Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 204.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• youtube.com/watch?v=3wHOduShfvQ 1. SUMMER[SUMMER] VS WinterIsComing[WINTER] 3. system procentowy, moony się liczą 4. Warunki zakończenia wojny: 26.06.2018 - czas wojny 1 miesiąc 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 5%. . 6. Stosunek do RW z ACS: Liczą się tylko walki, w których każdy agresor i każdy obrońca uczestniczą w wojnie. 7. Powody (nie są wymagane) - BO IDZIE LATO ============= Dlaczego taki niski % ? Sprawdzimy ile warte jest to Wasze eko bez światła

• Trochę mnie zdenerwowałeś Bromas Miałem tego pana ostatnio na falandze i miałem robić kontrę ale recki mi nie pasowały z bardzo, no i co 2 dni później posprzątane. najlepsze że nie widziałem twojej floty.., a bardzo mnie ona interesuje

• Poszukuje

Queen Reaktywacja - - DiD Zibal

Witam. Szukam kogoś kto ogarnie mi stronę sojuszu Sam jestem noga w tych sprawach , a chciałbym by ładnie się prezentowało Sojusz będzie nazywał się Summer, dlatego liczę na ciekawe nawiązanie do ciepłych klimatów. Oczywiście pomocnik może liczyć na bonus Pozdrawiam Queen

• Część mój imienniku Ty wiesz ile ludzi pisało do mnie o konto Nawet ktoś dla blizny chciał Ty wiesz że sercem jestem z WINTER, tylko szefo mnie wywalił i mam focha Co mi pozostało, WINTER MNIE NIE CHCĘ, BOSS MNIE NIE CHCĘ, TERRORA NIE MA ALE TEŻ MNIE NIE CHCIAŁ , ZŁOMIARZE MNIE NIE CHCĄ BO NAWET SKANOW NIE ODDAJĄ... , NORMALNIE TYLKO BMW MNIE SKANUJE ;D Fajnie że coś trafiłeś Pozdrów wszystkich na disco

• Tak na szybko i uciekam dalej Pozdro dla tych co mnie jeszcze lubią Dnia 18-05-2018 08:30:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KtosChceKontoPisac ________________________________________________ Pancernik 12.902 _________________________________________ Obrońca SHEN XV ________________________________________________ Mały transporter 4.001 Duży transporter 8.080 Lekki myśliwiec 26 Ciężki myśliwiec 116 Okręt wojenny 17 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.301 Gwiazda Śmierci 1 ________…

• WITAM I O ZDROWIE PYTAM. JA TO Z TYMI SWOIMI RW TO JAK UBOGI KREWNY, FLOTY W CHOLERĘ A TAKIE MARNE ST NO ALE CO ZROBIĆ, GRUNT TO ZAGLĄDAĆ TU REGULARNIE. POZDRAWIAM WINTER, SZCZEGÓLNIE TĄ CZĘŚĆ AKTYWNĄ NA DISCO CO DO AKCJI DODAM,ŻE TO SPONTAN. FLOTA STAŁA NA PLANECIE POD MOONEM. BYŁEM W TRAKCIE FARMIENIA, WIĘC MOGŁEM WYSŁAĆ TYLKO TO CO WYSŁAŁEM Dnia 15-05-2018 18:25:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem tuz tuz [Winter] ________________________________________________ Okręt wo…

• Bardzo ładnie, bardzo TakBywa była na liście życzeń WINTER , ale widzę że jak była okazja to Złomiarze pięknie rozegrali akcję i utarli noska Gratulację zgrania, co do złomu to wiadomo że jak jest kontra to szansę na zebranie całości można mieć co najwyżej 50/50. W sumię taki podział złomu mnie cieszy bo żadna ze stron za mocno nie urośnie w siłę Jak już wbiję w Waszą okolicę to widzę 3 razy będę musiał się zastanowić zanim do Was polecę

• Gdybym ja miał mieć ST każdej nocy co gram, ehh. Graty wajet, zysk zyskiem tu liczy sie frajda

• To tak się bawisz rakietkami Chyba wyślemy cię na Ukrainę,tam cały czas rakietami strzelają Z mojej strony szczere gratulację, fajnie że podjąłeś się odbudowy i zostałeś z Nami. Obrońcy Szo, tu jest takie eko że szybko się odbuduje

