Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
T R NuN Ostatnio jakis nawal debunkracji, to nie moge odstawac. Nazbieral sosu, oplacalo sie, to pofrunalem. Podziekowania dla Krolika. Pozdr dla sojuszu i @mismalinowy i reszty disco Dnia 25-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Krążownik 201.048 _________________________________________ Obrońca diamon ________________________________________________ Mały transporter 2.583 Duży transporter 2.000 …
-
Fajne, bo duze i cos trzeba bylo zrobic zeby ubic. Szkoda ze takie slabe statki vs niszcz pc, bo strat opor, ale zysk jest to nie bede sie czepial:p nie zawsze wszystko jest pod reka Bejitta w sumie to przetopu, costam czasem zagadasz do tych moich sond, z raportow wynika zes rowny gosc 2:408 bez Ciebie bedzie nudne wiec nie wynos sie stamtad
-
Cytat od Camper: „Jak zwykle wkracza z syfem : Cytat od Bunny: „Trzymasz poziom widze. ” Ty lepszy latajac na 200 satek. BRB. Gratulacje hawuszko. Smigaj i szalej ” Za to wypisywanie prawie wszedzie nt RZEKOMO kupionych kont bez krzty konkretów, bez chwili autorefleksji gdy wykazemy wprost, ze sie mylisz, to jest poziom jak ta lala No bo jak wpadl Raven to luz, ale jakbysmy my wlecieli to by byly teksty:) Oczywiscie przeszkadza ci tylko Bunny, ale jak Sparta, ilusioon sapia na forum (najczesciej…
-
Ja powstrzymam sie od ocen, tepniecie floty w 2s nie jest sztuka, chociabzy dzieki skrotom klaiwszowym, Uciekalem co najmniej kilka razy w ten spsob, niestety nigdy mi sie duplikat nie trafil Bug rzecz jasna znany od dawna. Tutaj drugi raz przy drugiej probie. Tyle ode mnie. Nie mnie oceniac, ale zapytam tak - jakie bylyby reakcje, gdyby to ktoremus z nas po dostaniu kontry zduplikowlao (np. drugi raz)flote? Bo mysle ze duzo mniej wyrozumiale Tymbardziej, jesli skontrowany T R wyszedlby na plus …
-
T R Druga czesc wesolego niedzielnego poranka, czyli dbiór złomu z reckow. Raven nie mogl odebrac, czy tez nie chcial odebrac, to musielismy go wyreczyc. Jak ogolnie wiadomo, po dostaniu kontry nic sie nie traci, a czasem nawet zyskuje, takze Raven nie narzeka Hop siup! Dnia 23-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Mały transporter 136.580 Lekki myśliwiec 1.002.994 Krążownik 150.000 Okręt wojenny 50.000 …
-
T R Dzień dobry. Padla jedna z wielu flot z tej drugiej strony. O tyle cieszy, ze obronca lubil sobie posapac na forum po tym jak go giker z kubanem (rip @dziadek barezi ) spakowali. Teraz drugie konto w reckach. Jak tak mozna, nazywac biednego @wronek6 puszówką, a potem bezczelnie robic fsy w jego ukladzie? Wronek sie bardzo rozgniewal i poprosil kolegow o pomoc. Chyba kazdy z nas chcial spakowac ilusioona, fajnie ze siadlo. Oby sie odbudowywal, to moze jeszcze raz pyknie. Albo dajcie mu jakie…
-
T R NuN Male poniedzialkowe farmienie. O sąsiadów trzeba dbać, Weszkę odwiedzam regularnie Dobrego tygodnia wszystkim, wracam markowac prace Pozdr [T R],dostawcy i ziomeczki! Cyk myk z rana! Dnia 17-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 21.541 _________________________________________ Obrońca WeszKa ________________________________________________ Mały transporter 8.252 Duży transporter 4.139 Lek…
-
Cytat od Capitan Cupid: „może więcej wyjaśnień by się należało;)? Lot na aktach więc opuznienie było.. lecz czyżby 3 fal były wysłane na podstawke : data-verified= "> ? Odbudujemy sojusznika !! A wam przetopu ;). ” Lot na aktach, owszem, opozniony owszem. Ale biorac pod uwage ze miedzy ladowaniem podstawki a bitka bylo ponad 30s, to uwazam ze atak zlamiony bo jak sie umie opozniac i skanowac (ewentualnie czytac akty) to i 6 podstawek na rozny czas nic nie da ale zeby nie bylo mowie tylko o ataku…
-
T R NuN Dobry wieczór. Najpierw pisze do mnie The Pink Panther czy nie chce "akcji w g7". Olalem temat, bo nie wiem kto to nawet, zadnego konkretu. Po chwili pisze po sąsiedzku NSX i mowi ze atakują Szybka kminka, cyk pyk, co było pod ręką i mamy rw. Pink Panther zlamil atak dosc mocno. Zapowiedzial wieczny urlop, coz, kazdego to czeka i to raczej predzej niz pozniej Mimo wszystko zycze mu wszystkiego dobrego bo pogratulowal i zachowal poziom. Zebral rowniez lepsza polozwe zlomu (okolo 450kk al…