Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 652.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W KONCU p r z e t o p u

• Forkosa skany to widzialem juz wszedzie chyba, w koncu ktos dorwal. Calkiem przyzwoity zysk - jak raz zwyczajnie gratuluje i przetopu

• Czyzby rosl nam drugi weszka? xD spawaj, co masz spawac, zajec (i nie mowie o domkach lamusie xD)

• T R NuN wracam sobie do domu, zaczynam powolutku trzezwiec po sobotnich harcach, rzuce pare skanow, a tu martin stoi i pali sie TYLKO na jakiejs jednej planecie a nie WSZEDZIE, gdziie tylko moze, jak to ma w zwyczaju wydalo mi sie to na tyle podejrzane, ze jak tylko ostygl tp i kilkanascie sekund pozniej pojawily sie minuty, ruszylem. efekt ponizej Co ciekawe, przez cale 30min lotu akta na wspomnianej planecie nie gasla mimo braku lotow, a nie chce mi sie wierzyc, zeby Grot w usie, a potem spoz…

• Cytat od Queen Reaktywacja: „Obrońcy nawet moona ściągłem, ale jak widać bez rezultatu. ” czasem szkoda gwiazd, przepal lepszy i mniej pieprzenia sie

• tez mialem na to chrapke, ale bez przepalow sie obylo - zostalo w rodzinie, dalszej co prawda, ale w rodzinie przetopu Lechu, tylko we flo nikogo nie przeganiaj juz

• Niby porownywalnie latamy, ale dexu nigdzie nie dorwalem a Ty w kazdym xD jak zasieki odrosna, wbij znowu (albo podrzuc skan) 20/29

• gdzie ty znajdujesz tych ludzi od fsow na kolonizuj/zbieraj, same stacje po calym uni przez x gal xd przetopu, ale nie w domki

• T R NuN Wyhaczone tuz przed spaniem, flota taka, a nie inna, bo ta najszybciej wrocila. Lot dlugi, ale bez przygód. Pozdr najlepszym dawniej i dziś ( @turysta, @Bunny, @Gonzo, @dziadek barezi, @wronek6, @mismalinowy, @ZDOBYWCA1 ) oraz dostawcom K U P I E D E X Dnia 13-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Mały transporter 33.315 Okręt wojenny 52.081 Pancernik 22.222 ________________________________________…

• T R NuN takie o, mimochodem pozdr najlepszym i dostawcom dzieki za pomoc @Bunny Dnia 12-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Mały transporter 1.911 Lekki myśliwiec 541.133 Okręt wojenny 52.184 Krążownik 111.111 _________________________________________ Obrońca Yagami [S T] ________________________________________________ Mały transporter 157 Duży transporter 3.366 Lekki myśliwiec 7.291 Ciężki myśliwiec 11…

• co Ty bys uszaty zrobil bez cynkow z wewnatrz jak i z zewnatrz... gówno bys zrobil szkoda, ze sos sprzed paru dni wydany, takbys sie duzo lepiej oblowil, ale plusik jest to niech bedzie obroncy korzystania z moona ktory tam od dawien dawna wisi

• graty, sporo gs na pustyni zlapane Cytat od RelentlessOne: „Oczywiscie konto kupione i zezłomowane, dopushowane troszke, bo przeciez jak inaczej...” serio? jakbys sam nie dal powaznych powodow (kilku, dodajmy), zeby traktowac cie jak puszera, nikt by sie nigdzie niczego nie doszukiwal

• g6 PODLASIE UMRZYJ!!!!!11 szo ponurak

• T R NuN To st numer 17 WeszKi. Ósmy raz wieziony w reckach z mojego konta. Piąty raz przeze mnie (trzy raz wpadł carpe:D). Gosc jest twardszy od calego uni (gra od poczatku) i ja sie klaniam w pas cos zebrane bo log chwile po bitce, to zycze szo, jak zwasze, chetnie wpadne znow pozdr najlepszym @Bunny, @Gonzo, @turysta, @wronek6, ZWYRODNIALEC a także dostawcom cyk, myk! Dnia 07-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] _______________________________________…

• Cytat od QDarkPL: „Cytat od Bunny: „ KUPIE PALIWO! ” Ponad 150kk deu które ze mnie zebrałeś to mało ja bym miał zapas do robienia fsów przez najbliższy miesiąc ” Przez gale na stacje to ja nie chce nawet myslec ile idzie na fsy xD szo raz jeszcze

• Ta gra jest zwyczajnie niesprawiedliwa ganiasz typa, badasz ruchy, pilnowana flota z odswiezaniem regularnym i myk, dluzsze okno 6us od krolika Przetopu, obysmy nie musieli fsowac jak najdluzej Qdark szo. Pozdrow centuriona

• T R NuN Nudny dzien, nic sie nie dzieje, jakis skan z dupy udostepniony, to polecialem i siadlo, nie ma co drazyc xd zysk cieszy, dex tez Dzieki @Gonzo Cyk, myk! Dnia 04-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Banzai ________________________________________________ Mały transporter 5.962 Duży transporter 30.806 Lekki myśliwiec 9.281 Ciężki my…

• T R NuN W pracy nudno, weszka sie caly pali, to lecimy. Dolecielismy i pyklo, chyba log miedzy dofarmami, bo mete wcielo ;D weszce (jak zawsze) odbudowy, twardy jest chlopina. Cos powioslowal, to chyba gra dalej ;D Dnia 02-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 62.667 _________________________________________ Obrońca WeszKa ________________________________________________ Mały transporter 3.791 Du…

• T R NuN Gęś pustynna - występujący na pustyni Fenrir gatunek kreatury, tworzy stada do kilkuset osobników (najczęściej kilkadziesiąt). Siedliska to najczesciej duze ksiezyce lub planety z bardzo gęstą roslinnoscia. Sa gatunkiem zyjącym w symbiozie z jeżami (zwanych przez tubylców "okopami"), również popularnym pustynnym gatunkiem. Jeżom/okopom często towarzyszy pojedynczy osobnik gęsi. Cyk, myk! Dnia 31-08-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] _____________…

• T R NuN w dzien przepal na aktach, wieczorkiem zero akt, a flo została - to juz jej nie ma pozdr soj, buddy i dostawcy obroncy szo Cyk, myk! Dnia 30-08-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 63.871 _________________________________________ Obrońca Yagami [S T] ________________________________________________ Mały transporter 109 Duży transporter 5.500 Lekki myśliwiec 29.025 Recykler 857 Sonda szpiego…