę - pierwsza myśl kurna prze farmili mnie, ale nie możliwe za mało czasu - czytam wiadomości, nikt do mnie nie leciał, nikt nie farmił tylko sąsiad próbuje i czytam dalej i z tego chaosu już wiem że było sporo %, że coś poszło nie tak, że nikt nie płacze, no to idę na forum bo trzeba się upewnić Wnioski. Mega %, mega starcie, w sumie zostaliśmy wyeliminowani z wojny , …
-
Cytat od HK12: „Graty Panowie! Powodzenia, wreszcie wojna w której coś ciekawego może się podziać! ” Na razie jedno RW dla BOSS, ale prowadzi moderator ;d Ustrzelił mnóstwo postów.
-
Cytat od Bllizna: „zmarłem xd ” Zmartwychwstań To bardzo poważny temat. Jeśli by się okazało, że taki Terror to jednak nie terror to należało by wprowadzić zmiany przynajmniej w słowniku języka polskiego, bo rozumienie tego słowa nabrało by bardziej pogodnego wręcz młodzieńczego znaczenia. Gdyby, podkreślam gdyby okazało się jednak że Terror to jednak terror należy zastanowić się nad sprawą przemocy internetowej. Czy to nadal tylko gra czy już wyżywanie się na innych za pomocą gierki internetowe…
-
Cytat od Billie the kid: „graty trafienia naszego ekonoma cud miod malina sezonowiec , jestes naprawde jakis pomylony facet , nie powiem kto ale nawet w sojuszu sie z Ciebie smieja ze sapie sie i zaklada watek wojenny typ co nie ma prawie zadnej floty wiec pomysl zanim klikniesz dislike bocie jeden nooo i na pewno masz tam gdzies flote top 1 z kontem na forum od tego roku hahaha ” Jakiś problem masz do mojego sojusznika ? Prowadzimy , buehehehe. Graty wlotu ;d
-
No tu próg już wyższy bo każdy się boi o satelitki i obronę antyfarmingową ;d Nie zmienia to jednak faktu,że bateryjka to lamka
-
Nie no umarłem po raz drugi ;d Wypowiedział wojnę ale nie będzie latał ;d Kamieniami będziesz rzucał czy co ? Idź jajo wysiedź do końca a nie wojenek ci się zachciewa ;d
-
Nie mogę ;d Bateryjka nie ma farm i wypowiada wojnę farmię ;d Umarłem ze śmiechu, buehehehehe. Jeszcze tu wrócę się pośmiać ;d najlepsze że próg od razu niższy ;d nie no lol Koleś anuluj tą wojnę bo to wstyd dla Ciebie i twojego sojuszu, żenada.
-
WITAM. OCZYWIŚCIE NIE MOGĘ SIĘ RÓWNAĆ Z RAPORTAMI PO 3K, ALE JEDNAK MNIE CIESZY TO CO UDA MI SIĘ ZEZŁOMOWAĆ. POZDRAWIAM BOSS, BUDDY,TERRORA,FARMY,TYCH CO MNIE LUBIĄ I TYCH CO NIE LUBIĄ. OBROŃCY SZO. WIEM KTO ZEBRAŁ METAL,CZEKAM DO WIECZORA. PÓŹNIEJ ODBIORĘ SAM. Dnia 17-03-2018 15:40:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.428 Okręt wojenny 1.136 Pancernik 450 _________________________________________ Obroń…