Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No ładnie, ja nie miałem szczęścia do tego Pana
-
Takie drobne, ale cieszy. Lot przez galę, obrońca zalogował ok. 2-5 minut po ataku i odpalił urlop. No i 7 PC spadło co jest sporym plusem gdy przetapiam flo na kopalnie Dnia 12-09-2019 05:53:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DragQueen [TIME] ________________________________________________ Pancernik 15.001 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kazhom54 ________________________________________________ Mały transporter 4.036 Duży transporter 225 Le…
-
Zazdroszczę ci floty
-
Pozdrowienia dla sojuszników. Kupię dex, ilości hurtowe, stała współpraca. Pozdrowienia dla Shagy. Jesteś facet na poziomie i cciałbym więcej takich osób spotykać na swojej drodze. Nie którzy blokują jak zagadasz po skanie lub zawędzić deuter, a tu zonk : normalna kulturalna rozmowa :D Ps. Zbawca weź odpuść :P Dnia 20-08-2019 05:50:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DragQueen [TIME] ________________________________________________ Pancernik 14.381 ________________________________…
-
Ja tam się nie znam Jestem typowym eko-farmerem, a flota urosła przypadkiem .Jednak dotychczasowe spotkania z TR są na poziomie sond i satek Królik to już nawet zablokował możliwość pisania do siebie. j zapomniałem, taki przecież jest zwyczaj w TR. Panowie Wasza przewaga w tej chwili jest nie podważalna, nawet nie będę dyskutował w tym temacie. Mam jednak cichą nadzieję że ta przewaga została wypracowana w sposób nie budzący wątpliwości.
-
Cytat od Winter: „czyli póki wojna była do wygrania to cie interesowała jak trafiliśmy grube rw to przestała ? Dużo to o tobie mówi chociaż ludzie i tak mają o tobie zdanie wyrobione @wakat zamknij tą błazenadę P ” No widzisz Twoje zdanie akurat najmniej mnie interesuje, wystarczy że wiem jakim fałszywym i zakłamanym człowiekiem jesteś. Dla mnie wojna była potrzebna z kilku powodów: - obawa o basha - zasianie fermentu w sojuszu, co mi się udało znakomicie ( po wklejać co tam pisaliście na discor…
-
Tak olałem temat. ikt nie podjął walki , no prócz Bmw w końcówce, w sumie miał sporo szczęścia ( a może ja zlamiłem ) bo % miał być z niego a nie ze mnie No też myślałem o logowaniu dzisiaj na nowym uni
-
Witam. Tak jak ostatnio spontan, podobno idealny moment przekazania konta. No cóż ma się to wyczucie czasu Zalogował mi się inny Winter , ale co tam. Pozdrowienia dla floty imperialnej , nadal się ze mnie śmiejcie Ja się dopiero rozkręcam Dnia 27-06-2018 21:08:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [Summer] ________________________________________________ Krążownik 40.000 _________________________________________ Obrońca John Snow [Winter] ______________________________________…
-
Wiele pisania nie będzie, po prostu Fs nie odebrany, do farmianie sondami, spontan, ciut anty po obu stronach wydane No i .... ten właściwy Winter trafiony, normalnie bajka Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Obrońcy Szo, ma z czego. Dnia 21-06-2018 09:51:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen [Summer] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca John Snow [Winter] _____________________________________________…
-
Cytat od President Midas: „masz jednak zryty beret! ” Koleś może i z Terrorem nie przepadamy za sobą, ale to jest normalny farming. Józef wstawi takich z 60 i pewno Ja, Wandal,edol i kilka innych osób z topki podobnie. Lepiej farmić niż się pushować !!! Jak ja minimum ze 100kk na dzień nie zwiozę to uważam dzień stracony
-
WITAM. MIAŁEM NIE ZAMIESZCZAĆ, JEDNAK JAK JUŻ KAŻDY ZAMIESZCZA SWOJE PUSHE , TO CO MAM BYĆ GORSZY VICE DZIĘKI ZA LOT, TO JUŻ NASZE KOLEJNE 7K%, TAMTO NIE ZAMIESZCZONE, ALE CO TAM.MAŁA LEGENDA. CEL NAMIERZYŁ OCZYWIŚCIE VICE , MIELIŚMY LECIEĆ DZIEŃ WCZEŚNIEJ , ALE ZANIM ZEBRALIŚMY SIĘ DO LOTU....OBROŃCA SIĘ ZALOGOWAŁ NA DRUGI DZIEŃ ZMIENILIŚMY TAKTYKĘ, TU MUSZĘ POCHWALIĆ MOJEGO KOMPANA ZA SZYBKIE I SPRAWNE PODEJMOWANIE DECYZJI. PONIÓSŁ SPORE KOSZTA W DEUTERZE, ALE MYŚLĘ ŻE SIĘ OPŁACIŁO.OBROŃCA ZAL…
-
Dzielone jest według wartości floty, w sumie jest to podział zgodny z zasadami. Jednak jest coś takiego jak zachowanie zaproszonego wobec zapraszającego. no wypadało coś więcej odpalić. Bo gdyby nie zaproszenie to zysku nie byłoby wcale..... Ezio.....liczy się że winterzy są bezpieczni no chyba że konto sprzedają