Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. Antymateria całkowicie zmieniła tą grę od czasów kiedy ja grałem. Nie mogę powiedzieć że też nie kupiłem anty i jej nie używam, jednak jak mój sojusznik pisał głównie do skracania badań lub budowy budynków. Cała ta anty obrona i anty recki to jak dla mnie nie tyle wyrównanie szans lub danie obrońcy szansy na odbudowe co zaspokojenie potrzeby jaką jest zatrzymanie przy ekranach graczy młodych i nie cierpliwych. Kilkanaście lat wstecz floty budowało się miesiącami, złom zbierało pół dnia, a…
-
Majkel nie miej pretensji, jakimi ja słowami rzucałem jak złom na orbicie zauważyłem ;d A miało być ST . Graty graty
-
No ja przy okazji 15kk zarobiłem Metalu chyba trochę ubyło z Pz ?
-
Wujek Osama aleś nerwowy. Ktoś tu sugerował że latasz z planety, jak nie ma moona to normalne bo z czego masz latać? Fakt że od czasu anty jest większe ryzyko wtopić u kogoś bo w emocjach kupi anty i postawi obronę, tak się zmieniła gra, niestety. Co do lotek, właśnie na takowych operuję jakieś 2 tygodnie i bardzo dobrze się z tym czuję
-
Pięknie pięknie sobie poczynasz ;d Wolę cię w roli lotnika i niż górnika
-
Szkoda że Top 1 z sojusznika, ale taka gra i musimy się z tym pogodzić. Terror wyglądasz na kozaka i ogarniętego zawodnika, jednak szkoda, wielka szkoda kiedyś cię pozbieramy. Prędzej czy później wystąpisz po prawej stronie Obrońcy czego ta sobie życzy, nawet 6 w totka. Dużo jeszcze takich RW na BOSS będzie ?
-
Cytat od INFERNI: „Jeżeli puszczasz komuś na szybko lotkę w układ i chcesz przy tym zachować element zaskoczenia, to sorry ale w momencie gdy pojawia się łysy elementu zaskoczenia już nie ma. Widzisz? Ty byś się lotu z planety nie spodziewał i olałbyś sprawę, to właśnie kolego jest strategia wojny, o której jak widać pojęcie masz blade. A ryzyko? czym jest życie bez ryzyka? do sklepu też w kasku wychodzisz bo jest 1 do 1 000 000 że Cie pierdzielnie PKS ? Jakoś Osama się tym nie przejmował choćby…
-
Cytat od LionKong: „Tak się kończy jak taki '' topowy '' gracz lata z planety A najlepsze są teksty że a kto mi coś zrobi!!!! Lama z niego i dobrze że skończył bo wstydu oszczedził Gratki obrońcom!!!! ” a co to z planety nie można ? wiadomo jest ryzyko, ale z moona też jest ryzyko, a ja np. nie mam ani jednego moona i chyba długo nie będę miał ;d no chyba że Osama latał z planety pod moonem no to faktycznie lamerstwo ;d Osama odpocznij i do następnego uni.
-
Witam. Miło mi się pochwalić moim pierwszym ST po kilkunastu latach , dodam pierwszym po właściwej stronie Chciałbym podziękować przy okazji wszystkim którzy wsparli mnie dwa tygodnie temu surowcami i w ten sposób przyspieszyli mój rozwój. Dziękuje też sąsiadowi za pomoc w zbiórce złomu, bo było by cienko Mlecyk podro. Pamiętaj są gracze z zasadami Pozdrowienia również dla Wintera , takiego mojego dobrego ducha Maruda czasem straszna , ale super gość. NO i BOSS pozdro dla tych lamusów Dnia 06-03…
-
No to mi się sojusznicy rozkręcili Brawo jeszcze raz brawo. Ja to mogę co najwyżej w symulatorze takie starcie wykręcić
-
Cytat od wajet: „Liczę na specjalne względy u Queena ” Dziękuje za pozdrowienia. Agresor był dziś u mnie dwa razy, ta druga wizyta kiepsko się zakończyła. Życzę Szo bo z obrońcą mamy mały zakład,kto pierwszy w Top 500 wygrywa. Przegrany funduje próbę moonową na 20% ;d Wajet ja również liczę na współpracę. Winter mam nadzieję że nie skończy się jak ostatnio, dobrze szło i zdechło. To tempo gry odpowiada mojemu trybowi życia więc mam nadzieję będzie lepiej. Przy okazji dziękuje wszystkim co wspomo…
-
Za każdego zjechanego TF daję łapkę w górę Tylko pogratulować,wiemy że nie tylko Largo jest na tym uni ze swoją kasą. Czy on jest Żydem ? A może arabem ?
-
Wielkie Szo obrońcy. Sojuszniku no ci powiem brutal jesteś, tyle wlotów że obrońcy pewno się odechciało grać.
-
Dnia 30-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen Reaktywacja [LUMP] ________________________________________________ Okręt wojenny 80 _________________________________________ Obrońca roberto666 [Moon] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 260 Wyrzutnia rakiet 28 Lekkie działo laserowe 5 Działo Gaussa 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Queen Reaktywacja [LUMP] ________________________________________________ …
-
Dnia 01-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Queen Reaktywacja [LUMP] ________________________________________________ Okręt wojenny 327 Pancernik 392 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca qq41 [Moon] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 476 Krążownik 135 Okręt wojenny 20 Recykler 95 Pancernik 38 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Queen Reaktywacja [LUMP] _________________________…