Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pozdrawiam sojusz # 1 na Zibalu MKU, jestesmy najlepsi b00m a i Terrora bos Pusher nucia youtube.com/watch?v=9qNvqGQkxQE Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.600 Mały transporter 2.000 Okręt wojenny 774 Krążownik 1.267 _________________________________________ Obrońca Romises [ARRAKIS] ________________________________________________ Mały transporter 7 Lekki myśliwiec 1.312 Krąż…
-
graty trafienia naszego ekonoma cud miod malina sezonowiec , jestes naprawde jakis pomylony facet , nie powiem kto ale nawet w sojuszu sie z Ciebie smieja ze sapie sie i zaklada watek wojenny typ co nie ma prawie zadnej floty wiec pomysl zanim klikniesz dislike bocie jeden nooo i na pewno masz tam gdzies flote top 1 z kontem na forum od tego roku hahaha
-
Witam no to cyyyyk nightm4r3 [MKU] vs. Draconis [ZLMRZ] 271.06% Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.219 Ciężki myśliwiec 5 Okręt wojenny 870 Pancernik 658 Krążownik 1.149 Mały transporter 6.164 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Draconis [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 142 Lekki myś…
-
osz kurczaki ale ryplo procent oraz Zysk konkret , milusi , dziekuje za pamiec Tomee wiele Tobie zawdzieczam miedzy innymi , lejcie dalej noobkow niemniej Obroncy zycze sz0
-
pozdrawiam sojusz # 1 na Zibalu MKU, jestesmy najlepsi inni niech sie chowaja do pol uni ktore skladalo podanka powiem tak w czasie wojny nie przyjmujemy nowych wybaczcie , oraz buddy i dostawcow no i Brata Terrorka jak i Sylwusie oraz Beatke . do wszystkich Bossow , nie wiem czy wiecie ale wasz szef , gra multi graja tam jakis starszy facet oraz slawek z poznania ktorego mam na fb , zenua moim zdaniem , zweryfikujcie to raz wstawia steki mlody t a raz cesarz z forum bardzo dziwne co nucia youtu…
-
No siema , to Kurczaczki w natarciu , pozdrawiamy wlasnie MKU , buddy oraz dostawcow paliwka oraz ode mnie pozdro leca do Terrora, Sariela oraz Wintera , trzymaj sie ziom have fun w realu . no to na tyle w sumie nie chce mi sie pisac . Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hefi [MKU] ________________________________________________ Krążownik 1.551 Mały transporter 1.788 Lekki myśliwiec 9.593 Ciężki myśliwiec 146 Okręt wojenny 998 Pancernik 504 _________________…
-
no to wszystkiego najlepszego w realu winter , szkoda bo odchodzi bardzo dobry zlomiarz naszego uni odpoczywaj i moze do zobaczenia na jakies innej uni , pozdrawiam
-
konkret ryplo , graty bo sie naleza widac polowa bossow kima a druga poluje
-
I co teraz hejterzy , mam was glebok w powazaniu , selekcja naturalna trwa i trwac bedzie , dwa raz nas prosic nie trzeba lameriady forumowe . a dislikeowac mozecie sobie mozgi trolle . pozdrawiam mego ogameowskiego Brata Terrora , Buddy, dostawcow paliwka a i moje pushowki . nucia polecam w razie w od niziola ft. parol Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Mały transporter 3.744 Lekki myśliwiec 4…
-
Haters gonna hate but [ciach] Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.300 Mały transporter 1.000 Okręt wojenny 340 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca Stariusz [9LG] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 293 Lekki myśliwiec 928 Krążownik 102 Okręt wojenny 139 Recykler 1 Bombowiec 20 Niszczyciel 15 Pancerni…