Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 652.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• pewnie czekal na przelew nieprzetopu jak zawsze!

• grunt, ze zostalo w rodzinie nieprzetopu zycze xd

• Rekordy Uniwersum Fenrir

abecaduo - - DiD Fenrir

Budynki na planecie Fabryka Nanitow - 6 Pan raczy zartowac xD

• Dla mnie, wyjątkowo, brzmi legitnie. Nie dałes podstaw do jakichkolwiek podejrzeń co do Twojej gry, grasz podobnie jak ja z tego co widze (zarówno okresy intensywnego latania jak i kompletna stagnacja jesli czasu brak). Darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada, ktos to kupil i wdupil, czy sie chcial pusznac czy pograc, to sie pewnie nie dowiemy. Przetopu niespodzianki i oby dzieciuch byl tak samo absorbujący czasowo, co dający frajde, bo łatwiej Cie bedzie pacnac A najzabawniejszy w tym wszystk…

• T R NuN Dzień dobry. W koncu udalo mi sie doleciec do ilusioona, nim lognął. Lognal w zasadzie od razu po bitce i zwioslowal czesc zlomu, po czym na pw zapowiedzial kasacje i wlaczenie u. Pewnie bym nie startowal nawet po zlom w planete, ale ilusioon sam mnie do tego zachecil, udalo mi sie ruszyc nim zapial u - widac taka dola puszkonta Trzeci raz w reckach T R. Powstrzymam sie od glebszych zlosliwosci, bo ilusioon rowniez wyjatkowo zachowal poziom po bitce, i nie mowie tu o reszcie zlomu, ktor…

• "grunt, ze w zniszczonych up" edit: Cytat od bocieek: „słabe to - masz ocenę jak Ty moje bunkry, szkoda nawet flotę podnosić na te ochłapy. ja tam chociaż miałem po 150kk Mówiłem CI - zgłoś mnie o ten push, i przestań pieprzyć głupoty 3 po 3 bo się płyta zacięła i nie idzie tego słuchać. ” bo jak ty na wszytko odpowiadasz ze quantum costam to gitarra to a propos zacietej plyty

• Cytat od Huwiszka: „ZASpał? w sumie nieważne:), Nutka Czad !!! tylko troche za bardzo w moozG sie wżera:) STarcie wow ... smile.png ogólnie katastrofa:) ” bombki i niszczarki w skladzie jednozczacznie wskazuja na bfsa

• miejmy nadzieje ze zas sie odbuduje, bo farmil i ciułal w tej g1 od poczatkow uni chyba. nawet chyba raz jakis dok odebralem po kubanskim xd zasowi szo/hf in rl gonzowi niczego bo jest za duzy, ale za opowiastke leci pjonteczka!

• No troche bejitte podkąsalismy ostatnio, fakt za mocno urosles, to trzeba bylo przystrzyc troche szo obojgu xD

• Zysk urywa dupsko, nawet jak na Ciebie Morlesz to akurat bardzo w porządku oponent, więc dla niego wszystskiego dobrego. Zapowiedział koniec gry, ale mimo wszystko mam nadzieje, ze nowozmontowane gumisie dadzą rade go namowic do powrotu. Jaka by nie byla jego decyzja - pelen szacunek, sporo biedaków przeoranych przez niego tu bylo

• T R NuN Dobitka na sępa. Po skanach mialem 99% pewnosci ze Morlesz obserwuje, ale paliwko spalone, to dolece. I dolecialem. Pozdro dla Morlesza i wszystkiego dobrego w realu. Cytat od Morlesz 02.07.2019 21:35:06: „ To od firmy ” Dnia 02-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Mały transporter 77.856 Pancernik 31.611 _________________________________________ Obrońca Morlesz [Gumisie] ________________…

• Pare głupot, kontr i bfsów ode mnie. Szutruk-Nahhunte [T R] vs. Hyperion [LEGION] ~ 268.63% agresor zyskał łącznie 29.062.233 jednostek. (Ukryta treść) Szutruk-Nahhunte [T R] vs. Hyperion [LEGION] ~ 538.17% agresor zyskał łącznie 56.823.082 jednostek. (Ukryta treść) Szutruk-Nahhunte [T R] vs. Hyperion [LEGION] ~ 541.95% agresor zyskał łącznie 56.763.351 jednostek. (Ukryta treść) Szutruk-Nahhunte [T R] vs. danzal2 [WIAARA] ~ 221.17% agresor zyskał łącznie 70.387.534 jednostek. (Ukryta treść) Szut…

• T R NuN Dobry wieczór. Pozdrowienia z L4 dla: [T R] dostawców i discorda ( @mismalinowy, @ZDOBYWCA1 i @wronek6) Cyk, myk! Dnia 01-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 30.188 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Maalox ________________________________________________ Duży transporter 706 Lekki myśliwiec 75 Ciężki myśliwiec 330 Krążownik 408 Okręt wojenny …

• chyba oficjalnie zaczela sie krucjata antyokopowa, coraz czesciej to ten typ starcia tu gosci ale 350 baniek jest, to naprawde elegancko nie za szybkiego przetopu

• co to za latanie krazkami?! 20/29 standardzik, dobrze ze wrociles do zywych

• Poltora k I juz top dwa xD Giker czasem Ci wyjdzie. Z bolem serca gratuluje

• Uwazaj @NSX, bo jak ktos z nami normalnie gada albo kooperacje uskutecznia to jest z automatu multi/puszowka/przydupasem xD Ile razy tego biedaka jeszcze skasujesz zajec? Rob te kr ale wiesz, nie za duzo

• Cytat od Huwiszka: „Chłopaki lubią patrolować, czy też może potrollować forum, w innym wątku z wjazdem na bunkier tez to było widać (tam zysk był niegodny), tu coś innego przeszkadza ... eeeh:) Pozdawiam Adama, ktokolwiek to jest:) Mniej temperatury Panowie Szlachta:) Graty wlotu:) ” Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubanczykom, Ps. jak do nas sapia nie majac podstaw to gra gitara

• No to srednia na najblizsze trzy miechy masz zrobiona Pierwsze super, zdzichu dal na sojusz, czy sparta zalatwil? A drugie no to klasa sama w sobie, najlepszy graczu na uni Kto to jest ten caly adas? Bociek znowu uni myli?

• T R NuN Bfsik na dobranoc. Z paliwkiem, wiec fajnie. Pozdr [T R], @mismalinowy i reszta disco oraz dostawcy, szczególnie @NSX za pogawedki Cyk, myk! Dnia 28-06-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 26.372 _________________________________________ Obrońca martinsco [S T] ________________________________________________ Mały transporter 10.952 Duży transporter 10.037 Lekki myśliwiec 50.524 Ciężki myśl…