Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Mendaks: „No graty inos zysk może nie powala ale BOSS w reckach to rzadko spotykany obrazek Obrońcy SzO ” Wcale nie taki rzadki Wystarczy przejrzeć ST, ba i nie sprzedają kont a są w reckach Obrońcą wielkie graty.
-
No ładnie ładnie, masz 6 życzeń. Obrońcy Szo.
-
Witam ponownie. Procent na tle innych pewno nie powala zysk również, ale co tam. Najważniejsze że kolejny bunkier idzie do remontu. Zestawienie floty i tak duże straty są podyktowane tym że obrońca nie ma jeszcze 500k pkt. Do następnego, oby szybkiego. Dnia 07-04-2018 01:58:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen Baelish [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 2.433 Lekki myśliwiec 12.025 Krążownik 4.020 ________________________________________…
-
No obserwując przygotowania do akcji, to fakt dużo rzeczy było trzeba zaryzykować , np.. puszczenie recków w ciemno. WINTER mam nadzieję przejmuję pałeczkę w złomowaniu i postaramy się być tylko po właściwej stronie John Ty faktycznie eko nie potrzebujesz
-
Witam wszystkich. Podobno złom jak złom, ale co zachodu było przy tej akcji, układów, negocjacji, pomyłek i itp. w to nikt nie uwierzy . Zestawienie flot może dziwić postronnego obserwatora. Queen ? Terror ? W jednym RW po tej samej stronie ? :D Historia zaczęła się od namiaru który otrzymałem od dobrego znajomego ( Wajet pozdrawiam i dziękuje ), duża flota wraca z PZ na bunkier. Po takim info zaczęliśmy liczyć i analizować na co możemy sobie pozwolić. Największym problemem był brak falangi w mo…
-
Cytat od BeLikeJames: „Graty queen ilość ludzi ,ktorych kasujesz i wklejasz do sojuszu przeraża szczególnie,teraz jeszcze 2 st ;D ” Bo mój dynamiczny wzrost to ciągłe farmienie ;d Ja nie mam pięciu kont, nie kupuje kont, nie pushuje się w inne nawet mi nie znane sposoby, po prostu latam. Liczy się każdy zysk, nawet najdrobniejszy, byle na + Przymierzam się teraz do TOP 10, no chyba że mnie zezłomują ;d
-
Trochę później w nocy... Obrońcę dwa dni wcześniej farmiłem i wiedziałem że jak się zaloguje to użyje anty recków. Dlatego miałem dylemat, czekać na powrót recków, pożyczać czy... użyć tej samej broni. Postawiłem na anty recki i postawiłem w nocy 3k recków i wysłałem. Nadal istniało ryzyko zalogowania przez obrońcę i zebrania części złomu, ale co tam kto nie ryzykuje nie zarabia wyszło że większość zebrał obrońca i gitara bo się odbuduje a ja znowu go odwiedzę , wpadnę na kawę znaczy się :) Pięk…
-
Skanowałem i wyskanowałem. Obrońcy Szo. Pozdro dla nowych sojuszników. Proszę o jak największą ilość hejtu :D Dnia 02-04-2018 01:00:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [Winter] ________________________________________________ Krążownik 1.626 Okręt wojenny 2.406 Pancernik 1.821 _________________________________________ Obrońca BigBzdziuch ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 1.299 Lekki myśliwiec 2.733 Ciężki myśliwiec 17 Krążow…
-
Cytat od JOZEF ze STALI: „juz koniec dyskusji ? to jakie wnioski ? ” Po prostu okazało się że nie mamy nic specjalnego do powiedzenia na Twój temat. Pewno się puschujesz, jak każdy zresztą, konta kupujesz i złomujesz, zresztą jak każdy. Więc o czym tu pisać ??? O tym że jesteś ? No to bądź i żyj w spokoju póki nie spakuje cię w recki ;d Józiu ale sam powiedz, nie spodziewałeś że tak szybko znajdę się kilkanaście rzędów za Tobą ;d
-
No i jest [ciach] w tej grze. Sam użyłem anty recków,ale po głębszym zastanowieniu stwierdzam że traci na spontaniczności. Nie ma już akcji z maarszu, później czekania godzinę czy dwie zbiorę nie zbiorę. Teraz krótka piłka masz kasę wygrywasz. Szkoda na prawdę szkoda dla gry , szkoda dla młodzieży która w to gra. Bo jak my wychowujemy młodych ludzi ? No pytam się jak ? Co że za kasę to nawet grać łatwiej Sorry ale to powoli dla gry i całej otoczki robi się żenujące... Lucek ja ci gratuluje ze sz…
-
Graty sąsiad, najlepsze że wczoraj to liczyłem ;d To mam jeszcze jeden bunkier na oku 1k% na samej obronie i ja sam wychodzę na lekkim plusie, reflektujesz :>:>:>
-
Tak jakoś z głupoty poleciałem na sąsiada, że był kawałek i recyklery leciały 4h w jedną stronę było duże ryzyko logowania i zbiórki przez obrońcę, tym bardziej że na bunkrze było 100 recków. Jak jednak widać udało mu się zebrać tylko jedną rundę . KU CHWALĘ BOSS Dnia 24-03-2018 08:41:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [BOSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.157 Pancernik 1.075 _________________________________________ Obrońca SzyMeXioR [ARRA…
-
Wajet bardzo ładnie. dziś dopiero znalazłem czas by skomentować ( real nie daje chwili oddechu ). Widząc co mi wklejasz od razu wiedziałem że z obrońcą była jakaś zadra ;d No i został posprzątany Lataj dalej .