Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
bum bum Zysk nawet nawet z dofarmami to wstawiam co by o mnie nie zapomniano . takie tam rozbijanie sie z Zyskiem , pozdrawiam cale Sitr buddy i dostawcow . Kupie deuter ! Dnia 22-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nightm4r3 [SITR] ________________________________________________ Duży transporter 1 Krążownik 220 _________________________________________ Obrońca Pustelnik [ZGREDY] ________________________________________________ Mały transporter 74 Duży transporter 1…
-
dobra akcja , straty spore bo obu stronach , niemiej jednak gratki sie naleza Obronca w moich oczach , postawa godna nasladowania , za sojusznika powinno sie poswiecac i cala flotke , widac ze cyferki Panom z apk sluza i woda sodowa nie uderzyla do glow , za co graty dobra robota , straty stratami ale zabawa pewnie przednia byla no i jest jakis tam plusik , agresorom lizaka oraz pakiet sz0
-
podziel sie Pan Zyskiem takze ten wiesz gdzie slac sure . oby kolejnych rownie owocnych wlotow sojuszniku
-
nooo wacus ladnie pierdyknelo az do teraz mi w uszach dzwoni . coz mam dodac jak szybkiego przetopu oraz czego tam sobie zyczysz , dyson dzieki za Pomoc dzis takze ten no gratki top 1 acs @ Giker trza to pobic
-
kurde dopiero teraz natrafilem na tego pieknego steka , wybacz sojuszniku . kos i niszcz dalej , widac moje paliwko Ci sluzy tak wiec zlomuj i kupuj dalej oktan .
-
oj tam szkoda tego zlomu z reckow , ale plakac nie bedziemy , jest am , trzeba sie z tym liczyc :). pozdrawiam Sitr oraz celitica i gikera !
-
SYNDROM [WSNR] vs. Ibo [E_H] ~ 19.31% & SYNDROM [WSNR] vs. Ibo [E_H] ~ 14.43% + farming @ 7kk zysku
Postno piekny Stek a Zysk cudowny ciekawe co to sie z Ibo stalo , syndek napisalem ci w grze pw napisz co o tym sadzisz
-
nooo pieknie pierdyknelo , huku coniemiara , Zysk przesliczny i licze na dalsze Twoje steczki ziomek Obroncy wsnr , oczep sie i powstan
-
<p>Bum Bum uwazajcie na flotki bo night i giker w poblizu pozdro SITR oraz PUSH , buddy znajomi , ps kupie deuter ! Dnia 14-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor giker [PUSH] ________________________________________________ Mały transporter 254 Okręt wojenny 69 Krążownik 242 Lekki myśliwiec 307 _________________________________________ Agresor Nightm4r3 [SITR] ________________________________________________ Mały transporter 520 Lekki myśliwiec 1.384 Ciężki myśliwiec 6…
-
no powiem Wam ze konkret wlocik , elegancko , a Zysk miodzio , palce lizac Finezja sz0 lamko zycze bo chciales troche tutaj pograc chyba mi tak mowiles na pw.