Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
w jednym wiecej zysku niz giker w szesciu
-
Szo Shoooter, nalezy ci sie kimkolwiek jestes Ponizsze zostawie bez komentarza O nas: Cytat od Rocketman466: „Bo sie pushujecie nalogowcy smiech na sali wasza gra zaczynajac od Wieska z Bydgoszczy po 100 innych graczy idz do swojej milosci komputera:) i wylizac to ty mozesz monitor palo zyciowa:) ” O ziomku na banie z milionem kont: Cytat od Rocketman466: „Gratulacje Zgrywusek nie przejmuj sie tym co pisza Zaraz do nas wrocisz Graty I do PRZODU ” O samym sobie na banie (tu chyba mialo byc "bym d…
-
Cytat od Rocketman466: „Bo sie pushujecie nalogowcy smiech na sali wasza gra zaczynajac od Wieska z Bydgoszczy po 100 innych graczy idz do swojej milosci komputera:) i wylizac to ty mozesz monitor palo zyciowa:) ” Klasyk, T R na banie kiedys - pchaja sie!!1 Wasz zawisl, wraz z nim multum kont - a tam, nie przejmuj sie tym co mowia xsmile.gif To ludzie twojego pokroju na kazdym kroku nas obrazaja, pisza ze nie mamy zycia, a sam w ten sposob udowadniajasz ze zyjesz tym szajsem bardziej, niz my mus…
-
T R NuN Lamusiarski moonkill Maliny, po cierpliwym czekaniu, az Freeman sciagnie urlop, ale na skasowanie TTGa wystarczylo Kolonizuj z malych moonow na typ etapie to git pomysl Zlom nasz. Prawie kazdy byl zajety i lecialo sobie ot tak. Pozdrawiamy @wronek6, Wietnamczyka, Kubanczyka i ekipe z disco. A ja od siebie @Killuminati i @KapitnChorazyTorpeda Giker juz swoje dostal, teraz ani srubki nie obejrzy Cytat od mismalinowy: „KUPIE DEX ” Cytat od Gonzo: „KUPIE DEX ” Dnia 02-05-2019 następujące fl…
-
Cytat od Maximus1984: „Ps Vela wam ucieka znowu ” przy tym eko moglby zbierac zloma co tydzien (skrajnie bardzo malo prawdopodobne) i dalej by byl top1 zapewne. poza tym jak juz gramy o cyfry, to na pewno nie top ogólny pkt ;-D flot coraz mniej, eko drastycznie zyskuje (a zawsze bylo bardziej oplacalne) w stosunku do flot malina zapowiedzial na kazdej planecie rozbudowe eko do 20/18/16 bo ma malo dexu, takze moze nadgoni jeszcze raz gratz
-
T R NuN Kolejny smerfik w T Rowym worku, gargamel niepotrzebny Obronca pogratulowal, ponoc nawet byl przy kompie caly czas - shit happens Szo! Dnia 02-05-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca straight ahead [SMURFS] ________________________________________________ Mały transporter 22.185 Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 2 Krążownik 1.474 …
-
Cytat od Cichy_Buch: „Jak zaczynałem czytać temat wydawał się fajny i przyjemny. Chciałem zobaczyć opis laga i przygód z nim związanych, a zobaczyłem gównoburze Mih spadł, floty TR wróciły, złom pozbierało TR - dla mnie jasne. Cokolwiek było planowanego nie wyszło i już nie wyjdzie, ile byście się nie podpie**dalali do GO, GA, SGO i choćby samego papieża to i tak nic nie da Czasu nie cofnie. I co może jeszcze Gratków chcecie? Ni chu chu chu... ja! ” Gównoburze tutaj rozpoczal poszkodowany Relent…
-
Pusciles pilota PO naszym xD, obsraliscie zbroje i tyle w temacie moonkill to jedno, zbicie floty drugie Jak spales do 1:15 to nie mogles wyslac rakow tak, zeby byly o 1:24 (giker zebral 1:26 bodajze). Bujac to my ale nie nas Cytat od RelentlessOne: „I jeszcze piszecie ze wierzyliście w podstawke 5v9... ” Przepraszam, co? Gdzie ja tak napisalem To gdybanie o spadaku/kontrach odbywalo sie w teorii edit: dobra widze standardowo boldupizm bo sos kolo nosa przeszedl. grzecznosciowo zaprosiles? flot …
-
T R NuN "Przerost formy nad trescia" No siema! Bitka skromna, ale z racji, ze bylo bardzo wesolo, a okolicznosci co najmniej interesujace, rozpisze sie: Mihowi ktos zbil moona i mial chrapke na bitke, ale zbicie moona to jedno, a doprowadzenie do bitki to drugie, wiec postanowilismy sie wpierniczyc :E. W miedzyczasie sporo pilotów sie na fali pojawiło. Mnóstwo chaosu informacyjnego, kto leci, kto nie leci, a moze spadak, a moze spadaka zrobia obroncy, a moze ktos skontruje, a moze wpuscmy innyc…