Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich których witałem ostatnio oraz tych których nie witałem. Poczujcie się powitani Cel wypatrzył Nasz sojusznik boox ,jednak nie mógł z nami lecieć, ale dzielnie dotrzymywał nam towarzystwa zanim wystartowaliśmy floty. % miał być zdecydowanie większy jednak obrońca podzielił flotę w pewnym momencie i musieliśmy zadowolić się tym co widzicie poniżej. Ze swej strony pozdrawiamy wszystkich, no może prawie wszystkich . John buduj flotę Dnia 18-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały…
-
Cytat od MlodyT: „Cytat od JOZEF ze STALI: „fajnie ze nasze floty, sa twoimi wlasnymi srodkami gratulacje starcia, moglbys sobie czasami darowac pewne teksty mialbys wiecej spokoju ” hahahaha No to faktycznie gratuluję takiej odbudowy ” Panowie kłania się czytanie ze zrozumieniem Specjalnie napisałem, że flotę zbudowałem za swoje, złom po ACS dostałem tuż przed RW i nie wykorzystałem tego surowca na tą flotę
-
Witam wszystkich miłośników, przeciwników,oglądaczy i podglądaczy . Jeśli kogoś ominąłem przepraszam. Flota zbudowana w 2 dni, z własnych środków, złom z ACS doleciał dopiero dziś rano. Bez anty, bez wsparcia, farming farming Pozdrawiam Winter, dzięki za ciepłe słowa. A teraz Rw. Dnia 17-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen Baelish [Winter] ________________________________________________ Niszczyciel 8 Lekki myśliwiec 6.766 Okręt wojenny 1.581 Pancernik 1.965 Kr…
-
Hmm. Procent wyszedł faktycznie nie ziemski i tu Was zaskoczę jestem dumny że moja flota brała udział w tym starciu, tak jestem dumny. Blizna rozwodzi się nad zgraniem BOssów i planowaniem akcji, po Naszej stronie mimo poważnych podejrzeń że coś jest nie halo zadziałał impuls. Skoro razem latamy to szybka akcja i lecimy w kupie, podobno raźniej i weselej Może brak czasu, doglądanie lotu z doskoku spowodowało brak głębszej analizy, nie wiem. Miło mi też że jestem na jakiejś czarnej liście, w końc…
-
Hello Po pierwsze : poleciałem bez terrora Po drugie : dałem radę sam Po trzecie : zebrałem złom ziomki Dnia 15-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen Baelish [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 1 Okręt wojenny 2.945 Niszczyciel 8 Pancernik 2.600 _________________________________________ Obrońca Likwidator [ANONYMS] ________________________________________________ Duży transporter 1.048 Lekki myśliwiec 2.000 Ciężki myśliwiec …
-
Cytat od Remogiusz: „Dobrze, że flotą nie gram- na razie, bo bym się tylko denerwował na oszusta Widmo- piękny wlocik! Graty ” Najbardziej rozwalają mnie teksty że to oszustwo. Mi kilka razy też zginął złom , może nie na taką skale, ale jednak. Uważam że BOSS pokazuje swoją słabość, brak znajomości reguł tej gry, to taki sojusz na początek uni, później widać braki. Już widmo nie będę dręczył, ale Lucek to mistrz złomu, tfu nie zbierania złomu. Jak to bylo Luncjusz ??? Z tym sojuszem wszyscy się …
-
Cytat od JOZEF ze STALI: „a juz rozumiem samo st nie wystarczy, potrzebna tamta wiadomosc ” Nie będzie bana Koleś za dużo kasy wydaje na anty i takiego klienta sami Niemcy nakazali szanować Dopiero co konto wróciło do gry i na bezczelnego tym RW GO ma naplute w twarz. Drodzy GO, Wy tacy słabi jesteście czy góra nie pozwala wam porządku zrobić na polskich serwerach???
-
Cytat od GutekMk: „graty wlotu zycze szybkiego przetopu ” Twój post rozwalił mnie na maksa. Czytałeś opis ? Posty poniżej ? Co ma przetapiać ? Nic nie zebrał, zresztą jak zwykle.
-
Ogólnie to Bossom dużo złomu ginie, dziś w nocy z tego co mnie słuchy doszły z jakiegoś starcia chyba całość ;d Sojusznikowi Szo, odbudowa w toku.
-
No i gitara Nie szalej tak bo nigdy Was nie dogonię