Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Revo: „Ja tam słowem się nie odezwałem jak lądował w waszych reckach, po pierwsze co mnie to obchodzi kto kogo trafia, a po drugie nie mnie dochodzić co jest legalnie a co nie od tego jest GO skoro oni nie widzą powiązania to widać legalnie. Ja Morfeusza trafiłem dwa razy a lotka była w jednym z lepszych miejsc gdzie trafiłem z niej kilka innych osób to poco miałem na gwałt szukać innej lokacji skoro bez antigame ciężko sobie wyszukać kogoś ciekawego ale nie widzę sensu drążyć dalej tem…
-
Cytat od showtime: „@abecaduo poczekaj poczekaj, a czy to nie czasem wy zawineliscie sie wszyscy naraz z europy jak pies z podkulonym ogonem gdy spakowalismy wam po calosci Gikera? Polecieliscie od razu z nim wojwac na fenrir. W tym swietle Twoj opis staje sie troche smieszny i to cale przerzucanie sie zlomami z tego miejsca moge powiedziec ze @Mordi dostal ich tam ode mnie z 4, i conajmniej 3 wyzbieral koncertowo. To samo tyczy sie @amen0688, na urielu z tym ze ten juz sie nie zbieral jednak zl…
-
Walec przejechal kota znow. Co my z tym zrobimy? Nadal bedziemy jezdzic walcem. Graty lamusy, egzekucja po staremu klasycznie. Reszty nie komentuje, bo ile mozna to samo pisac xD
-
To teraz pograj, a jak przestaniesz, to ja zaczne i rozminiemy sie jak na xanthusie niegdys Strasznie gowniane to st, tak jak sie juz przyjrzalem Ale przetopu, niech bedzie
-
Jak cos wyjdzie to ueee niedobre tr tylko dzieki przewadze gracie (a troche juzbwyszlo) Jak nie pyknie to swieto macie i jak dla mnie to przezywacie troche bardziej niz my ale to my zyjemy gra nie pyklo, trudno. Straty to jakis zart na tym etapie, a krolik to nolajf wiec i tak by nie spal No nic, dexowki na fsa i spimy dalej Graty paliwa, tylko gdzie ty to spalisz?
-
T R NuN Sojuszowy fs na jedne koordy. Czy tez wypas gwiazd, jak zwal tak zwal. Bunny przestan spawac gwiazdy z gownolitu :P Cyk myk Dnia 16-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 702 _________________________________________ Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.263 _________________________________________ Obrońca Jaro [KGH] ____…
-
Takie asy wszedzie ale konterka to zadna nie poleci prawdziwe TOPy Graty mnsom i tej przybledzie nie wiadomo skad
-
T R NuN grosz do grosza... Pozdr najlepszym @Bunny, @Gonzo, @mismalinowy, @turysta, @wronek6, @ZDOBYWCA1, @dziadek barezi Dnia 10-10-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 45.777 _________________________________________ Obrońca witus126p [ASW] ________________________________________________ Mały transporter 16.835 Duży transporter 1.472 Lekki myśliwiec 469 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 2 Okręt wojen…
-
T R NuN taki drobniak wpadl Nastepce WeSzki trzeba bylo prawilnie przywitac Pozdr najlepszym @Bunny, @Gonzo, @mismalinowy, @turysta, @wronek6, @ZDOBYWCA1, @dziadek barezi Dnia 09-10-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [T R] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca TANATOS ________________________________________________ Mały transporter 2.640 Duży transporter 1.040 Lekki myśliwiec 1.657 …