Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
beda beda obiecuje :).
-
no elo locik bardzo spokojny , bez wiekszych niespodzianek , Zysk jest , zabawa jest czego chciec wiecej , pozdro od nas leca do calego CMTR ! nutka taaa troche disco w polu youtube.com/watch?v=5_Ey98HDWng Dnia 21-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [CMTR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.493 Okręt wojenny 135 Pancernik 64 _________________________________________ Agresor dzejson [CMTR] _____________________________________…
-
no wiesz snil mi sie koszmar i po prostu nie moglem inaczej hahaha
-
Siema taka o to sytuacja , wyskanowane , ladnie zezlomowane i co wazne , pozbierane co do ostatniej srubki czyli to co flociarze lubia najbardziej . Pozdrawiamy kocurc : Pozdrawiam sojusz , buddy, i znajomych ode mnie tylko tyle umca umca pekla flotka , pozdrawiam lamuskow z mojego sojuszu CMTR w szczegolnosci misia oraz Zlatana , oni wiedza za co no i przede wszystkim zone rolnika ktora mi 8 dni temu dala te konto moonowka byla ale jak sie troche ogarnia mozna zrobic z tego porzadne konto . Kup…
-
owszem rozumiemy co przez to chcesz nam powiedziec , w duzej mierze maz i racje w tym co piszesz , jednakze grozac a raczej zyczac mi smiercia za pare cyferek to juz przesada i to duza w moich oczach , a najlepsze jest to ze napisal Terrorek ze wstawi moje zdjecia na wiocha pl czy cos ... To sa i byly zdjecia z facebooka ale on tego nie kuma najwidoczniej i jeszcze mi mowi no to ja zglosze wulgi , zglaszaj sobie terror co chcesz te wulgi nie byly kierowane bezposrednio do Ciebie , a to kto ile a…
-
[ciach], przyznam szczerze pushowalem go swoim kontem by doszedl do turboreckow a teraz mi wypisuje takie rzeczy na pw ze tego nawet nie wstawie , ridick niech odezwie sie do mnie wiesz kto chetnie Wam oddam moje konto takie parowy trzeba tepic , a grozic terrorku zlomem sb groz dalej pozdro cale szczescie juz tu tylko fsuje bo niby Brat okazal sie 0 cem . Moderator Ruda:obraza i prowokacje
-
no blizna szczere gratki bo sie naleza , ladnie wyklikany Obronca nie ma co . Tobie przetopu a kiwiemu sz0
-
graaty chlopaki od nighta na emeryturze kosic i wstawiac stejki tego Wam zycze
-
hahaha mlodyT sie rozbil , gratki % i tyle w temacie , nie kazdy uzywa anty w topce , macie screena ilez to am mam na swoim koncie top 2 na uni Zibal od jakis 10 dni tyle mam i ani grosza wiecej . gyazo.com/79f79104553683f77f1a82daf8fd6bc6 dodam iz jedyne co skracam i skracalem za anty to astrofizyka , oraz mam na kazdej planecie po 20 % dopalaczy surowki reszta pkt to tzw farmingi , mocne eko no i oczywiscie zlomowanko nie jedno. [ciach] Pozdro wszystkich trzymajcie sie Bossy , szanuje Was za f…
-
pozdrawiam sojusz # 1 na Zibalu MKU, bez spiny lecimy do przodu Panowie nucia youtube.com/watch?v=eyrcaHoKcS0 Dnia 21-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Mały transporter 7.538 Lekki myśliwiec 10.000 Okręt wojenny 848 Pancernik 658 Krążownik 1.304 _________________________________________ Obrońca Mon [L-H] ________________________________________________ Mały transporter 1.284 Duży transporter 1.595 Lek…