Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie przesadzaj Pan, Panie Maximus, ja mialem fart do ludzi od poczatku uni i tyle xD Lataj i rosnij, masz zaciecie. Zadna flota z drugiej strony tak nie cieszy jak ta Twoja. Przetopu w duzo okretow, zadnych domkow za to nie stawiaj!
-
dziekuje w imieniu carpe diem, ktory latal jak posrany z tego co widze na wszystko co dalo zysk szkoda, ze zachcialo mi sie wrocic akurat na koniec, ale moze za jakis czas, jak zostanie na uni 20osób, druga edycja? Cytat od RelentlessOne: „@Psycho! 250k antymaterii obiecałes! Dzieki wszystkim za zabawe! 4 miejsce zaraz za podium... No zawsze to lepiej niz Gonzo! ” Gonzo nie wisi na banie juz którys raz wiec z tym "lepiej" to bym uwazal
-
carpe widze sporo sie nalatal, dorzucam zalegle i te od siebie juz: 18-08-2019 16:04:01 - carpe diem [3] - 4712.27% (Ukryta treść) 18-08-2019 18:20:38 - carpe diem [3] - 819.52% (Ukryta treść) 18-08-2019 18:22:57 - carpe diem [3] - 1341.33% (Ukryta treść) 18-08-2019 22:51:21 - carpe diem [3] - 2446.22% (Ukryta treść) 19-08-2019 14:42:30 - carpe diem [3] - 351.47% (Ukryta treść) 19-08-2019 15:39:04 - carpe diem [3] - 126.77% (Ukryta treść) 19-08-2019 16:02:41 - carpe diem [3] - 595.98% (Ukryta tr…
-
T R NuN No cze znów cyk myk Dnia 22-08-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 311.342 Krążownik 111.111 Okręt wojenny 50.804 _________________________________________ Obrońca krzysiek478 [UoS] ________________________________________________ Duży transporter 282 Lekki myśliwiec 24.345 Ciężki myśliwiec 2.323 Krążownik 1.264 Okręt wojenny 687 Recykler 1.760 Sonda szpiegowska 62 Bombowiec 38 Satel…
-
akcji nie popieram ale moralnosc to rzecz wzgledna Raven, robic cos takiego i dostac od obroncy wklejke tekstu (!) na pw to od razu jest co najmniej zolta, jesli nie czerwona lampa ostrzegawcza. To nie lata 90', screenshota zrobi kazda ameba i nie ma wyjątków w tej materii. Ale... Czy agresorzy i ekipa gratulująca naprawde wieszaja psy na Ravenie za jego "chciwosc pyche", czy inne grzechy glowne ktore tam sie przewinely i jednocześnie stawiają znak równości między obstawianiem fsa na pz a zeroje…
-
Cytat od Huwiszka: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Dopiero co Cie poznałem a Ty już kręcisz ST za ST jak młody Junak Bunny oby tak dalej Obrońcy SzO! ” Bo to pewnie jakis miś malinowy albo cos w ten deseń tzw zasidasz:) pozdo graty szo ” Hola, hola, wstrzymaj konia, kowboju! W zyciu bym takiej lamie kobta nie oddal xD Carpe skad ty ich bierzesz na tym cmentarzu zwanym fenrir?
-
Amatorski SaD na Fenrir
abecaduo - - DiD Fenrir
PostThrawna zapiszcie xD
-
graty, nie bede zlosliwy Edit: A jednak relentless nadal zacietrzewiony, to cos dodam. Wdupiasz trzecia flote jak lamka i jeszcze pretensje ze to gonzo wykorzystal xD tych rakow to chyba za duzo nie narobiles:p ladna kasacja bez mydelka i tyle. Na tym ta gra polega, a nie na skakaniu po kontach i udawaniu bog wie kogo Graty i przetopu gonzo raz jeszcze. O to chodzi
-
Nie napisalem, ze wdupiles trzy razy. Znak zapytania w nawiasie wyraznie sugeruje niepewnosc, co do ilosci kont. Nas obrzucano blotem miesiacami napisalem pol zartem, ale zatrybilo. Nie wiem tez, skad tekst o jakiejs 'takcie' (XD), przeciez tu nie gram. I przez caly czas gry mialem jedno konto i ani jednego bana. Da sie. Innymi slowy graty starcia ale nie caloksztaltu na uni. Chyba ze Maximusowi:) Dobrego dnia. No offense.
-
A najlepsze wojo na serwie nie liczac naszej ekipki ma teraz niejaki bunkrownik ksiezycowy omega xD i to jest kolejny zwyciezca uni imo xD Pozdro byki z fenrira! Niby wolnosc ale log po staty jeszcze wjezdza
-
T R NuN Po pierwsze – BIG up dla gikera (@'turysta') i @Gonzo za dzisiejsze klikanko. To było zalążkiem całego fiku-miku, do którego finalnie doszło. Dzięki Pany za ostatni wspólny lot, „gra z wami to luxus” Po drugie – cóż to był za skandalicznie mały lag! Niepodobne! Jestem wręcz na swój sposób zawiedziony tym, ze wszystko wydarzyło się tak, jak powinno Nad sama akcja nie ma co dywagować, klasyka gatunku, każdy wiedział co się może wydarzyć, ale chyba nikt do końca w to nie wierzyl Liczby były…
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
abecaduo - - DiD Fenrir
PostCytat od historyk: „Cytat od abecaduo: „przykro mi historyku, obecnie posiadam 10k sond, choc ta liczba oscyluje nieprzerwanie (plus minus 2k w te czy we wte;d) ” Wiem, że jest więcej, bo na moonówce mam ponad 30 k - wpisałem do przebicia ” Daj nick, bo ticket musze uzupelnic
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
abecaduo - - DiD Fenrir
Post@Pseudo Eko chodzilo mi raczej o to, ze nanity na szostym to standard od dosc dawna, gdzies 8 na skanach chyba widzialem, a 7 to ma juz sporo osob (w tym ja xd) zeby nie bylo: krazownik 205.972 przykro mi historyku, obecnie posiadam 10k sond, choc ta liczba oscyluje nieprzerwanie (plus minus 2k w te czy we wte;d)