Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak jak obiecalem , recki nie mialy chwili odpoczynku , od razu po Kiwi polecialy sobie na expe . pozdro leca do Kurczaczkow oraz Elite , kosimy nie spimy . ps zlamilem bo puscilem pare rmp sekundzie po wlocie . no nic no to hyc hyc nucia ps dzieki za nia terrorku youtube.com/watch?v=VFfnqYQlvEc Dnia 28-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Mały transporter 1.750 Lekki myśliwiec 1.700 Krążownik 570 Okręt …
-
z tego oto rw mam niezla beke , gdyz Obronca zalogowal doslownie sekundy PO tym rw nie wiem moze z 20 sekund teraz pewnie antyrecki i zawody wioslarstwa czas zaczac co zbiore to zbiore a co nie to Obroncy na zdrowie . dziekuje doktorze zasponsorowales mi tym sposobem astro . Pozdro MKU , Elite oraz znajomi no to na tyle chyba a fajna nazwe ma Moona , lece na kawe , ja chyba tez bo zaraz juz szykuje recki na kolejnego steka. no to cyyyyyk nucia youtube.com/watch?v=chQL_is44d0 Dnia 28-02-2018 --:-…
-
antyobrona to zuo kazdy flociarz o tym wie niestety odbierzemy co nasze
-
Siema nocne Koszmarki , skan po Okolicy patrze a tam flotka stoi , no juz nie , lot ochlapami bo druga czesc floty na innej gali dzialala wiec bylem sobie swiadom co robie . Pozdrowionka leca do MKU , Elite co do niektorych oraz do S Q N a ziom szkoda ze konczysz naprawde pozytywna Osoba jestes , Zohan kitraj dex a m4ti Ty nie zwalniaj na Xhantusie lameczko , Terror nie obijaj sie w budowaniu Pancy a Destin buduj recki bo mam ciagle braki , ale tak mi sie nie chce ich budowac ze przechodzi ludzk…
-
elo elo to znowu ja tym razem w acs . pozdro buddy oraz dostawcy deu oraz sojusze MKU i ZLMRZ od bollo pozdro dla halse. zlom caly nasz . sprzedam deu chetni pw me Dnia 27-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Mały transporter 1.556 Lekki myśliwiec 802 Ciężki myśliwiec 4 Okręt wojenny 250 Pancernik 143 Krążownik 574 _________________________________________ Agresor bollo [ZLMRZ] __________________________…
-
Elo dzien przerwy w stekach gdyz po prostu trzeba bylo odespac , recki wyslane 2 i pol h wczesniej na cel , wstalbym o 10 minut pozniej bym musial zawracac moje recyklery . Pozdrawiam sojusznikow z Elite , kiedy ruszycie dupska do 04pro? prosic sie dlugo nie bede juz nie to nie i tyle . jak i dla zony rolnika , emre dzieki za opoznienie Terrora bo mu zlom zakaszaja , lecz nie lam sie odbierzemy co nasze jak i Cesarz lucyfer , musze podciagnac komputery cos czuje hehe a i na koniec KUPIE DEUTER !…
-
jacasa uwierz juz wyroslem z lizakow . no i to mi sie podoba zamiast hejt to pochwala i graty tak trzymac bez spiny pozdro dla Ciebie
-
dzien dobry , to znowu Elita w natarciu . Pozdro od Nas leca do Elite , w szczegolnosci do BlackCat . najlepszy tekst nocy byl nastepujacy , Winter:wyslales ? night:tak dolaczaj ! Winter : kuu chodzilo mi o sonde . Jak i ode mnie leca podziekowania dla Destina za pomoc w zbiorce oraz pozdro dla lamek Terror i Lucyfer jak i Zohana i m4ti jak i zony_rolnika oraz do grupy na fb jak wiadomo elitarna jak i ja aaaaa i do hejterow Jackass i ta druga ktorej nikt nie zna A cos tam kij Wam w oko bo ja lec…
-
historia dosc banalna stalo nie stoi push me myself and i part 2 pozdro hejterzy jak i normalni w szczegolnosci terror i emre lamusy me nucia youtube.com/watch?v=RtQwC9d9XhM to przez Ciebie Terror u niedobry Dnia 23-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [04pro] ________________________________________________ Mały transporter 300 Krążownik 150 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Mirass ________________________________________…