• Cytat od pudel: „Queen jak zwykle daje dobry przykład tylko ten brak 10 planety trochę w oczy boli ” Jak będę miał 10 planetę to będę musiał zostać TOP 1 i ludzie mnie znienawidzą

• PO KRÓTKIEJ PRZERWIE WITAM PONOWNIE. SĄSIADOWI ŻYCZĘ SZo I MĄDRZEJSZEGO FSa. BO LATAĆ NA ZBIERAJ, NAWET Z TAKIEGO BUNKRA TO COŚ NIE HALO . POZDRAWIAM WINTER. NO I CÓŻ ŻYCZĘ ROZLUŹNIENIA ATMOSFERY NA UNI JAK JUŻ NIE MA TERRORYSTY :) Dnia 09-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem tuz tuz [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 79.244 Okręt wojenny 8.225 Pancernik 10.678 Krążownik 7.944 _________________________________________ Obro…

• Cytat od JOZEF ze STALI: „Pushe pushe a ja wciąż krusze Graty starcia, widac po opisie że bardzo duże emocje były ” Nie sądźmy bo i Nas osądzą Graty starcia, czas pokaże kto co i dlaczego..., a czy przypadkiem jeden z obrońców już nie jest na banie ?

• terror i zasady :D

Queen Reaktywacja - - DiD Zibal

Hello kociaki To , że z 007 był push pośredni czy tam zwał jak zwał każdy już wie To, że terror rozlicza się z ACS według własnych zasad powinien wiedzieć każdy co z nim leciał, ja wiem. Po wtopie u edola spushował swoje konto na ładny kawałek surki. To,że wydał na konto kawałek grosza każdy wie. Jednak jak czytam że nie wyobraża sobie nie przestrzegać zasad, to już rzygam tą uczciwością !!! Cytat od JOZEF ze STALI: „jasne ze moglem, ale wedlug mnie takie cos to jest push a nie ma takiej opcji z…

• Słabo Dobra dobra lubię bunkierki, każdy flociarz gardzi bo zyski marne, ale co tam liczy się zabawa.

• Aaaa kupowanie kont

• To już wiem za co kupiłeś paliwko ode mnie GRATY, byle tak dalej. Ja niestety już się wypaliłem, tylko eko.

• Witam. Miałem nie wklejać bo i tak nikt nie czyta nawet sojusznicy Jednak za namową i ku pokrzepieniu jednak jest. Tak urlopowo, pozdrawiam z Kołobrzegu :) Dnia 01-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen Baelish [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 31.532 Krążownik 6.338 Okręt wojenny 7.047 Pancernik 2.285 _________________________________________ Obrońca Syllphid [BEK] ________________________________________________ Mały trans…

• Cytat od JOZEF ze STALI: „queen nie rozumiem dlaczego sie tak zachowujesz jeszcze niedawno pisales do mnie jak do dobrego znajomego, oczywiscie ze widzialem ze jest offline mial wszedzie minuty... masakra czlowieku i ja ciebie mialem w buddy, no napisze cos czego sie nie spodziewalem ze napisze, nie lubie sie z sojuszem z boss, wiele tekstow polecialo wulgarnych z wiekszoscia teraz jest blokada na czat, ale jednego jestem pewien, nie ma tam ani jednego dwulicowego typa takiego jakim jestes ty cz…

• Cytat od L e t h: „Przeciez wiadomo ze terror lata po znajomych Nie ma czego gratulowac ” Taką wiadomość dostałem dziś od byłego sojusznika : Tyrion Lannister20.04.2018 08:23:44Długo by gadac terror to [ciach] wiedział czy jestem on linę i ze flotą bd stać normalnie w tym czasie bym zloma nie dostał skonczylem grę lecę cię zezłomować na koniec ---------------- Tyle w temacie. Moderator Neferet:Zmniejszone drzewko z cytatów oraz ciachnięta obraza

• Hmm. Z tego co mi wiadomo, terror po poprzednim zlomowaniu Tyrona pomagał mu w odbudowie, dlatego dla mnie to dziwna sytuacja i nawet pewien nie smak czuję.