Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gonzo [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & giker [T R] vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 273823.46% TOP1 SOLO
PostCytat od buleon: „Cytat od abecaduo: „@buleon a w którym miejscu to rozwiazanie lamie regulamin, skoro ma byc nielegalne? Stosowana od lat metoda, nie ingerujaca w silnik gry? ” "Używanie programów jako interfejs pomiędzy graczem a grą jest niedozwolone. Zakazane są również każde inne formy automatycznie generowania informacji w celu uzyskania niedozwolonych korzyści przez grupę graczy." Tutaj traktowałem to być może zbyt szeroko. Dlatego pytam GO @Shade o wyjaśnienie. ” Nadal nagranie ekranu ni…
-
Gonzo [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & giker [T R] vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 273823.46% TOP1 SOLO
PostJak mniemam wy juz macie ustalona prawde "i zadne fakty jej nie zmienia". Policzenie stacji/pzta jest niewykonalne bez autoklikera (wg was) i nie ma miejsca na dyskusje. Przyjalem do wiadomosci, jednak pragne przypomniec ze jest rok 2020. I ze to samo robilo sie w 2006. Huwiszko idac Twoim tokiem rozumownania (jakze wygodnym ale tylko w jedna strone) - ze skoro Gonzo przyznal sie do tureckiej anty, to wszystko co robi, musi byc nielegalne - to ja w ogole nie powinienem dyskutowac z Toba (albo Go…
-
PostCzekajcie, czy wy naprawde wlasnie zrobiliscie gownoburze z powodu wyliczenia zawrotki co do sekundy? xD
-
PostWindowsowa nagrywarka plus troche klikania, nie wiem co to za problem, w 2006 sie dalo nagrac fale xD ale jak narracja jest odgornie okreslona to nie prsemowisz do rozsadku
-
ladnie Leszku, wypatrzone i wykasowane. Sporo sie swego czasu nalatalem w tego zawodnika, Gonzo czesto ruszal rownolegle ale zwykle braklo. Dobrze, ze zostalo, gdzie mialo zostac. Pozdro z Warszawy do Warszawy Lechu Cytat od Ghost in the Shell: „% ładny gratulacje, komentarz zbędny Cytat od ZDOBYWCA1: „resztą jak przystało na przydupasa podzieliłem się ze swoimi Panami z TR ” ” Ty naprawde nie mozesz pojac, ze ktos moze sie zwyczajnie polubic przez rozmowy przez kabel, i tu nie chodzi o zadne cy…
-
PostCytat od HeadHunter: „szkoda ze nie top1 solo chociaż ale może kiedyś i może już na kimś innym. ” przy dolaczainu samych sond bitka nie liczy sie jako acs - jest to nadal legitne top1 solo
-
Posthuklo tak solidnie, ze az z zaswiatow mnie sciagnelo nie dadza w spokoju czlowiekowi w domu posiedziec i Gonzo jakies statki mi kaze wysylac, takie to zycie. 20/20 Gonzix, oraj, co mozesz! przetopu w latajki, HH odbudowy ofc bo chlop na poziomie, jak malo ktory ps: Happy 4 2 0 everyone! czy tam urodzinki AH, jak kto woli
-
Cytat od Ghost in the Shell: „np. 5-6 kont z planetami zlokalizowanymi w 7 gali od 7-50 do 7-150 codziennie loguje się raz dziennie miedzy 9:30 a 11:30 chciałeś przykładu oto i on. Ale takich siedlisk jest więcej. ” mimo bardzo slabej pamieci spowodowanej trybem zycia i pomimo emeryturki wtrace sie to ciekawe bardzo, bo z tego co pamietam w tych okolicach na fali tylko ty farmiles duchu i to nie raz, dwa czy trzy, ale tygodniami wręcz do znudzenia czasem az sie dziwilem ze po takie grosze ruszas…
-
multi, czy nie multi? lampe we dwoch zawsze mieli przetopu Cytat od RelentlessOne: „Bardzo slicznie Wyfarmione podbudowane. Spawamy, latamy, dzialamy, motywacja! ” rychlo w czas have fun