Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no to cyk takie tam ladne dotankowanko bo minute przed bum wrocil Obroncy 1 DT pelnego dexu na moje szczescie . Pozdrawiam caly sojusz oraz dostawcow i buddyliste . youtube.com/watch?v=zEd-N_joiEU Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 29 Lekki myśliwiec 4 Krążownik 29 _________________________________________ Obrońca Engineer Ares [Models] ____________________________________…
-
hehehe dobry fs nigdy nie jest zly jak widac w tym oto rw , przetopu w Obrone zycze Ci r20 bo eko masz juz dobre
-
takie tam troche wstyd wstawiac nawet . pozdro standardowo buddy i soj ! youtube.com/watch?v=7n6gCR9U-Lc Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 21 Lekki myśliwiec 5 Krążownik 29 _________________________________________ Obrońca puerto ________________________________________________ Mały transporter 13 Lekki myśliwiec 24 Ciężki myśliwiec 2 Sonda szpiegowska 3 Wyrzutnia rakiet …
-
Taka mala rywalizacja miedzysojuszowa . Pozdro Warriors oraz buddylista bo my nie spimy swoje odespalem na akwarium . boom youtube.com/watch?v=garZAbhqOWI Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 36 Lekki myśliwiec 8 Krążownik 29 _________________________________________ Obrońca baster [UNKNOWN] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter…
-
no siema sciema to my znowu w natarciu chcialem sie przywitac swoim wlasnym stejkiem i sie udalo nawet na podwojnym gazie hehe dofarmow z planet nie wrzucam bo by kartki zabraklo , pozdro Warriors oraz cala buddy i przyszli dostawcy . no to ten i dont give up youtube.com/watch?v=s43sptuwkvA Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 20 Lekki myśliwiec 1 Krążownik 30 ______________…
-
Siema jak zwykle nocny marek kosi i to dosyc dobrze , mial byc acs , ja zawrocilem flote i recki a on polecial dalej , skutek widac w tym o to rw , poprzeczka coraz wyzsza opanuj sie R20 albo moze lepiej CR7 ogame ` a . Pozdro Warriors oraz Ci ktorzy na to zasluzyli czyli Night oraz Hefciu . nutka pod to porzadne bum youtube.com/watch?v=uEy-FzjgyXo Dnia 12-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 19R20 [Warriors] ________________________________________________ Mały trans…
-
masakra nic nie mowiles a zadziwiles po raz kolejny , znowu graty przetapiaj w Obrone nutka youtube.com/watch?v=6CqXgs-7ico Dnia 11-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 19R20 [Warriors] ________________________________________________ Krążownik 22 _________________________________________ Obrońca Lordzik [K_R] ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 4 Recykler 19 Sonda szpiegowska 3 ___…
-
wstawiam za sojusznika no wiec tak oto mamy 1 Steczka na nowym uni , jak na nas przystalo nie damy nikomu uchowac flotki . Pozdrawiamy caly sojusz Warriors, a ode mnie graty kos i przetapiaj dalej widac ojcostwo Ci sluzy . nutka youtube.com/watch?v=GoCOg8ZzUfg Dnia 11-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 19R20 [Warriors] ________________________________________________ Krążownik 20 _________________________________________ Obrońca Dog In The Fog [UNKNOWN] ____________…
-
u wow , widze ze sz0 niepotrzebne Ci hammer bo juz dawno odrobione straty , dziekuje za dedki @ Hammer orau marooo pieknie go pocisneliscie , ja jakies 2 tygodnie temu lecialem na tego Pana przez 4 gale hahaha pozdrawiam
-
ciekawe czyja moonowke trafiliscie a tak na serio to Zysk na dwoch imponujacy z stratami 0 wymi wiec pozostaje tylko zyczyc szybkiego przetopu oraz dalszych sukcesow
-
Jako ze jestem graczem starej daty , zlomy mi nie straszne , liczy sie jak konczysz a nie jak zaczynasz , zlom caly moj , prosze wybaczyc lecz dopiero odbudowuje flote oraz dziekuje @D4V3 za pozyczke reckow , pozdrawiam cale CMTR , osobno Zlatan , Guti dzejson i Misiek ! no i dostawcow jak i buddyliste Kamyk nie odchodz oraz ekipe z FB . No i moje Smerfiki kochane tez hehe . wyszlo i tak dobrze bo troche surki na fsie Pan ZLOMiarz mial ze soba wiec jak na sz0 w sam raz . nucia youtube.com/watch?…
-
Nooo mialem nie wstawiac gdyz dostalem becki od cesarza lecz jako ze dzis jest dzien CMTR pozwole sobie wstawic , niestety caly utarg jak i moja flotke w tym oto st zjadl sobie na sniadanko Cesarz ale co tam , daje jakos rade i sie nie poddaje , pozdrawiam cale CMTR , w szczegolnosci Misia , Zlatana oraz Guti i dzejsona, ktorzy od razu po zlomie moim zaoferowali pomoc surowcowa bez wahania , dla takich sojusznikow warto grac bo liczy sie cos wiecej niz tylko cyferki , dalsze pozdro leca do moich…
-
dzieki Panowie za lot , chociaz nie powiem bylo troche nerwow , ja 5 minut przed dolotem zamknalem lapka i poszedlem zapalic 1 papierosa , balem sie isc do gory by zobaczyc wynik wiec wypalilem i 2 papierosa , jak widac bylo ok nie jest zle ale po starciu nie mialem jak puscic fsa bo deuteru tyle co kot naplakal sklad mojej floty dziwaczny gdyz po prostu zamiast pare panter mniej puscilem tyle ile widac a na zawrocenie ich i ponowne puszczenie na mniejszy procent juz nie bylo po prostu paliwa
-
graaatyyyyy kocurze bo sie naleza , za brak dedkow . top w eko i jedziesz dalej pieknie wyklikane naprawde