Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
takie tam z przedpoludnia , agresor lecial z moona , nie opoznil , nie sfalowal wiec popelnil szkolne bledy , niemniej zycze sz0 ! pozdrosy dla Warriors oraz Nemesis , szczegolnie ekipa z discorda kupa smiechu i pozytywni ludzie , dziekuje ze jestescie . a teraz to co koszmar lubi czyli udana Obrona nutka youtube.com/watch?v=HLmjej2L3hE&list=RDMMp03TIGqEc8o&index=6 Dnia 22-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Skowy [ZLMRZ] _____________________________________________…
-
<p>no stalo juz nie stoi , stek smakuje tymbardziej , gdyz na poczatku uni kolega mi postawil troche antyobrony i odgrazal sie na pw co to nie on bla bla koniec koncowi jest w reckach tm gdzie jego miejsce , pozdro Warriors oraz Nemesis oraz dedy dla Nefci </p> Dnia 22-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 133 Lekki myśliwiec 300 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 183 Okręt wojenny 59 Panc…
-
dziekuje za pozdrosy nefciu , ladnie Wam siadlo nic ino kosic dalej bo jest z czego
-
noooo wiadomka ze to moi ludzie zlomuja graty akcji i w ogole zgrannia niemniej jednak mirasowi sz0 jako bylemu sojusznikowi
-
wiec tak pozdro sojusz Warriors oraz moja bratnia dusze night , ochlejusie bys poskanowal a nie tylko leszki skanujesz . no to wiec dominacji czesc dalsza , niedlugo bedziesz sobie krazyl statkami po gali sam bo mnie i Hammera masz doslownie , daleko w tyle . gratki kos i przetapiaj dalej ziom ! nucia dla Neferet no te procupes youtube.com/watch?v=p03TIGqEc8o la la la la la r20 sam sobie gra Dnia 19-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 19R20 [Warriors] _______________…
-
Z powodu rozpadu sojuszu Unknown wojne raczej wygralismy my , jak to na wojownikow przystalo , pierwsza batalia za nami , dziekujemy za zdrowe podejscie do gry i przede wszystkim mila atmosfere i praktycznie 0 spin na linii My vs. Unki
-
no to cyk , lecialem na ten cel no i weszly 2 pierwsze ataki ponizej 4,99/1 bez strat no i ostatni atak ponizej 2,99 /1 zakwalifikowal sie do st tak wiec wstawiam , pozdrawiam wojownikow r20 Hefcia Blizne i Neferet ! jak i cala reszte mojego wykaszajacego sojuszu jak i znajomych , buddyliste , nieznajomych i tych co chca byc pozdrowieni , jak widac kazdy sie zmienia , ode mnie juz nie ma obrazliwych tekstow , bo nie zapominajmy ze za 2 strony monitoru siedzi taki sam czlowiek jak Ty i ja , jedna…
-
Siema to znowu my , robimy swoje kosimy nie spimy , sen dla slabych wodka i ogame czasem tez nie ida w parze ale nie o tym mowa , jakies rewolucji sie r20 zachcialo , no to zrobil kuchenna jak to na smakosza dobrej kuchni oraz win francuskich przystalo . Pozdro sojusz i night bo jestes po prostu mega ziomkiem . Dnia 18-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 19R20 [Warriors] ________________________________________________ Mały transporter 245 Lekki myśliwiec 377 Krążown…
-
Wiec tak , ja i r20 wyzlomujemy ten sojusz sami tak jak to sobie kiedys postanowilismy , nic dodac nic ujac , pozdrawiamy nasz sojusz , jestesmy najlepsi po prostu hahaha a teraz serio - graty rka kosisz az milo sie patrzy no i przede wszystkim do wojny . jako ze wstawiam za sojusznika i dal mi wolna reke to chce serdecznie pozdrowic moja ulubiona modke neferet tu eres mi sueno , a nawet i Ruda ktora mi juz dala tyle warnow ze to ciezko zliczyc , . no to cyk More odbudowy zycze i unkom po prostu…
-
pekin , zas go ? zobacz na ilu uni gralem , ile lat a zlomy dostalem dokladnie 3 raz na poczatku jakiegos uni oc ziutka , i 2 razy na aquariusie wiec wyluzuj spodnie
-
i to mi sie podoba , zdrowe podejscie do gry oraz gratki od rywali , rzadko spotykany widok na naszym forum ... no ale ja z hammerem sie juz znamy dosc dlugo wiec nie ma sie co dziwic , niemniej jednak bardzo Wam dziekuje
-
juz 3:0 uff unki poprawcie sie niedosc ze farmy to jeszcze flotki Wam niszczymy Dnia 18-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor 19R20 [Warriors] ________________________________________________ Okręt wojenny 22 Pancernik 42 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca MoreThanADC [UNKNOWN] ________________________________________________ Duży transporter 9 Krążownik 25 Okręt wojenny 24 Recykler 13 Sonda szpiegowska 17 ____________________________…
-
dziekuje za dedki , naprawde , szanuje takich ludzi co mnie pozdrawiaja swoich stekach mimo wojny itd . to pokazuje ze to tylko gra a my ludzie normalni przetopu w latajki zycze
-
i na waciki wystarczy . jedziemy Panowie nie spimy