Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Maximus1984: „plus tego taki, że chociaż pogadać chwilę można było na tej pustyni... Szutruk pół poranka recków szukał Lamusek haha ” Wypraszam sobie, raczej ustalalem co piloci robili w nocy. Statkow, o dziwo, nie pogubilem
-
Ja to nawet nie wiem, czy juz wtedy spalem. Ale obstawiam ze juz przed 4 statki lecialy na jana, bo ja chyba walczylem z duchami etanolu. Ale to wie tylko Bog
-
T R NuN Dzien dobry. Dzis wesolutko. Czlowiek budzi sie rano wciaz zawiany po piateczku, zaglada do okretow, a tu dok na g5 sie pali, Maximus na pw sklada gratulacje, wszystkie statki chyba zyja, nie wiem o co chodzi - przeciez od ponad tygodnia tylko zrzuty i skup paliwka jest grany, nic wiecej Odpalam wiadomosci, a tu pare raportów. Poczujcie sie jak ja godzine temu, kiedy to odtwarzalem wydarzenia z nocy (mam jedynie przeblysk wlaczenia pc po powrocie do domu). Wydaje mi sie ze skanowalem Ma…
-
Nie probojcie nawet porownywac gry tymi dwiema klasami. Tym bardziej na martwym uni Mowie to ja, przegrany general od poczatku xD
-
Chodzilo mi o zawirowanie w statach - to raczej skrot myslowy dot. spadkow/przyrostów, a nie stwierdzenie co sie fizycznie stala z flota i gdzie twki problem Szo nie zycze bo po co, ale powrotu moge! Reszta sama prawda, nic dodac nic ujac. Ja tez Cie nie pozdrawiam, bucu!
-
T R NuN Dobry wieczór! Dzielny duet, ktory ostatnio przejal role "chce mi sie grac", czyli @Bunny i @Gonzo postanowili nie spoczywac na laurach i uderzyc kolejny raz. Chlopaki ubili Piesiowi moony, potem formalnosc czyli zawrotka... Jak to nie bylo od dawna, cala zgraja lamusow byla pod reka, totez zapadla decyzja o odpaleniu walca Wszystko szlo jak w zegarku, po czym kilka min po bitce Piesiouowi wraca cala flota (tu chodzilo mi o statystki z naszej perspektywy - wyjasnienie w poscie Piesioua)…
-
T R co tu duzo mowic, worek sie otworzyl na dobre w tym roku, ale to juz chyba koncowka tegoz worka... 20/29 Gonzales, bitka elegancka, zysk to w ogole jakies nieporozumienie w tym wypadku. Teraz to i mi odskoczycie we dwoch po takim naplywie sosu Ale dni coraz dluzsze, to moze i dobrze? Przetopu i wegetujemy dalej A Maxowi najlepszosci w realu, wzglednie (to bym rekomendowal wrecz) krotkiego odpoczynku i dobrej zabawy z domkami! Ktos tam oczywiscie sapie, ze otoczka jak zwykle - czyli jaka tak …
-
T R NuN Krolik wrocil do latania, to nie ma juz gdzie fruwac, ani dexu kupowac Nadchodza chude lata! hops Dnia 10-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.003.604 Ciężki myśliwiec 413 Krążownik 407.331 Okręt wojenny 81.352 Bombowiec 3.490 Niszczyciel 11.958 Reaper 11.330 _________________________________________ Obrońca Gierloz ________________________________________________ Mały transporte…
-
Zauwazylem ostatnio, ze gdyby checi i farta zamienic na wartosc, to jest ona stala dla T R jak mi sie chcialo przez moment, to chlopaki sie obijaja, teraz role wrocily do normy i Krolik nadrabia jak zawsze Szacun Szkocik, komu jak komu ale Tobie sie nalezy. Dlugo sie nie nacieszylem, ale who cares, grunt ze w rodzinie. Jak najdalej, jak najwyzej!
-
T R NuN #bieda Dzien dobry. Debunkracja klasyczna, cel rowniez. Dex byl, no to wio! Pozdr najlepszym Hops, hops! Dnia 04-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 643 Krążownik 402.689 Okręt wojenny 81.233 Pancernik 100.023 Bombowiec 3.400 Niszczyciel 12.026 Reaper 11.334 _________________________________________ Obrońca diamon ________________________________________________ Mały transporter …
-
T R NuN Szutruk-Nahhunte i multilotek To na pewno nie jest mutli, tylko małżeństwo/rodzeństwo/kohabitacja/konkubinat/zwierzęta, no cokolwiek, ale nie multi, bez dwóch zdań Kilkuminutowe rożnice w fs od miesięcy + stałe wspólne logowania, poezja! A jesli jednak, jakims cudem, to jest legitnie grane przez 2 osoby, to szacun pelnej symbiozy. Uparłem sie spory czas temu, kule padly pieknie, bo padla tylko 1 fala gs. Potencjalne lobuziaki na urlopach, nikt mi w niczym nie przeszkadzał Razem od siostr…
-
Ponury Ty jestes jak yeti troche A Twoja flota to juz w ogole Niemniej dobrze ze jeszcze klikasz, im nas wiecej tym weselej, a jak jeszcze takie dinozaury jak Ty cos graja, to jakos tak na duszy milej, choc nie powiem, ze sam bym chetnie wpadl w odwiedziny Przetopu i baw sie w domki dalej ale nie zasypiaj za czesto, nie lubimy jak inni rosna
-
T R NuN Ta dziwna flota byla fsowana na napadaj przez gale, namierzona spory czas temu. Na szczescie w pore ogarnalem, ze machnalem sie o 24h w liczeniu Pozdr najlepszym hops Dnia 02-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Reaper 11.576 _________________________________________ Obrońca Revan ________________________________________________ Duży transporter 2.179 Lekki myśliwiec 3.818 Okręt wojenny 2.495 Recy…
-
graty czujnosci, dobrze ze sie obudzilem, bo bys zarobil wiecej, a tego bysmy nie chcieli Co do sima to jesterm bardziej niz pewien, ze cos schrzaniles przy symulacji. Wlasnie wyskanowalem sobie techy tego alkoholika @ZDOBYWCA1 i jeszcze przed simem widze, ze NIE MA BATA zebys sie przebil tongue.png co w zasadzie nie powinno dziwic. Przy tych flotach, nawet jakbys mial 25/25/25 techy to bylby remis, dopiero 26 bojowej przy niezmienionych techach Leszka daje ci przebitke. No offense, just sayin'