Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siemanko to znowu ja . stalo , kontrolowane akty robione co pare minut , przerzucenie flotki i rura , Pozdrawiam sojusze Nemesis oraz Warriors buddyliste oraz dostawcow , bez waszego Paliwka by nie bylo tak pieknie mniemam . nutka youtube.com/watch?v=h_7qgzR1EXQ Dnia 30-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [NEMESIS] ________________________________________________ Mały transporter 100 Lekki myśliwiec 573 Krążownik 192 Okręt wojenny 111 Pancernik 126 ________…
-
Takie tam dla fame ' u i hejtow , dawajharacz i Cytrynko , jak Wam idzie sprzedawanie aktywek konta cesarza . Ale luz wiem co to znaczy sam kiedys popelnilem podobnie ale to baardzo trudne aby ktos komus po takiej akcji zaufal : data-verified= "> ... Pozdrawiam Warriors , w szczegolnosci edola , ladnie tam cisniesz po bandzie ziomek , r20 moj brat ktory to po nocach mi odpala autorefresha if u know what i mean . No i oczywiscie caalutkie Nemesis , kupa smiechu , przeklenstw i wariactwa za co Wam…
-
Pozdrawiam sojusze Nemesis i Warriors wszystkie w nim Kobitki oraz moja ukochana Neferet nucia youtube.com/watch?v=RYWlPyEE22c Dnia 27-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [NEMESIS] ________________________________________________ Mały transporter 249 Lekki myśliwiec 563 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 227 Okręt wojenny 72 Pancernik 91 _________________________________________ Obrońca Chief Majoris [MSWiA] ________________________________________________ Mały t…
-
Pozdrawiam Nemesis ,Warriors oraz K_R szanujmy sie nie rzucajmy miesem . Neferet nucia youtube.com/watch?v=m9vqIWZ4kgc Dnia 26-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [NEMESIS] ________________________________________________ Krążownik 217 Okręt wojenny 68 Pancernik 83 _________________________________________ Obrońca justmat [DPZ] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1.644 Satelita słoneczny 2 Wyrzutnia rakiet 858 Lekkie działo la…
-
wrrrr czemu mi bijecie bylego sojusznika to taka niezreczna sytuacja i niewiadomo czy zyczyc wam szybkiego przetopu czy jarusiowo po prostu sz0 wybiore jedno i drugie Wam szybkiego przetopu w latajki a Obroncy wiecej rozwagi przy puszczaniu flotki , zwlaszcza pod falanga
-
Hejka takie tam male conieco wpadlo , pozdrawiam sojusze Nemesis oraz Warriors jak i r20 , Neferetke , Madzie , Halszke oraz Agawe , tyle Kobiet w jednym soju dawno nie mialem ale mile sie z Wami rozmawia na discordzie wiec nie jest zle , a i zapomnialbym , thx lamce Hammer za recki , moje dolatywaly do proby i nie mialbym nic a tak na waciki bedzie . nucia youtube.com/watch?v=HjROFCHo_ng prosze o nie udzielanie sie lamy cytryny oddaj konto i won Dnia 26-05-2018 --:--:-- następujące floty spotka…
-
Heja no coz zmiana barw , moze tylko male nieporozumienie lecz wystarczylo bym wszystko rzucil , pytanie dlaczego hmm , to juz bedzie moja tajemnica lecz zapewniam ze relacje na linii ja - warriors sa takie jak byly wiec smialo mozna probowac mnie i moich obecnych i bylych sojusznikow zlomowac , kazdy zlom mile widziany . coz historia zatoczyla kolo , byly sojusznik no tak wszystko dla cyferek mhm , dostalem info od Pana /Pani Hopsiup ze flota stoi od 18 a sam nie daje rady , mial isc acs ale st…
-
gratulacje edol , spokojnie on to zrobil specjalnie aby niebawem byl z niego jeszcze wiekszy procent
-
Siemanko to my , ci ktorzy nie spia bo sen dla slabych . tak na powaznie to kupie tony deu i kawy . z tego miejsca R20 i ja dziekujemy Hefioddam za zaufanie i lot cos czuje ze nasza 3 ka jeszcze nabroi nie raz ani nie 2 . Obronca byl z nami w sojuszu lecz jak sam powiedzial na czas wojny z bylym unknown nas opusci , coz info od rki i sciagnelem mu reki oraz wyfarmilem surowce aby nie bylo bum za am . Pozdro Warriors ! nucia para neferet youtube.com/watch?v=1j1NLAmO4Xw Dnia 24-05-2018 --:--:-- na…
-
Siemanko to znowu ja miala byc rewolucja przyszlo wszystko inaczej , tak to byly sojusznik zostawil recki na planecie no coz byly wiec przyszla ofiara , mial sie do nas zglosic po paru dniach lecz sluch po nim zaginal . Niemniej jednak zostawil prezencik z ktorego skorzystalem bo jak nie my to kto . Pozdro Warriors oraz Nemesis i szczegolnie neferet . youtube.com/watch?v=zEf423kYfqk Dnia 24-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [Warriors] ____________________…
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Warriors [Warriors] vs Kuchenne Rewolucje [K_R] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: --- 3. Preferowany system liczenia: *system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego terminu należy podliczyć % lub straty uzyskane ze wszystkich zamie…