Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam wojownikow moich kochanych . przede wszystkim blizne , rke oraz xfaza i Hefcia gl w realu Tobie ziom . akcja dosc dziwna , Obronca zrobil fsa po skanach i probie lotu ale zapomnial o sskach . no nic przetopie jego sski . pozdro rowniez buddy oraz specjalne dedy dla Neferet gracias para todo mi amor . po gongu jakim dostalem tylko mnie zmotywowalo do dzialania , tak wiec nastepni Unki padna juz wkrotce . enjoy esta cancion youtube.com/watch?v=mCe2Ur4wAPA Dnia 18-05-2018 --:--:-- następ…
-
no i pyklo do wojenki , 2:0 dla Nas odwet udany Dnia 18-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Krążownik 57 Okręt wojenny 22 _________________________________________ Obrońca Lord Pagon [UNKNOWN] ________________________________________________ Recykler 9 Sonda szpiegowska 1.570 Satelita słoneczny 25 Wyrzutnia rakiet 3 Lekkie działo laserowe 7 _________________________________________ Po bitwie... Agr…
-
graty fajny Zysk z tego oto bunkra Wam wyszedl , Obroncy mniejszej wiary w bunkier i robienia fsow zycze a Wam moi byli sojusznicy przetopu
-
brawo erka 1 do 0 dla Wojownikow ! btw Unknown to sa mega faremki , dzieki ktorym dzis wieczorem wrzuce pierwsze pancki , tak trzymac Unki
-
Wam rowniez a na urlopie jestem no i wiesz grille alko te sprawy
-
pasibrzuszku mnie tylko glowa boli po wczorajszym o posladki sie nie martw . juz wczoraj na discordzie o tym mowilismy naszym ze trzeba bedzie pokazac kto rzadzi na uni a jak wiadomo jestesmy to My ; data-verified= ">
-
gratulowalem na pw no i tutaj tez by sie przydalo , normalnie w swiecie zasnalem a gdy sie obudzilem lekka irytacja po top nie pasi przetopu zycze
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Warriors [Warriors] vs UNKNOWN [UNKNOWN] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: Warriors [Warriors] vs . Unknown [UNKNOWN] 3. Preferowany system liczenia: *system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego terminu należy podliczyć % lub str…
-
No elo elo , lot spokojny ochlapami bo nie zdarzylem odbudowac stateczkow z wczesniejszego steka , wiec jak widac nie wszyscy w topce klikaja za am stateczki badz Obrone . Pozdro sojusz znajomi oraz mam nadzieje ze jacys tam dostawcy sie znajda niebawem , zapraszam do kontaktu na pw tutaj Obronca zachowal sie inaczej jak Panchlebek nie moge nawet tutaj tego wstawic bo przegial . Pozdro znajomi buddylista oraz cale Warriors mam nadzieje do nastepnego . a teraz nutka z mojego kraju a nie tylko po …
-
no to cyk oprocz farmingow na moich ulubiencach jeszcze upieklem steczka i wpadlo 8 reckow nie wiem kogo zlomu ale to malo wazne moim zdaniem wazne ze juz wypilem kawke i sniadanko zjadlem i mialem isc pofarmic ale zdecydowalem sie na steka . pozdro buddy i soj oraz sz0 dla Obroncy mega pozytywny gosc oby wiecej takich na ogame Dnia 15-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 44 Lekki m…
-
no wiec niestety znowu udalo mi sie ulepic komus moona , a niech ma i mu sluzy . Pozdro sojusz r20 ta lame no i Hefcia ktory to stracil troszke bojowej ale znajac moja mordke szybko stanie na nogi . Dnia 14-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 18 Krążownik 39 Okręt wojenny 3 _________________________________________ Obrońca Abi _________________…
-
no Blizna troche sie spoznilem ale alko plus krotka drzemka robia swoje ilez mozna naparzac w te cyferki i to jeszcze w lato , kto w nocy sie budzi ten sami wiecie , jedne z pierwszych OW mniemam na naszym uni poszly sie troche oswoic z otoczeniem , pozdro sojusz buddy i wszyscy znajomi youtube.com/watch?v=UAHaxlCe29E Dnia 14-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Krążownik 39 Okręt …
-
no to cyk po raz 5 ty dzis Blizna moze do polnocy zrobie 6 go ale nie wiem bo pic sie chce w taka pogode , standardowo pozdro sojusz i buddyliste youtube.com/watch?v=BdftaGWfcIM Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 29 Lekki myśliwiec 3 Krążownik 35 _________________________________________ Obrońca Czar Voids [For Fun] ________________________________________________ Mały tra…