Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 204.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Taki nie pozorny, a szumu robi że szok. Wieczny spamer, ba nawet inni piszą w jego sprawie bo coś tam coś tam Graty i rób to turbo zarazo

• TEAM W FORMIE POZDROWIENIA DLA SOJUSZNKÓW Dnia 29-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DragQueen [TIME] ________________________________________________ Pancernik 25.337 _________________________________________ Obrońca TANATOS ________________________________________________ Mały transporter 13.625 Duży transporter 9.763 Lekki myśliwiec 15.235 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 1.649 Okręt wojenny 2.282 Recykler 4.697 Sonda szpiegowska 352 Bombowiec 119 Niszczyciel 699 Gw…

• Yyy Czy to oznacza że urlopowane TR nie ma monopolu na złomowanie ? Pięknie sojuszniku, w moim odczuciu co by to było gdyby nie ta akcja u bejtli , ehhh.

• W sumie ponury by polatał dłużej, ale że mu się zachciało zwrocić na siebie uwagę to ma Graty zysku i miałeś bliżej

• Pogratulować. Obroncy Szo, mam nadzieję że chociaż mizianie było fajne

• A wszystko przez idlaki

• No i mi cel zdjąłeś . Teraz to takie polowanie a tych którym już się nie chce A może za mało skanowałeś Cappa ? Ogólnie chciałem się upomnieć o swoje Dwa skany w nocy ? Graty

• Mała poprawka po zbawcy Pozdro dla przymusowego urlopowicza Dnia 24-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DragQueen [TIME] ________________________________________________ Pancernik 24.932 _________________________________________ Obrońca Smigol [SnS] ________________________________________________ Mały transporter 670 Duży transporter 12.376 Krążownik 51 Recykler 2.813 Niszczyciel 10 Gwiazda Śmierci 6 Wyrzutnia rakiet 10.209 Lekkie działo laserowe 5.282 Ciężkie dział…

• OBROŃCY SZCZERE SZO. STRACIŁEŚ FLOTĘ W PODOBNYCH OKOLICZNOŚCIACH JAK JA TRANSPORTERY PRACA I JESZCZE RAZ PRACA SZCZEGÓLNE POZDROWIENIA DLA LASTA KTÓRY OD ZAWSZE CHCIAŁ TRAFIĆ ALEXA. Hejt.... czas start Dnia 24-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DragQueen [TIME] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.544 Pancernik 22.466 _________________________________________ Obrońca Alex ________________________________________________ Mały transporter 3…

• Cytat od Bunny: „Pozdro dla @mismalinowy @wronek6 @turysta @abecaduo za wieczorna akcje, mysle ze duzo nie braklo, a za tydzien powtorka ” Jeśli myślisz o dzisiejszym strzelaniu to brakowało sporo Dla nie wtajemniczonych małe podsumowanie nocy : - ok. 580 rakiet - 24 ataki niszcz - 2 moony stracone - 1 obroniony - 1 rezygnacja atakujących - ilość skanów królika , nie do policzenia - wronek 3 ataki po 30k floty - królik 1 atak 100k krążków - krolik jeden atak osłonowy całą flotą pod Gsy - zwyrodn…

• Cytat od ZDOBYWCA1: „Graty fajnego zysku no i trafienia w okienko, jednemu z bardziej pilnujących się graczy z jakimi miałem przyjemność Odbudowa pewnie tu nie trwała długo lecz jakaś tam mała blizna zostaje bo nie przypominam sobie aby DQ był kiedykolwiek w tym dziale po tej mniej chlubnej stronie... @Queen Reaktywacja nie poddawaj się i spróbuj coś powalczyć jeszcze pozdro ” Sąsiad daleki jestem od poddawania się Po prostu czasu nie mam Trzydziestu pracowników to trzydzieści problemów , zreszt…

• Pogratulować wyczucia chwili. ładowaliśmy akurat auto i powstało małe zaaieszanie i real był ważniejszy od dokonczenia Fsa. Trampki w odbudowie, co do floty. Do weekendu flota idzie na żyletki. Anty kupione i będziemy topić

• Buehehehe Bunny zezłomowany Normalnie szok.

• Dnia 27-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DragQueen [TIME] ________________________________________________ Niszczyciel 12.565 _________________________________________ Obrońca Colin [SGO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.401 Ciężki myśliwiec 16 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 40 Sonda szpiegowska 130 Bombowiec 1.500 Satelita słoneczny 343 Pancernik 1.200 Wyrzutnia rakiet 9.000 Lekkie działo laserowe 8.500 Ciężkie działo laserowe …

• STAŁE ODBIORY.

Queen Reaktywacja - - Handel Fenrir

WITAM. KUPIE KAŻDĄ ILOŚĆ DEUTERU W STAŁYCH PRZELICZNIKACH 2,6/1,6/1 To TY wybierasz czym zapłacę. Handel w każdej galaktyce . NICK W GRZE DraqQueen

• Problemy z logowaniem były wcześniej, to po pierwsze. Po drugie jak sam stwierdziłeś gdyśmy bronili to mieliście opcję. Obecnie całą waszą ekipę osobiście uważam za zgraję cwaniaków którzy zdominowali serwer do tego stopnia, że pozostali gracze są jak kaczki na strzelnicy i czekają na swoją kolej do odstrzału. Przesadzam ? Odpowiedz sobie sam. Ba mamy nawet polewę z tego że jeszcze robicie Fsy Powiedz mi po co ? No chyba że sobie wzajemnie nie ufacie ? Dlaczego jeszcze tu gramy ? Może czekamy na…

• Wiem że Hallo Kitty złożył zgłoszenie do GO w sprawie tego RW. Problemy z logowaniem, blokada ataków dotyczyła również Nas ( gdybyś o tym nie wiedział ). Więc możliwości na zareagowanie że akurat lecisz sam również były małe bądź żadne. Z całym szacunkiem , latanie po satkach, ściąganie moonów, liczenie PZ, zawróconej stacji i wiele innych rzeczy jest dla mnie OK. Czuje jednak nie smak widząc takie RW gdzie uważam że z pełną świadomością zostały wykorzystane nazwijmy to błedy w grze. Ograniczona…

• A mówiłem Wam że przymierzam się do Top 2 w punktach Top 1 zostawie sobie na deser Pozdro pusher

• Miało nie być wklejane, ale wkleję Pozdrowienia dla sojuszników i dostawców dexu. Pozdrawiam również Zbawiciela nad którym musiałem wykonać lot, ale chyba spał bo kawy nie proponował Dnia 14-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DragQueen [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 176.753 Krążownik 19.409 Okręt wojenny 12.710 Bombowiec 2.535 Niszczyciel 12.791 Pancernik 23.692 _________________________________________ Obrońca Michlex [ASW] …