Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
eeee sojuszniku , szalejesz masakra , gratulacje przetapiaj tam powol tak abym mogl Ci dorownac flotowo
-
bum bum bum Zysk przetopie na nowsze Pance bo te dotychczas w ogole lenie jak nie wiem w ogole chyba jeszcze nie wyruszyly zwiedzac sasiadow . no nic pyk i do przodu , Zysk wiekszy o 370 k bo wyfarmilem mu jeszcze kolonie . Pozdrawiam wszystkich znajomych , cale SITR oraz buddystow . aaa nutka youtube.com/watch?v=lr6K5sBZJkE kab0000m Dnia 12-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nightm4r3 [SITR] ________________________________________________ Mały transporter 171 Krąż…
-
bum bum bum takie tam male conieco z kumplem z MNS . Obronca zalogowal no i wioslowal coz bedzie wiekszy pozytek z niego w przyszlosci jak to mowi ziut musi sie nafeedowac od Chwma pozdro dla zony_gandalfa i calego MNS ! avia swidnik do wora ! ode mnie pozdro dla Znajomych buddy oraz cale SITR ave ! youtube.com/watch?v=fQHEBL9Izn0 Dnia 09-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nightm4r3 [SITR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 148 Mały tra…
-
mialo byc HAIL NN bum bum bum dzieki i do naSTepnego , kolorowych pozdrawiam moj nowy sojusz SITR youtube.com/watch?v=GjuaWQKJKfc Dnia 08-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nightm4r3 [N N] ________________________________________________ Mały transporter 70 Lekki myśliwiec 26 Krążownik 34 _________________________________________ Obrońca Viceregent Eridanus ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 83 Rec…
-
gratki chlopaki kosimy nie spimy jak to N N , Obroncy milego odpoczynku ...
-
no i w koncu cos siadlo solo , bum bum i do piachu , Obronca wyfarmiony na innej planetce dodatkowo pare razy dosc fajnie, wiec Zysk troche lepszy niz w bilanise . Pozdrawiam moje kreskojady z soja , moja wspaniala grupe na fb u are the best , buddyliste , no i wszystkich z osobna youtube.com/watch?v=85IDqEMrbw8 Dnia 07-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZaHajsmatkiBaluj [N N] ________________________________________________ Krążownik 40 ____________________________…
-
przywitaj sie
PostSiema jako iz jutro startuje uni o Nazwie Cosmos i parametry sa jak dla mnie bomba mam zamiar juz tyle nie pic i nie dac plamy moze i zaczne na tym nowym uni wiadomo Cel jak kazdego z Nas to wysokie top kupa zabawy no i przede wszystkim duzo zniszczonych flot przeciwnikow . Krotko o sobie Patryk , lat 29 w ogame gram od urodzenia . kto chce moze dolaczyc do mojego sojuszu ale od razu mowie ze u mnie bedzie grala sama elita a farmy beda kasowane od poczatku .
-
omg rka widze ze musze nauczyc Cie opozniac , Hammerowi i Ghostowi gratki Obrony